Reklama

Reklama

VOD (1)

Třetí díl série Underworld, která ve světě vydělala přes 200 milionů dolarů, se zabývá podstatou krvavého boje mezi aristokratickými upíry a barbarskými Lycany (vlkodlaky), který se táhne už po staletí. Mladý Lycan Lucian (Michael Sheen) se ujme role mocného vůdce a sjednotí vlkodlaky v boji proti Viktorovi (Bill Nighy), démonickému králi upírů, který je po stovky let pronásleduje. K Lucianovi se připojí i jeho tajná láska, krásná upírka Sonja (Rhona Mitra), aby se společně pokusili osvobodit Lycany z jejich krutého otroctví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (581)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zbytočné pokračovanie už aj tak načisto zbytočnej filmovej série. Instantný dark fantasy "epos", ktorý mal so svojimi lacnými trikmi, digitálnou krvou, otravným modrým prítmím a skrz-naskrz nudným "príbehom" bez pardónu putovať rovno na DVD. Asi najsmutnejšie je sledovať hercov kalibru Billa Nighyho, ako prednášajú blábolovité dialógy, vycierajú zuby a mrkajú modrými šošovkami. Po nádejnom zlepšení v dvojke pád naspäť do podpriemeru. Dúfam, že Sheen sa v poslednej scéne filmu mýli a toto nie je začiatok, ale definitívny koniec. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se jedná o možná zajímavější díl než předchozí dva. A i tempo je mnohem lepší, hlavně tedy díky faktu, že to má bez titulků 80 minut, což je pro podobné béčko dar z nebes. Velkým plusem je příběh, který je nejlepší. Dále pak absence Speedmana a naopak velká role pro Michaela Sheena, který se ukázal být nejlepším hercem, který se v sérii kdy mihnul. "To je teprve začátek" na konci prostě muselo zaznít. 55% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $45,802,315Tržby Celosvetovo $91,327,197Tržby za predaj DVD v USA $46,730,696 //počet predaných kusov 2,287,305║ Asi nikdy nepochopím o čo presne v tejto sérii ide ale nevadí, po filmovej stránke to je odbité rovnako ako prvý diel(jedine druhý ako tak uspokojil), príbeh nijak zvlášť nefunguje(obyčajná 100x videná planina) a nemá ani na čom stavať, ide tu len o akúsi vraždivosť medzi lycanmi a upírmi, čo už v tretom pokračovaní nie je nič nové a maximálne to príde otravné... horšie je že ani po akčnej stránke to nenadchne, je to prevažne domrvené zmeteným strihom, takže v tomto ohľade si nič dostatočne nevychutnáme, trikovo priemer, režisér to natočil bez najmenšej invencie takže ťažko povedať aj o nejakom klasickom rutinérstve - proste nehrozí, maximálne tak oko poteší celkom sympatická odroda Kate Beckinsale v podobe herečky Rhony Mitra. /35%/ ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Hlavní dojmy z filmu? Nepříjemná hlavní hrdinka, vykulené oči Luciana, divně mluvící černoch, prapodivná krev, samá tma.. prostě takový maškarní. Naštěstí to mělo jen hodinu a půl. Jediným světlým bodem by byl Bill Nighy, ale ten tu neukazuje nic, co bychom od něj už dávno neviděli. Přijde mi, že hraje furt stejně a to mě tady už nebavilo. Stejně jako celý film ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Při vzpouře Lycanů nastala vzpoura tvůrců. Pokud jsem u Nového Punishera napsal, že všichni prošli lobotomii, tak tady to platí dvojnásob. Nastalo to, co se u těhle blockbusterů, které se nakonec blockbustery nestanou, děje pořád. Nastalo to, čemu se říká forma nad obsah. Trošku si pohráli s nasvícením, herci dostali modré kontaktní čočky, přihodili Rhonu Mitru a místo kvalitních záběrů bitvy jsme dostali detailní záběry stříkající krve, uříznutých rukou, hlav a zbičovaných zad. To může pobavit maximálně podivíny a 14 letý děcka, který si k tomu vyhoní nad nádhernou Rhonou, která je vlastně jediným důvodem proč film vidět. Ale když umře, už Vám nic nebrání vypnout to a zapomenout. A největší perličkou je casting, který je nejvíce lol lol lol lol za poslední léta. Michael Sheen, který se dokonale hodil do role premiera Británie v Královně a baviče Frosta v Howardově Duelu s Nixonem, ale obsadit ho jako milence hlavní upírky s dlouhými vlasy a lykanskou krví? No to je džouk. Bill Nighy se sice snaží být co nejvíc strašidelný, ale vypadá jenom jako po tuberkuloze. Za tenhle film neplatit. Za tehle film peníze dostávat! ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo na Novém Zélandu. (Epistemolog)
  • V Severní Americe film utržil 45,8 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 92,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

Válka upírů s vlkodlaky taky ve 3-D

11.08.2009

Třetí Underworld s podtitulem Vzpoura Lycanů sice nevydělal tolik jako předchozí dvě části, ale při rozumném rozpočtu 35 miliónů dolarů jsou i tržby v celkovém souhrnu 91 mega docela potěšující. Něco… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Prezident v ohrožení. Už zase.

Prezident v ohrožení. Už zase.

17.11.2008

Len Wiseman se po úspěchu Smrtonosné pasti 4 vykašlal na sérii Underworld a třetí část za něj natočil trikový mistr Patrick Tatopoulos. Len očividně čekal na mnohem atraktivnější nabídky. Jedna… (více)

Reklama

Reklama