Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 2

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (114)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

2,5* Už to bude skoro 10 rokov čo som videl prvé dve časti Jeepers Creepers takže nemám ich tak čerstvo v pamäti ale rozhodne si ich pamätám natoľko aby som ich dokázal s týmto pokračovaním porovnať, a výsledok- sú lepšie. Priznám sa, že som nečakal nič extra a preto som si to svojim spôsobom užil. So scenárom ako takým som nemal problém. Príbeh mi sadol, celé to má nádych poctivého pokračovania akoby to natočili v roku 2003 napríklad, vraždy sú mäsité, Creeper takmer nesmrteľný opradený mysterióznom. V pokračovaní kultovky s pôvodným tvorcom sa našťastie neexperimentovalo a tak dostali diváci takmer to čo chceli. No najväčším problém ktorý výsledne skreslil moje hodnotenie, a určite vadil aj iným, boli KATASTROFÁLNE EFEKTY!!!!! Tie boli tak zlé, akoby na nich pracovali mastri od SYFY. Ja sám by som dokázal navrhnúť realistickejší dym v After Effects. Bordová digitálna krv, nerealistické tiene a výbuchy ma miestami vytáčali. Katastrofálne boli aj niektoré chovania postáv. To sa dalo ťažko stráviť. Po pozretí som mal pocit akoby SYFY odkúpili scenár, buchli sa po vačku a natočili solídnejší film ale stále sa nedokázali zbaviť toho céčkového feelingu. Nie je to vyslovene zlé ale tie spomínané vady krásy mi prekážali až až. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vlastne patrím medzi fanúšikov tejto série a prvé dva snímky na mňa teda urobili celkom dobrý dojem. Tento azda záverečný diel som si pustil vlastne aj zo zvedavosti, ako to režisér Salva celé ukončí. Kvalita išla ale výrazne dole a o nejakom napätí tu už vôbec nemôže byť reč. Navyše aj Creepers stratil na svojej desivosti a pôsobí tuctovým dojmom. Efekty sú podpriemerné až to trhá oči. Herci sú napospol nesympatickí a to sa prejaví na celkovom vnímaní snímky. Je vám totiž úplne jedno kto zomrie a kto sa dokodrcá až k záverečným titulkom. Ak je toto naozaj posledný diel, tak takú rozlúčku si táto séria nezaslúžila, či už o nej máte akejkoľvek mienky. Totálne skazený pokus o pokračovanie, nemá sa cenu pozerať ani do konca. Viac k tomu povedať asi nemá cenu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fandové této série (mezi které se rozhodně nepočítám) si museli na další díl počkat opravdu úctyhodnou dobu (14 let). Mezitím se rojila řada spekulací a mylných fámů o tom, o čem bude tento díl pojednávat. Jednu dobu se nejvíc mluvilo o návratu hlavní hrdinky z jedničky, ale Salva nakonec přišel s jiným nápadem. Ovšem ne moc vydařeným, co si budeme nalhávat. Hodně lidí bylo nažhavených na další souboj Trish s téměř nezničitelným tvorem, ale muselo se spokojit s bandou vidláků, šerifem a rádoby drsnými pozůstalými, kterým ON zabil nějakého toho příbuzného. Děj se tak odehrává krátce po skončení jedničky a před událostmi druhého dílu. Což by mi možná ani tolik nevadilo, jen kdyby to celé nepůsobilo tak špatným dojmem. O pořádnou atmosféru tu člověk pomalu nezavadí, dodávka střílející kopí z výfuku a s neprůstřelnými okny i karosérií (to už by rudl závistí i slavný Hasselhoff a Knight Rider) to už dost zavánělo trapností, i když se alespoň postarala o několik mrtvých navíc, no a náš zabiják už taky nepůsobil tak tajemně a děsivě jako v prvním díle. Navíc si nešlo nevšimnout, že ani speciální efekty nebyli žádný zázrak. Věřím však, že se najdou tací, kterým se tahle podívaná bude líbit o hodně více nežli mě. Já nikdy nebyl žádným zarytým fandou Jeepers Creepers. 40% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers, byl ve své době celkem dobrý Horor, ale to co nám je naservírováno v tomto pokračování, po 14 letech, to i TV Barrandov by se styděla tohle odvysílat ne ? Atmosféra celého filmu, jak z příběhu věřte nevěřte, dodávka z vesmírného materiálu, hrůza a děs a ty digitální efekty, uf. Špatné po všech stránkách. Po pěkném Hororu The Midnight Man, šlápla Gabrielle Haugh, do velkého hovna. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Rok 2017 hororom skutočne neprial. A dúfam, že rok 2018 im dnes otvorí dvere k niečomu lepšiemu a budem môcť pochváliť "Insidious: The Last Key". Na to si ale ešte počkáme pár hodín a zatiaľ poďme zakopať do zeme tento odpad. "Jeepers Creepers 3". Ukážka absolútnej filmovej nekompetentnosti a toho, ako sa filmy nerobia. Toto je horor, ktorý by mal niečo v sebe mať. Minimálne je to séria, ktorá je pre mnohých kultová. Ja som osobne predošlé dva filmy nevidel, no ak sú natočené tak, ako bol tento, tak ďakujem neprosím. Tento film je preplnený mizernými hereckými výkonmi, kde všetci potrebujú na všetko hulákať, alebo tu máme Meg Foster, ktorá sa podľa mňa miestami ani nesnaží vôbec nejako niečo hrať. Dialógy vo filme sú príšerné. Nikto to nepovie nič k veci. Všetko je o tom, že niekto niečo vie, niečo sa mu stalo a je teraz potrebné, aby niečo urobil, lebo ho k tomu niečo ženie. Je to absolútne odfláknuté. Možno by mi predošlé filmy v rámci príbehu doplnili nejaké medzery, no nemyslím si, že by to dokázalo niečo z toho, ako znejú tie dialógy v tomto filme zachrániť. Najmä z toho titulu, že je mi všetko čo sa tu hovorí absolútne ukradnuté. A rovnako sú mi ukradnuté aj všetky postavy v tomto filme, spolu s Creeperom. Nikto, ale absolútne nikto nevie do tohto filmu dať niečo zaujímavé. Poviem pravdu, že auto nášho padoucha je celkom zaujímavo spracované, no ak je to highlight filmu, ktorý ma má zaháknuť, tak sorry ľudia, toto neberiem. Vizuálne to nič neponúka. Žiadny veľký gore, žiadna atmosféra, žiadne momentky alebo scénky, kde by sme mali dôvod chcieť, aby sa hrdinovia z jednotlivých situácií dostali. V tomto filme je jedna scénka, kde dvaja z našich hrdinov budú sedieť v stojacom pick-upe. A keď sa obzrú za seba na Creepera, tak som si všimol, že na ich aute pristála mucha. Osobne som bol viac zvedavý na to, či sa mucha dostane z tohto filmu živá, než ktokoľvek z našich hrdinov. Nezaujímal som sa tu absolútne o nikoho. A potom sú tu efekty. Kde vôbec s týmto začnem? Osobne si myslím, že sa o ne staral ten istý človek, čo robil efekty v "Operation Dunkirk". Ani nekecám. Má to rovnakú televíznu kvalitu. Toto je skutočne príšerny film. Jeden z najmizernejších hororov, čo som mal možnosť vidieť. A bez debaty - Neodporúčam vidieť nikomu. Hodnotenie: F ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Původní název filmu měl být Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us. (topr harley)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)
  • Natáčení začalo 20. února 2017 v Baton Rouge, Louisianě. (SidneyP)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama