Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Recenze (113)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám zdá se Džíprs Dokrýprsoval. Po solidní jedničce a jakž tak snesitelné dvojce přichází něco, co by se lapidárně dalo charakterizovat jako „Létající latexový dement dělá vrrrrr a sto minut střílí z výfuku své dodávky oštěpy po nesvéprávných kokotech“. Scenáristický rektální výtěr, citlivě doplněný výkvětem nekrotických neherců, který je vizuálně snad děsivější než mongoloidní výraz ve tváři laciné nafukovací souložnice. Nezbývá, než doufat, že tohle byla Vikiho poslední salva. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Jediné, na co se dalo koukat, tak byla dodávka.A asi 3 x jsem si na pár sekund schrupnul. S těmi horrory to jde opravdu z kopce :-( ()

tron 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že Salvove horory nikdy neboli vysokorozpočtové trháky, na Jeepers Creepers 3 dostal málo peňazí i na svoje skromné pomery. A tak sa trikovo-gore-akčno-maskérskej scény s Creeperom dočkáme raz za 25 minút a priestor medzi tým je vyplnený nudným tliachaním nezaujímavých postáv, ktoré medzi sebou majú televízne vzťahy. Film pôsobí čudným dojmom, kedy na seba jednotlivé scény dosť zvláštne (ne)nadväzujú. Logika išla na dovolenku a občas to celé pôsobí dojmom, že medzi jednotlivými klapkami bola pauza niekoľko týždňov a tvorcovia za ten čas zabudli, čo nakrúcali. Pozoruhodné sú i niektoré absurdné nápady typu „žena vidí Creeperov zrod, ale divák nie“ (wtf?). Prečo teda až 2*? Pretože jednotka bola snímkou mojej puberty, Creeper a jeho univerzum sú zaujímavé (krídla, cíti strach obetí, pekelná dodávka plná hellraiserských prekvapení), potešil návrat viacerých hercov z jednotky (Jonathan Breck, Gina Phillips, Brandon Smith), Meg Foster a Stan Shaw (Hadie oči! Denné svetlo! Vyprážané zelené paradajky!) tomu veľa dali a Salva natáča síce totálne zastarané, staromódne filmy, ale možno i v tom vidím akési plus – trojka je vďaka tomu príjemne atmosférická, nikam sa neponáhľa a kladie dôraz na postavy (síce na mizerné, ale nevadí). Inak, chronologicky to spadá medzi jednotku a dvojku (jeden z preživších hrdinov na konci nastupuje do futbalového busu z dvojky, čo troška pripomína podobne rafinovaný koniec posledného Nezvratného osudu). ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

To, že Salva przní nezletilý děti se už provalilo a možná díky tomu bude v base nastavovat prdel, ale že mu to nebude stačit a rozhodne se zprznit i samotnýho Džýpr Skrýpra, to je i na odolnou rákosku moc. A kdyby jen zprznit, vždyť on ho vošukal nasucho do prdele, vystříkal mu hubu, pochcal ho a následně nechal hystericky brečet na zemi ve vlastních výkalech. Tohle se přece bývalýmu tahounovi nedělá. Každopádně stalo se a tak tu po plus mínus čtrnácti letech máme pokračování ze kterýho by se odolnej zeblil a citlivej rovnou zesral. Nefunguje zhola nic, atmosféry to má asi tolik jako 80ti letá kurva zákazníků a laciný je to jako Aranka z vedlejšího baráku, která ptáka přemlaskne ne za prachy ale jen proto, aby měla aspoň něco teplýho v žaludku. Maska Džýpra vypadá hůř než v prvním dílu, strašidelnej je asi jako krabice s koťatama a jeho dodávka je nový auto Kid. Digitální gore je finální grc do huby diváka a jestli tohle mělo být navnadění na čtyřku tak mám pro rejžu vzkaz - Strč si mysteriozní odhulení Džýpra hluboko do prdele, po týhle sračce nechci vědět ani jak vzniknul, ani nic jinýho. Nikdy víc... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý toto monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknút. Keď sa však na cestách objaví známa stará dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. - V prvom rade nechápem, ako je možné, že hororovú sériu Jeepers Creepers pozná úplne každý. Ale zase som sa dobre bavil na tom, ako sa počas predchádzajúcich niekolkých mesiacov pred releasom fanúšikovia hororu hádali o tom, prečo na Jeepers Creepers 3 ísť alebo neísť do kina. Môj názor je taký, že na tento projekt sa nedá pozerať ako na vec, ktorú vytvoril Victor Salva sám, a preto by nemalo byť ostatným účastníkom ublížené len kvôli jeho kriminálnej minulosti. Osobne sa mi tretia časť páčila. A to dokonca viac než jednotka, ale tá sa mi nepáčila preto, že som kvôli tomu, aké to malo kultové meno, očakával nejaké parádne monštrum alebo vraha a nakoniec som dostal akéhosi netopiera, ktorý ňuchá slipy tínedžerov. Medzičasom som sa s tým ale zmieril a preto som bol na trojku zvedavý a som s ňou spokojný. Objaví sa tu pár známych hereckých tvárí, ktoré mám v hororoch rád, a zdalo sa mi to zahrané znesitelne. Kostým Creepera sa mi tiež páčil, ale nie tak, ako jeho prekvapivo pestrý arzenál zbraní, ktorý sa nebál použiť. Páčila sa mi aj hudba, ktorá je síce amatérsky skomponovaná,. ale hodí sa sem. Len neviem, prečo som mal pocit, že presne tie rovnaké soundtracky, ktoré sú tu, hrali aj v predchádzajúcom režisérovom projekte. Efekty sú spracované dosť nešikovne. Na jednej strane pôsobivé praktické efekty, ktoré vyzerajú parádne, a na strane druhej úplne katastrofálne CGI. Ale zase ak režisér už dopredu vedel, že jeho platformou sa stane Syfy, možno sa rozhodol radšej ušetriť prostriedky pre štvorku. Tá by podla zaujímavého záveru a informácií o tom, že už je napísaná, mohla dopadnúť celkom dobre a určite si ju pozriem. + herečka z The Lords of Salem a 31 + herečka z The Invitation + herec z From Dusk Till Dawn: The Series + herec z Devil's Due, Nocturna a Cold Moon + herečka z When the Bough Breaks + herec z South of Hell, Stranger Things a Cold Moon + herec z Demonic + herec z Pitchfork ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No vida, nakonec se čekalo na fešáka s křídly a jeho creepmobil o 9 let míň, ale výsledek je žalostný. Triky syfylitické, herci příšerní (Salva snad s nimi ani neumí pracovat), nějaké logické propojení mezi scénami neexistuje, po atmosféře úvodu jedničky ani památky a arcidémon v červeném tričku z výprodeje je tady pouze za ňoumu a stín kdysi tajemného zla. Z návalů letargie a lhostejnosti mě bohužel nevytrhlo ani hodně prostoru pro dnes už legendární, rezem zabarvený truck Chevy COE a jeho nervy cukající klaksonek. Vidím to tak, že smuteční řeč jsem již pronesl, na počest zesnulého zazněl poslední Salva a Creeper míří pod zem. Sbohem. Nejméně na 23 let, vzhledem k trendu ideálně navěky.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nie je to to, na čo sa čakalo, nie je to uzavretie trilógie, ani vysvetlenie Creeperovej mytológie a nečakane sa to rozhodlo situovať presne medzi 1. a 2. diel. Ale to našťastie neznamená, že by to bol prúser, len to Victor Salva so svojimi obmedzenými možnosťami a ešte obmedzenejším rozpočtom natočil asi tak, ako mohol. Snáď sa mu to teda nejak osvedčí a dostane možnosť naplniť svoju víziu a dôstojne to uzavrieť skôr ako za 23 rokov. Komu sa páčilo JC 1 & 2, tak bude v tomto prípade možno sklamaný, pretože nielenže je to celkovo tak o level nižšie, no miestami to pôsobí trochu rozporuplne a nedotiahnuto. Mňa prvá projekcia sklamala, ale po druhej nadšene zvyšujem na 4* a pokojne si to niekedy zopakujem, pretože v nezostrihanej a výrazne kvalitnejšej BluRay verzii sa to ukázalo oveľa silnejšie, takže je to pre mňa nakoniec solídny medzičlánok k jednotke a dvojke, Salvovi naďalej verím a dúfam v časť štvrtú. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna "jagavá" je krutosť, päť je mimo realitu. Každopádne nájsť ten správny uhol pohľadu na ohodnotenie snímku, ktorý sa predošlými časťami pre mnohých fanúšikov horor žánru, stal doslova kultovou záležitosťou, je naozaj náročná vec. Sľúbil som, že budem "nežný", moje kritický pohľad hodím za hlavu, nebudem sa obúvať ani moralizovať, no popravde, je mi ľúto každého nadšenca tejto série, lebo čakať 14 rokov (!!) na pokračovanie, ktoré skrátka nedokáže naplniť očakávania, to zabolí. "Jeepers Creepers trojka" nie je tragédiou, no predsa len, sklamaných bude zrejme viac ako tých nadšených. Keby aspoň nejaké to gore dostalo priestor, no takto ozaj neviem, čo hodnotiť pozitívne, keďže sa viacmenej jedná o akčnú zábavu na priemernej úrovni, než horor v pravom slova zmysle. Ja dokonca nenachádzam ani len opodstatnenie zaradenia do tohto žánru. Veď medzi horory by sa tak mohol zaradiť aj samotný "Hellboy", ktorý má prisám bohu temnejšiu stránku, pričom o kvalite spracovania sa ani nemusíme baviť ... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2001 natočil americký režisér Victor Salva film "Jeepers Creepers". Bolo to vtedy pre mňa veľmi príjemné prekvapenie. Svižný, napínavý, celkom originálny horror o pekelnom monštre, ktoré vetrí pach strachu a kruto prenasleduje vopred vybranú obeť. V roku 2003 Salva zrežíroval pokračovanie. To sa však veru moc nepodarilo. Stala sa z toho akčná skomolenina s príšerným scenárom. Bol to prepadák. Takže až po štrnástich rokoch, v roku 2017, sa Victor Salva z toho oklepal, získal zopár dolárov od producentov a pustil sa do tretej časti. Bol to pokus oživiť teror okrídleného inodimenzionálneho boogiemana. No nevyšlo to. Márna snaha. Zbytočné kopanie do mŕtvoly. "Jeepers Creepers" mal zostať bez pokračovaní. To bohužiaľ pán Victor Salva Roland nepochopil a už dvakrát skurvil kult pôvodného snímku. ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Opět další výkonnostní sešup směrem dolů. První díl byl slušný horůrek, který představil nového hrdinu. Druhý díl pokazil méně než se možná čekalo a než odpovídá jeho výsledné hodnocení. Celé roky jsem tak trošku čekal s čím by mohla přijít očekávaná Trojka, jenže bohužel ani samotný Creeperův stvořitel Victor Silva nedokázal garantovat očekávanou kvalitu. Je to o ničem a jedinou vychytávku tak představuje pojízdná spižírna, která má veliké množství vychytávek. 30% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Létající obluda se vrací v průměrném snímku na deštivé nedělní odpoledne. Ač harpuna lítá vzduchem jako zběsilá a chlapci mají rotační kulomet mnohonásobně větší, než měli v Predátorovi, žádná kečupová jatka se nekonají. Což by se dalo odpustit, kdyby měl snímek strašidelnou atmosféru. Létavec strach nenahání, havrani a vrány trestuhodně nevyužiti a levné pixely hvězdy ubírají - fakt je náročné použít skutečný dělbuch místo mizerného digitálního triku? Škoda...kamera slušná, hudba velmi dobrá a matadorka Meg Fosterová potěšila. Odpad ne, ale podruhé již vidět nemusím... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers neztrácí dech ani po mnohaleté pauze a nabízí nám trochu modernější podání této tajemné bytosti, která se objevuje jednou za 23 let. Na dvojku to nemá, ale je o něco lepší než jednička. Jen se tu musí přihmouřit oči nad digitálními efekty, které jsou hodně, ale hodně slabé, až byly směšné, ale na to se nesmí koukat, jinak film dostane hodnocení takové jako nyní má... a možná tomu lepšímu hodnocení přispělo i to, že jsem na to udělal české titulky. :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vlastne patrím medzi fanúšikov tejto série a prvé dva snímky na mňa teda urobili celkom dobrý dojem. Tento azda záverečný diel som si pustil vlastne aj zo zvedavosti, ako to režisér Salva celé ukončí. Kvalita išla ale výrazne dole a o nejakom napätí tu už vôbec nemôže byť reč. Navyše aj Creepers stratil na svojej desivosti a pôsobí tuctovým dojmom. Efekty sú podpriemerné až to trhá oči. Herci sú napospol nesympatickí a to sa prejaví na celkovom vnímaní snímky. Je vám totiž úplne jedno kto zomrie a kto sa dokodrcá až k záverečným titulkom. Ak je toto naozaj posledný diel, tak takú rozlúčku si táto séria nezaslúžila, či už o nej máte akejkoľvek mienky. Totálne skazený pokus o pokračovanie, nemá sa cenu pozerať ani do konca. Viac k tomu povedať asi nemá cenu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol fanúšik série Jeepers Creepers (dokonca dvojku som aj zabudol ohodnotiť) a nezmenilo sa to ani v tomto prípade. Niečo tak príšerne zlé som už dávno nevidel - horor, ktorý namiesto strašenia navodí iba pocit márnosti, trápnosti a v tom lepšom prípade kŕč v bruchu. Hlavný bubák bol len na srandu - kožená maska a vzadu na hlave niečo ako pankáč (Meg Foster bola strašidelnejšia, kľudne ho radšej mohla zahrať ona), postavy nesympatické a herecké umenie na úrovni osobitnej školy v rámci toporného posedenia pod jedličkou. Dejovú linku snáď ani nemý zmysel opisovať- len súhrn akýchsi blábolov, ktoré sa tvárili hrozne dôležito a ktoré boli pozliepané dohromady v trápnej kŕčovitej snahe o čo najlepší dojem. No výsledkom bol iba všeobecný chaos a nuda. Našťastie v jednej z posledných akcií som sa aspoň nasmial (scénka s guľometom a lietajúcim bubákom). Jedna hviezda hlavne z dôvodu, že odpad dávam hrozne nerád, skrátka iba strata času. 10/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když je někde " Syfy " tak to nikdy nedopadne dobře. Vyjímkou není ani tohle pokračování už tak mizerné série. Absence jakéhokoliv napětí a atmosféry. Film je navíc prasácky sestříhanej a toporní herci tomu taky zrovna nepřidají. Je vidět, že se Creeper nudil a tak si vytunil dodávku. To je asi tak jediný co za něco v tomhle filmu stojí. Uznávám, ale že párkrát mě film i rozesmál. Což by se u hororu stávat nemělo. A to nás čeká ještě další díl. To je hnus velebnosti. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Oslnivý návrat nezničitelného okřídleného a lidožravého Creepera v nezničitelné omšelé dodávce se nekoná, film spíše připomíná rutinně spíchnuté pokračování, ke kterému byl režisér Victor Salva dotlačen. Hned se zastavím u jeho režie. Ví ten chlap, že už je rok 2017?! Jeho režie je neskutečně zaostalá, plná technických nedostatků, film se patrně stříhal na koleně. Nemálo je znát, že ve střižně zřejmě došlo k necitlivým zásahům do mizerného výsledku, tedy k razantnímu přestříhání výsledného díla. Pokud se přenesete přes režijní vedení, které spadá tak o deset let zpátky, máte naději, že třetí pokračování vás bude svojí imbecilitou i občasně probleskující nostalgií bavit. Gina Phillips, na jejíž návrat před kamery jsem byl zvědavý, má jen cameo roli, její filmový bratr je fakt po smrti, hrál ho kdysi Justin Long, takže už se nezjeví, je zároveň i jakousi spojovatelkou celé série, a další návrat hlásí Brandon Smith, šerif z jedničky. Monstrum je pořád zabijácky vyhladovělé, nelze se ale zbavit dojmu, že dostalo karikující rysy. Za vše hovoří scéna, kdy mocně stojí na kapotě své dodávky, která jede. Dodávka je pracně vychytaná, funguje jako smrtící past, ze které není úniku. Zabití jsou vedena celkem uspokojivě, krve moc není, veskrze nic, z čeho byste byli na sračky. Monstrum je cool i béčkové zároveň. Nemá v podstatě čím děsit. Většina filmu se odehrává ve dne, režisér nebyl srab, věděl, že nemá k dispozici odpovídající technické zázemí, přesto nedostatky neukryl do tmy. Tmu hodil až na finále. Scénář přišel s imbecilnostmi typu pohřbené amputované ruky, která se hýbe a působí potíže těm, kteří s ní přijdou do kontaktu. Dalším problémem je, že celý děj je zahlcen množstvím postav, v nichž se bylo těžké orientovat. Závěr přišel s nápadem šikovně propojit všechna pokračování, pokud nemáte nakoukané předchozí dva díly, nepochopíte to propojení. Spoiler// tenhle film předchází událostem ve dvojce// Konec Spoileru. Při všech výčtech nedostatků bylo nemožné poslat film k nám do kin. V nabité podzimní horor konkurenci mu patří místo na chvostu. Budiž mu přičteno k dobru, že se nijak významně nezakecával, pelášil kupředu, objasnění původu monstra se sice odkládá, ale kdo chce vidět závěr trilogie, měl by do toho jít. Nemám zprávy, že by Salva a spol. šel do čtyřky. 6/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi se podivuji nad tím, že tento zcela vyčpělý námět má oznámeno 4. pokračování. Co mě naopak nepřekvapuje vůbec je to, že 4. pokračování už bude režírovat někdo jiný. Tahle nechutně nezajímavá píčovina byla Salvova poslední salva. Vůbec tomu nesedl ten přehnaně akční ráz a ani moc nedával smysl, když na vás z každého záběru pokukuje evidentně nízký rozpočet. Herecké obsazení složené z vyhaslých hvězd, či lidí, jejichž kariéra skončila dříve, než vůbec někde stihli zazářit - to byla zoufalost nejhrubšího zrna, kdy jste měli sto chutí si vyrvat oči z toho neustálého předhánění se, kdo zahraje svoji roli nejhůře. Zcela anti atmosférická píčovina s neuvěřitelně debilním dějem. Kam se poděla tvůrčí soudnost? [20 %] ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers, byl ve své době celkem dobrý Horor, ale to co nám je naservírováno v tomto pokračování, po 14 letech, to i TV Barrandov by se styděla tohle odvysílat ne ? Atmosféra celého filmu, jak z příběhu věřte nevěřte, dodávka z vesmírného materiálu, hrůza a děs a ty digitální efekty, uf. Špatné po všech stránkách. Po pěkném Hororu The Midnight Man, šlápla Gabrielle Haugh, do velkého hovna. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Rok 2017 hororom skutočne neprial. A dúfam, že rok 2018 im dnes otvorí dvere k niečomu lepšiemu a budem môcť pochváliť "Insidious: The Last Key". Na to si ale ešte počkáme pár hodín a zatiaľ poďme zakopať do zeme tento odpad. "Jeepers Creepers 3". Ukážka absolútnej filmovej nekompetentnosti a toho, ako sa filmy nerobia. Toto je horor, ktorý by mal niečo v sebe mať. Minimálne je to séria, ktorá je pre mnohých kultová. Ja som osobne predošlé dva filmy nevidel, no ak sú natočené tak, ako bol tento, tak ďakujem neprosím. Tento film je preplnený mizernými hereckými výkonmi, kde všetci potrebujú na všetko hulákať, alebo tu máme Meg Foster, ktorá sa podľa mňa miestami ani nesnaží vôbec nejako niečo hrať. Dialógy vo filme sú príšerné. Nikto to nepovie nič k veci. Všetko je o tom, že niekto niečo vie, niečo sa mu stalo a je teraz potrebné, aby niečo urobil, lebo ho k tomu niečo ženie. Je to absolútne odfláknuté. Možno by mi predošlé filmy v rámci príbehu doplnili nejaké medzery, no nemyslím si, že by to dokázalo niečo z toho, ako znejú tie dialógy v tomto filme zachrániť. Najmä z toho titulu, že je mi všetko čo sa tu hovorí absolútne ukradnuté. A rovnako sú mi ukradnuté aj všetky postavy v tomto filme, spolu s Creeperom. Nikto, ale absolútne nikto nevie do tohto filmu dať niečo zaujímavé. Poviem pravdu, že auto nášho padoucha je celkom zaujímavo spracované, no ak je to highlight filmu, ktorý ma má zaháknuť, tak sorry ľudia, toto neberiem. Vizuálne to nič neponúka. Žiadny veľký gore, žiadna atmosféra, žiadne momentky alebo scénky, kde by sme mali dôvod chcieť, aby sa hrdinovia z jednotlivých situácií dostali. V tomto filme je jedna scénka, kde dvaja z našich hrdinov budú sedieť v stojacom pick-upe. A keď sa obzrú za seba na Creepera, tak som si všimol, že na ich aute pristála mucha. Osobne som bol viac zvedavý na to, či sa mucha dostane z tohto filmu živá, než ktokoľvek z našich hrdinov. Nezaujímal som sa tu absolútne o nikoho. A potom sú tu efekty. Kde vôbec s týmto začnem? Osobne si myslím, že sa o ne staral ten istý človek, čo robil efekty v "Operation Dunkirk". Ani nekecám. Má to rovnakú televíznu kvalitu. Toto je skutočne príšerny film. Jeden z najmizernejších hororov, čo som mal možnosť vidieť. A bez debaty - Neodporúčam vidieť nikomu. Hodnotenie: F ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No po ohlasech jsem to čekal fakt hrozný.. film me na druhou stranu docela bavil i když strašidelny to teda neni, ale ma to tempo a postavy které me celkem na celý film zabavily, i když nejvíc mě bavil hlavně Jeepříček..byl sem rád že ho zase někde vidim, protože on je jeden z tech, který me děsily když jsem byl malej. Ty čtyřky bych se nebál a rad bych ji uvítal...konečně bych totiž taky chtěl díl,kde se vysvětlí, co je to vlastně zač...i když takhle je to takový tajemnejsi a zajímavější, když o něm víme hovno. neškodn ej průměr. ()

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama