Reklama

Reklama

Private Practice

(seriál)
  • USA Private Practice (více)
Ukázka z filmu 2
USA, (2007–2013), 83 h 42 min (Minutáž: 42–55 min)

Kamera:

Lex DuPont

Hrají:

Kate Walsh, Audra McDonald, Tim Daly, Taye Diggs, Paul Adelstein, Amy Brenneman, Christopher Lowell, KaDee Strickland, Caterina Scorsone, Benjamin Bratt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou tohoto seriálu je Addison Montgomery, kterou již známe ze seriálu CHIRURGOVÉ. Je výbornou chirurgičkou, která přijíždí do L.A., aby znovu našla smysl svého života. Zde začíná pracovat v soukromé ordinaci, která se specializuje na problémy s otěhotněním, ale i partnerstvím, manželstvím a dětmi... Je zde velmi speciální tým lékařů, z nichž každý má dosti komplikovaný osobní život.

Ačkoliv se jedná o další seriál z lékařského prostředí, je zde kladen velký důraz i na mezilidské vztahy a blízké kontakty mezi pacienty a lékaři. Jedná se o komornější seriál (počet hlavních hrdinů je omezen). (adri_anna)

(více)

Recenze uživatele tragicus k tomuto seriálu (1)

Private Practice (2007) 

Zatímco v GA je humor spíše jako odlehčení jinak dost vypjatých, dramatických situací, zdá se, že zde je drama jen proto, aby diváka chránilo od diabetického záchvatu ze všech těch trochu divných, ale vlastně strašně milých lidí. Do toho léčitel, psychiatr, těhotné maminky, miminka na každém rohu... Není to špatné, u sledování jsem se celkem bavil, ale druhou a další série si pravděpodobně nepustím. Leda že bych se chtěl zase kochat těmi neuvěřitelně neodolatelnými rty Addison, což, spolu s Cooperem a tou šéfkou z nemocnice, je vlastně jediný legitimní důvod ke sledovaní těchto chirurgů na růžovo a pod los angelským hřejícím sluníčkem. ()

Reklama

Reklama