Reklama

Reklama

VOD (1)

Třetí díl série Underworld, která ve světě vydělala přes 200 milionů dolarů, se zabývá podstatou krvavého boje mezi aristokratickými upíry a barbarskými Lycany (vlkodlaky), který se táhne už po staletí. Mladý Lycan Lucian (Michael Sheen) se ujme role mocného vůdce a sjednotí vlkodlaky v boji proti Viktorovi (Bill Nighy), démonickému králi upírů, který je po stovky let pronásleduje. K Lucianovi se připojí i jeho tajná láska, krásná upírka Sonja (Rhona Mitra), aby se společně pokusili osvobodit Lycany z jejich krutého otroctví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

Falko 

všechny recenze uživatele

Viem si predstavit, ze pre mnohych uzivatelov, ktori nemaju radi ani prve dve casti, je trojka Underworldu rovnako slaba alebo najslabsia cast, avsak ja vidim medzi nimi velke rozdiely, aj ked vsetky tri maju akysi modry filter. Pokial ma prve dve casti bavili vdaka akcii, pribeh sa odohraval v sucasnosti, hrala tam Kate Beckinsale tak trojka pokazila vsetko, co sa dalo. Nudny pribeh, akoby sa odohraval v neviem akom storoci niekde na hrade medzi upirmi a v lese s vlkodlakmi nepriniesol nic, co by aspon trosku dosahovalo kvality jednotky a dvojky. Druha tretina - este väcsia nuda a v tretej tretine sa tam nejaky ten boj objavil a zrazu bol koniec. 2 hviezdicky davam za dobry zvuk a krvave zabijanie, inac je to pre mna velke sklamanie. _________ Michael Sheen - (Lucian) +++ Bill Nighy - (Viktor) +++ Rhona Mitra - (Sonja) +++ Steven Mackintosh - (Tannis) +++ Kevin Grevioux - (Raze) +++ David Aston - (Coloman) +++ ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne v celku príjemný prolog... Rise of the Lycans ma na krátky čas "úplne" pohltila. Underworld opäť o niečo temnejší, akčnejší, rýchlejší... a ja som zasa o niečo "múdrejší". Rhona Mitra, moja nová platonická láska a Michael Sheen trochu inak... V tomto snímku som sa doslova "prekúsal" všetkým a preto 7/10 super B... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Underworld mě nikdy nebavil, ale tady mě lákalo hnedka víc důvodů, proč se na tenhle "třetí" díl podívat. Jednak se odehrával ve středověku, takže to MOHLO bejt dost zajímavý, nehledě na to, že první dva díly mi přišli jako hrozná, nezajímavá kravina. Středověk je prostě středověk. Další bod určitě jsou samotní herci. Takových jmen v takový srágoře, kde by to kdy člověk mohl zahlídnout. No, další věc byla taky to, že na HBO řikali, jak je film přístupný až 18ti. To jsem teda doteď nepochopil, ale jako v každé jiné americké slátanině, i tady si každej nabírá každýho a Rhona Mitra dostává prvotřídní nálož jak od upírů tak od jiných podsvinčat. No a jelikož se mi v noci nechtělo spát a nechtěl jsem civět do prázdna, tak jsem si to pustil. Díky svý krátkosti i dokoukal, ale ve výsledku utvrdil, že ten svět fakt není nic pro mě. Furt se tam něco děje, ani tu šukačku nedokážou natočit v klidu. Všecko se tam kroutí, skáče, hopsá, a to i v akci. Kdo se na to pak má pořád koukat... ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Něco trochu jiného než z minulých dvou dílů. Teď už aspoň definitivně vim, že fandim Lycanům. První film, kde se mi Michael Sheen líbil. Ať jak hrál, jakou postavu ztvárnil i vzhledově. Škoda za tu ošklivou lokaci a za sex hlavních hrdinů, který byl vyloženě směšný a působil jak ze špatný telenovely. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Příjemná změna sledovat upíry a monstra po těch všech akčňácích z dnešní doby :) Film nezatěžoval dlouhou stopáží, příběh odsejpal, akce byla slušná a herci skvělí. Hlavní plus je to, jak to pasuje do příběhu a navazuje přesně tam, kde začíná nová linie s Beckinsale. Takováhle jízda s ostrozubatci mě holt bude bavit asi pořád a Rhona Mitra se očividně pro roli upírky narodila. Mimochodem Michael Sheen má naprosto boží hlas! ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo na Novém Zélandu. (Epistemolog)
  • V Severní Americe film utržil 45,8 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 92,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

11.08.2009

Třetí Underworld s podtitulem Vzpoura Lycanů sice nevydělal tolik jako předchozí dvě části, ale při rozumném rozpočtu 35 miliónů dolarů jsou i tržby v celkovém souhrnu 91 mega docela potěšující. Něco… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Prezident v ohrožení. Už zase.

Prezident v ohrožení. Už zase.

17.11.2008

Len Wiseman se po úspěchu Smrtonosné pasti 4 vykašlal na sérii Underworld a třetí část za něj natočil trikový mistr Patrick Tatopoulos. Len očividně čekal na mnohem atraktivnější nabídky. Jedna… (více)

Reklama

Reklama