Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body Už jsme to asi psali, že nejsme skalními fanoušky tohoto seriálu, ale na každý jejich film se rádi podíváme. [X] Minus 1* bod Dlouhé až to chvilkama nebavilo. [X] Minus 1* bod Už jsem říkal, že nám to chvilkama připadalo dlouhé? [X] Minus 1* bod Možná jste si všimli, že to body odebíráme divně. No jo, nechce se mi přemýšlet, ale můj vnitřní pocit si myslí, že to bylo prostě na 2** body. Asi, já to ale nevím jistě. [X] Jdu jíst, takže žádná myšlenka dne nebude :-) ()

Smejky87 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že 90 minut je na Futuramu potažmo její tvůrce moc. Po tomto filmu už to mohu říci zcela otevřeně. Samozřejmě, jsou tam momenty, kterým se rádi zasmějete, ale nějaké silnější souvislosti, nebo nedejbože hlubší děj, to ne! A z mnoha situací se jistě dalo vymáčknout víc..Bender na pokerovém turnaji?! Na tom by se snad dal postavit i celý film, bohužel to tak ani zdaleka není. Dávám 3, protože jsem velký fanda a těším se na nové díly seriálu. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ani by mi nevadily časté odkazy na fantasy, kdyby ale byl film i o něčem jiném. Je tu jen několikaminutové kopírování jednotlivých scén z například Lotra. Není to ale rozhodně vtipné! Děj je naprosto stupidní. Člověk málem ani neví, proč hrdinové dělají, co dělají. Film ubíhá, ale jakoby trval dvakrát tak dlouho. První Futurama film byl příjemný omyl, ale od něj jdou věci k horšímu a horšímu. Film od filmu je to trapnější a nepovedenější. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Futurama tentokrát naposled. Poslední celovečerní film měl seriál a příběh Futuramy uzavřít a definitivně ukončit. Naštěstí pro mě a pro všechny fanoušky se pár let po Fialovém Trpaslíkovi Bender, Fry a Leela objevili znovu v šesté řadě seriálu. Futurama filmy už téměř skoro vyčerpaly celou svoji sílu a to nejlepší předvedly na začátku, takže moc humoru do konce nezbylo. Fry se při stavbě nového Las Vegas na Marsu poraní a bude moci slyšet myšlenky druhých. Leela se přidává ke skupině eko-feministek, aby zabránila zničení překrásné hvězdy. A Bender? Bender vymyslí obří, matoucí plán, aby pouze on mohl zachránit celou situaci. Konec Futuramy jak ho známe a že je stále na co koukat! Las Vegas na Marsu, Pokerový turnaj a klasické žertíky. „Goodbye from world of Tomorrrow!“ (93 %) ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Asi je dobre ze uz je konec. S kvalitou serialu se to neda srovnat ani v nejmensim a uz davno to nema kouzlo ani vtip. Filmy nemely radeji vubec vyjit a vsichni by vzpominali na Futuramu s laskou a ne s otazkou -WTF? Jedinej film, ktery byl jeste celkem dobry byl podle meho nazoru Bender's Game ... tak adieu a radeji uz ne nekdy priste ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)
  • Členkou Vrchního soudu je také žena jménem Sagal. Jedná se o Katey Sagal, neboli hlas Leely. (HellFire)
  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama