Reklama

Reklama

VOD (1)

Rytíř John Gregory (Jeff Bridges) byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic (Julianne Moore). Stačilo ji zabít. On se do ní místo toho zamiloval a místo smrti pro ni zvolil vězení, z něhož nebylo úniku. Pouze zdánlivě. Mocná čarodějka hnaná nenávistí se dokázala dostat na svobodu a teď shromažďuje armádu svých věrných, aby se pomstila za své pokoření, a to nejen Gregorymu, ale všem, kteří stojí na jeho straně. Aby Gregory nebyl na svůj boj sám, musí najít mýty opředeného Sedmého syna, muže s mimořádnými schopnostmi. Měl by jím být Tom Ward (Ben Barnes), jenže mladý farmář jako legendární válečník rozhodně nevypadá a moc toho na první pohled neumí. V jeho rodokmenu se však skrývá tajemství, které Gregorymu naznačuje, že se přece jen nemýlil. Společně se vydávají na pouť po podivuhodných krajích, během níž čelí čím dál těžším nepřátelům, které proti nim Královna čarodějnic posílá ve snaze získat čas. Čas k tomu, aby její rostoucí moc byla neporazitelná. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

mě ten film vůbec nepřipadl špatnej,normální průměr kterej neurazí,znám mnoho mnohem horších

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

bloodcountes

výborné, súhlas aj s Wacoslav1. Kamera dobrá a akčné scény prehľadné. Výborný hudobný doprovod, podkresľuje scény filmu, od akčných až po epické scenérie. Herci v pohode. Pekné čarodejnice, drsná hlavná postava. Pekné exteriéry, lokácie. Príbeh pre mňa neopozeraný. Výborné. 4/5

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Camran smazal svůj příspěvek.

netahlo

netahlo (hodnocení, recenze)

Toho chytraka co v zajimavostech psal, ze "Seventh Son je taktiež aj názov pesničky od heavy metalovej skupiny Iron Maiden", bych rad upozornil, ze ten song se jmenuje Seventh Son of a Seventh Son!

bloodcountes

bloodcountes (hodnocení, recenze)

tak jsem to včera viděla a jsem maximálně spokojená, dostala jsem, co jsem očekávala - velmi příjemné, celkem střízlivé a ukázněné fantazy s pěknými hereckými výkony, několika hlavumotajícími záběry a dokonce i SPOILER romantickým nehappyendem.

na příspěvěk reagoval breeder

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Henk123

Henk123 (hodnocení, recenze)

p.a.douch

Když Apolskis říká, že to bylo tak strašné, tak tomu věř !!! On stvořil vesmír, peklo a takovou tu věc z drátků na masáž hlavy !

na příspěvěk reagoval Apolskis

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

p.a.douch

Pochybujem, že to bolo také lacné. Aj s pretáčkami. Renomované servre to zatiaľ neuverejnili, takže sa jedná iba o špekulácie. Každopádne prepadnúť to rozhodne nemusí. Ak to zaboduje v US rovnako ako worldwide, môže sa to dostať na 250-350 mega celkovo. Čo uživý podstatne väčší budget ako 40-50 mega. Akurát či to zlé recenzie neovplyvnia.

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

No vzhledem k tomu, že rozpočet byl prý mezi 40 až 50 miliony dolary a už teď má mimo USA vyděláno 35 milionů tak by Sedmý syn nemusel prodělat. 

na příspěvěk reagoval ywo666

Ralph666

Ralph666 (hodnocení, recenze)

ježiši :D:D:D:D v diskuzi kde by se měl rozebírat fantasy film se rozebírá kdo volil KSČ. :D:D:D Že si s tou politikou nedáte pokoj.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Reklama

Reklama