Reklama

Reklama

Private Practice

(seriál)
  • USA Private Practice (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2007–2013), 83 h 42 min (Minutáž: 42–55 min)

Kamera:

Lex DuPont

Hrají:

Kate Walsh, Audra McDonald, Tim Daly, Taye Diggs, Paul Adelstein, Amy Brenneman, Christopher Lowell, KaDee Strickland, Caterina Scorsone, Benjamin Bratt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou tohoto seriálu je Addison Montgomery, kterou již známe ze seriálu CHIRURGOVÉ. Je výbornou chirurgičkou, která přijíždí do L.A., aby znovu našla smysl svého života. Zde začíná pracovat v soukromé ordinaci, která se specializuje na problémy s otěhotněním, ale i partnerstvím, manželstvím a dětmi... Je zde velmi speciální tým lékařů, z nichž každý má dosti komplikovaný osobní život.

Ačkoliv se jedná o další seriál z lékařského prostředí, je zde kladen velký důraz i na mezilidské vztahy a blízké kontakty mezi pacienty a lékaři. Jedná se o komornější seriál (počet hlavních hrdinů je omezen). (adri_anna)

(více)

Recenze uživatele Gogo333 k tomuto seriálu (1)

Private Practice (2007) 

Na tento seriál jsem narazil nedávno a hned mě to chytlo. První dvě série jsem skoukl na posezení a další série časem. Hned jsem si oblíbil většinu postav a docela jsem čučel, že snad všichni mezi sebou něco měli. Pořád se rozcházejí a dávají dohromady. Postavy taky docela trpí (smrt, znásilnění) a čekám, kdy zase něco někoho postihne. Hodně to prolína s Grey's Anatomy, který jsem ještě neviděl, takže občas nemám tušení o kom to mluví nebo co se stalo. První série hrajou na emoce a to docela dost. Hodně často tam taky hostují známé tváře, což potěší. Oblíbené postavy: Charlotte a Violet. Za mě 75% a ještě jedna série mi zbývá, tak snad nebudu muset měnit a pak hurá na Grey's Anatomy. EDIT: Tak poslední série hodně povedená a hned pokořena na jeden zátah. Po 5.sérii, která mě moc nebavila přišlo vykoupení a zasloužený závěr. ()

Reklama

Reklama