Reklama

Reklama

Vrah, který zabil několik osob je zavřen do vězení. Soud tak rozhodl, on s tím není smířen a vykřikuje, že se pomstí. Bohužel je po několika letech propuštěn a hodlá svůj slib pomsty dodržet. (darek kartac)

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pohroma to nie je, prekvapenie sa však nekoná. Úvodná podarená scénka odprásknutia hlavy brokovnicou dávala nádej na celkom slušný krvák, no po chvíli sa to zmenilo na tradičnú kriminálnu rutinu s väčšinou vrážd mimo záber a trištvrtinu filmu sa vôbec nič nedialo. Dojmy mi vylepšil až záver, ktorý síce nebol práve najlogickejší (nemôžem uveriť, že masový vrah si nedokáže poradiť s jednou mladou holkou), ale konečne prišla na rad brutalitka v podobe nejakých podrezávačiek či skalpovania tváre. Nie je to však nič, čo by stálo za zvýšenú pozornosť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„XII“ je jednoduše špatný film, ukázka toho, že si chce něco natočit každý, a to i člověk, který nemá moc smysl pro příběh a není schopen napsat příběh, který by jakkoli držel pohromadě. Snímek se tvůrcům bortí v rukou a jakékoli napětí protéká mezi prsty. Slasher, kde nefandíte ani postavám ani vrahovi. Tenhle snímek je vám prostě ukradený, stejně jako byl ukradený těm, kteří ho natáčeli. ()

Reklama

Reklama