Reklama

Reklama

Private Practice

(seriál)
  • USA Private Practice (více)
Ukázka z filmu 7
USA, (2007–2013), 83 h 42 min (Minutáž: 42–55 min)

Kamera:

Lex DuPont

Hrají:

Kate Walsh, Audra McDonald, Tim Daly, Taye Diggs, Paul Adelstein, Amy Brenneman, Christopher Lowell, KaDee Strickland, Caterina Scorsone, Benjamin Bratt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou tohoto seriálu je Addison Montgomery, kterou již známe ze seriálu CHIRURGOVÉ. Je výbornou chirurgičkou, která přijíždí do L.A., aby znovu našla smysl svého života. Zde začíná pracovat v soukromé ordinaci, která se specializuje na problémy s otěhotněním, ale i partnerstvím, manželstvím a dětmi... Je zde velmi speciální tým lékařů, z nichž každý má dosti komplikovaný osobní život.

Ačkoliv se jedná o další seriál z lékařského prostředí, je zde kladen velký důraz i na mezilidské vztahy a blízké kontakty mezi pacienty a lékaři. Jedná se o komornější seriál (počet hlavních hrdinů je omezen). (adri_anna)

(více)

Recenze uživatele Yardak k tomuto seriálu (1)

Private Practice (2007) 

Slušný spin-off skvělých Chirurgů, který nás zavede do města andělů:-)). Přesun z velké nemocnice do malé soukromé ordinace již nepřináší tolik zajímavých případů (hlavně chirurgických), ale tahle oddychovka to zachraňuje dobře napsanými mezilidskými vztahy (často i s vtipnými vložkami). Kate Walsh a velmi sympatická pánská část osazenstva vytahuje seriál dost nahoru. 80 %. ()

Reklama

Reklama