Reklama

Reklama

Vítej v džungli

  • USA Welcome to the Jungle (více)

Obsahy(1)

Syn newyorského primátora Michael Rockefeller během jedné z výprav do džungle Nové Quineje zmizel. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. Říká se, že padnul do rukou kanibalských kmenů. O čtyřicet let později se dva páry přátel vydávají do džungle pátrat po jeho osudu. Jejich hledání se brzy mění v zoufalý boj o život. Domorodí kanibalové sledují každý jejich pohyb. Z cestovatelů se stavá lovená zvěř, smyčka se kolem nich stále více stahuje. Kanibalové chystají krvavou hostinu… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Pěkný, leč "bohužel" novodobý návrat Kanibalů a Žen od hluboké řeky (i když ty oba filmy byly daleko lepší) na filmová plátna. Celým dějem filmu se táhne nuda a zase jen samá nuda, až v samém závěru se začne něco konečne dít, to už je ale pozdě. Jste tak otávení, že ani nejhorší noční alkoholový návrat z hospody to nepřebije. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takýto námet nieje stavaný na točenie štýlom ,,BLAIR WITCH,, ( CANNIBAL HOLOCAUST je výnimka , tam bola kamera súčasťou príbehu - hlavné postavy boli totižto filmári točiaci dokument ) a z toho potom pramení nevierohodný dej a nelogické správanie postáv. Čo filmu škodí, pretože v podstate nieje nezaujímavý a je aj celkom dobre zrežírovaný, len ho mohli natočiť klasickým štýlom. Ďalším mínusom sú herci, ktorý sú väčšinou otravný. Ešte nižšie hodnotenie zachraňuje posledných 15 minút a prekvapivá pointa. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, co to bylo? Nejdřív jsem se lekl už v úvodu filmu - film na český trh dal INTERSONIC a z mých zkušeností, tato společnost dává na trh jen odpad! A pak to začalo, amatérská kamera, nezajímaví herci a příběh?? Žádný! Mne to připadalo, jako nějaký studenstký film. A ten konec - katastrofa.......... nestahujte, nekupujte, utíkejte..... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně bych tento film tak špatně nehodnotil ... Tvůrci jednoznačně vsadili na kombinaci dvou filmů a to "Cannibal Holocaust" a "Záhada Blairwich", ale zejména bych film přirovnal k tomu druhému. Toto je opravdu první "reálný" kanibalský film, o kterém bych mohl uvěřit, že se stal a že záběry jsou reálné. Škoda prostě je, že každý hledá v novém kanibalském filmu z roku 2007 nový "Cannibal Holocaust" a oprášení "starých dobrých" časů, kanibalských úchyláren a řezničin ... Bohužel nebo bohudík pro diváka, který raději od filmu nic neočekává, může se stát, že dostane v podstatě zajímavý film přesně ve stylu "Blairwich". Film nabízí dost syrových a nepříjemných záběrů, pocit z všudypřítomného nebezpečí, strach a zhnusení ... ovšem ne v tak přehnaných porcích, jako italské klasiky ... které se tímto ovšem od reality dosti vzdalovaly. Ano, film je docela dobře natočen a kdyby se přidaly gore efekty a sexuální perverze ve stylu Aja, Roth, Rob Zombie a podobných, mohl "kanibal" žánr opět ožít. To se tímto filmem rozhodně nestalo, ovšem na druhou stranu, já byl u konce vyděšen a přimražen dostatečně ... Prostě mi to sedlo jako pěst na oko, opravdu to vypadalo jako natočená realita ... Ještě jednou tedy radu předem, nic nečekejte ... uvidíte až od druhé poloviny ... ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

V 70tých letech minulého století vznikl v Itálii zajímavý subžánr, a to kanibalské horory... při sledování těchto filmů, jsem si nejednou položil otázku: Může být něco horšího, než Italské kanibalské horory??? A Bůh mi po letech mlčení odpověděl: Ano může! Jejich americké remaky :o( A jak už to u pánbíčka bývá, zase měl ten filuta pravdu. Předělávat v dnešní době politické korektnosti filmy plné sexu, násilí, drsných gore efektů... je stejně hloupé, jako kdybyste udělaly remake pornofilmu a vyškrtli ze scénáře všechny erotické scény. Co zbude je nuda, nuda a zase nuda... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama