Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Recenze (269)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Oddechových 50% - film, který pobaví, neurazí a díky Sandře Bullock (a ne jen kvůli těm červeným botám) si na něj vzpomenete i za týden. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to vlastně nebylo úplně špatný. Thomas Haden Church tu poprvé hraje tak, že je s ním dokonce i docela legrace. Vlastně legrace nejvíc z celého filmu. Scény s ním jsou totiž to nejvtipnější, co tenhle film nabízí. To Sandra Bullock tady sice vypadá jak nějaká mulatka z ghetta, ale i přes tu její trapnost jí to dokážete odpustit. Když se totiž podíváte na rok výroby, tak zjistíte, že ještě ten samý rok natočila Zrození šampióna, kde nám všem vytřela zrak tím, jak dobrá umí být. Takže nakonec dobrý. Místy zbytečná průměrná romantika a místy bláznivá komedie, která dokáže zvednout náladu v téměř každé situaci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

IIRozpočet $-miliónovIITržby USA $33,862,903IITržby Celosvetovo $40,127,259II Tržby za predaj DVD v USA $7,493,331 //počet predaných kusov 495,141II Trapošina, ktorá je miestami nečakane celkom milá ale niekedy aj príliš otravná, Sandra Bullock ušla ale takáto úloha jej moc nesedí. /25%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kim Barker .. Sandra mne letos chytla za koule. I tímto filmem, který sice není nijak nadprůměrně kvalitní, ale letos se prostě vrátila na výsluní a do vyšší ligy. Vyzrálejší a ostřejší vzhled (neviděl jsem s ní film od Crash, což je celých 5 let) ji dodává osobitý šmrnc a hyperaktivní, ukecanou postavu křížovkářky s rudými kozačkami a deštníkem zvládla zábavně. Z letošní trojice jejich filmů (+ Blind Side, Proposal) je přesto tenhle bohužel ten nejslabší, pod producentskou taktovkou jedou začínající tvůrci, která se vyžívá v jednoduchém příběhu a pitomoučkých komediálních situacích. K zatracení to však není, nudné odpoledne zamázne příjemně. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Lepsie, ako som ocakavala. Ovela, ovela lepsie :) Prva polovica bola nesmierne vtipna, druha uz skor blba :D Ale inac Sandra je tak charizmaticka, ze potiahla cely film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Mary, proč nemůžeš být jako každá jiná holka?“….,,Mary, odkud bereš všechny ty zbytečné informace?“… ,,Mary, proč takhle mluvíš a nosíš ty stupidní červené boty?“..... Film o tý nejotravnější a nejšílenější holce, která se svoje prázdná místa pokouší zaplnit slovy, křížovkami a Stevem. Bohužel jen zaplňuje už tak přeplněné místo mezi průměrnými romantickými komediemi. Sandra je fakt výborná, je šílená, je… ale je i vtipná? Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, který slovo v křížovkách nikdy nenajdu. 2.) Znám holku, co nosí červený vysoký boty. 3.) Chci se stát tvůrcem křížovek. 4.) Jsem zamilovanej do S.Bullock a takto ji to dokážu. 5.) Romantických komedií není nikdy dost. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Úplná blbost bez žádného námětu, která mě ale šíííleně pobavila!!! Sandra Bullock, co by střelená Mary s příšernýma kozačkama, byla opravdu přesvědčivá. Myslím, že tady se vyřádili stylisté i blázni..wow. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock se nějak poslední dobou vrhla na komedie, což jí u Návrhu vyšlo výborně, protože jí tam ta role opravdu sedla, ale tady to je fakt takový nemastný, neslaný, bez pořádný zápletky a vtipu, navíc Sandra, i když vypadá fakt úžasně, tak přece jenom na to, aby se chovala jako bláznivá puberťačka, to už v jejích 45 úplně neni. Ale v rámci možností to zabaví, jen to neni nic extra a je to trošku přiblbý, obzvlášť závěr s dolem. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jak Sandra Bullock, tak i Bradley Cooper, si vybrali velice slabou chvíli a tyto dvě komerčně nejúspěšnější hvězdy minulého roku se musejí sklonit před Thomas Haden Churchem, který si celý film ukradl pro sebe. Film není ani komedií, ani romantickým a už vůbec není romantickou komedií. Na to je zde příliš málo vtipu a žádná romantika. Postava Mary mě neuvěřitelně iritovala a z filmu jsem neměl vůbec dobrý pocit. Zbytečné mrhání časem. Více na etparadise. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Americké komedie se zdejším hodnocením pohybujícím se v rozmezí 45%-60% jsou většinou dvojího ražení. Buď se mi zalíbí, pobaví a rozesmějí mě, jakkoli jsou ujeté a šílené, nebo jsou nevkusné, oplzlé, nechutné či příliš jaksi "americky hysterické." Slečna zamilovaná patří do první kategorie. Ačkoli mě Sandra Bullock coby dramatická herečka zatím nedokázala přesvědčit o svých schopnostech, komediální role jí sednou perfektně. Mary Horowitz je hodná a milá holka. Má však jeden, a pro spoustu lidí dost podstatný problém. Je chytrá a pořád mluví. Což se v jejím případě zdá být vražednou kombinací:) Ostatní neustále zásobí množstvím informací, které z ní prýští bleskovou rychlostí. Její ztřeštěná postava se stává nosným pilířem celého filmu. Bradley Cooper coby hezoun Steve i Thomas Haden Church coby kliďas Hartman zase vytvořili skvělou dvojku pracující spolu před a za kamerou. Ve vedlejší roli jsem uvítala DJ Quallse, jehož mám ráda od doby, co jsem ho poprvé viděla v Jádru. Ten kluk má zajímavý zjev i talent a zasloužil by si větší herecké příležitosti. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Lehký podprůměr… je to taková jednoduchá oddychovka, která nenadchne ani snad neurazí, ale nevím jestli bych se vůbec dodíval, kdyby zde nehrála rozkošná Sandra Bullock (myslím, že si Zlatou Malinu nezasloužila). Některé komediální scénky jsou parádní, ale celkově je film svou zábavností nekonzistentní a vychází mě to na 2 hvězdičky... ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nejprotivnější film poslední doby na třináct? Bravo! Otravnější, než samotný The Annoying Orange je skutečně máloco. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sandra „hrát se nikdy nenaučím“ Bullock už nějaký ten pátek otravně kdáká před kamerou. Vesměs jen variuje to, co jsme u ní už viděli, jen tu a tam krapet změní žánr. Občas to v poslední době vyšlo (Gravitace, Návrh), většinou jde ovšem o nestravitelné látky, ve kterých se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Slečna zamilovaná se liší pouze tím, že za ni Bullock dostala Zlatou malinu (ve stejném roce, kdy pro mě nepochopitelně urvala i Oscara). Pár momentů to má, ale převládá hořká pachuť v ústech. U Bullock nic moc nového. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock v hlavní roli ztřeštěné, ale přitom docela inteligentní slečny, která se živí jako autorka křížovek, aby posléze v jakémsi zamilovaném poblouznění pronásledovala svého vysněného chlapa přes celou zemi, to znělo docela zajímavě, a tak jsem se na tuto komedii podíval a rozhodně jsem nelitoval, už jsem totiž viděl mnohem horší filmy a tento se alespoň dokázal udržet v jakémsi optimálním průměru. Rozhodně mi nepřišlo, že by tato komedie postrádala vtip nebo že by v ní převažovaly trapné scénky, já jsem se totiž docela dobře bavil a troufám si tvrdit, že scénka, v níž běžící a nadšeně mávající Sandra Bullock zahučí do díry v zemi, se pro mě stala scénkou nezapomenutelnou a budu se tomu smát ještě hodně dlouho, protože to prostě bylo vtipné, stejně jako následná reakce reportéra, který byl k díře otočený zády a netušil, že tam někdo spadl. Sandra Bullock zahrála svůj standard a rozhodně tuto roli zvládla naprosto parádně, ve vedlejších rolích potom potěšila Katy Mixon a kupodivu i DJ Qualls, který mi začíná být i přes počáteční averzi s každou další rolí čím dál více sympatický. Celkově jsem s výsledkem spokojený a uděluji tři hvězdy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to pouštěl, očekával jsem příběh o ničem a myslel jsem si, že to nějak přetrpím a že si jen bezmyšlenkově odpočinu. Ovšem opak se stal skutečností. Jedná se o bláznivou komedii, kde mi Sandra Bullock svým chováním a neustálým protivným žvatláním připomíná jednu naší kamarádku. Ovšm to mi nebránilo v tom se pořádně zasmát a těšit se na každou další komickou a nepředvídatelnou situaci. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock až po pětí letech od Crashe dostala šanci znovu ukázat, že hrát umí. Dokonce ty možnosti byly tři a jak tady, v Návrhu nebo v Blind Side ukázala, že zvládne nekompromisní šéfku, sexy maminu i potrhlou a nechutně chytrou lamičku :-) Ty proměny jsou tak markantní a ukazují, že dovede zahrát opravdu všechno, proto ji za sebe dávám titul nejlepší herečky za rok 2009. FIlm sám o sobě drží pohromadě díky "podprahovým" vtípkům a hereckému talentu snad všech herců na place. Tři a půl. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Beriem to ako totálne odlahčenie, totálny relax, ktorý nič nerieši okrem Steva:)...nemôžem to brať ako komédiu, nič komediálne vo filme nie je (s výnimkou komediálneho výkonu Bradleya Coopera). Sandra je snaživá, aj keď miestami nadmieru únosne afektujúca, na druhej strane, postava bola napísaná dosť dementne a tak bolo herectvo adekvátne...Film nestrhne, neuchváti, nerozosmeje, miestami len trošku pouráža "šedú mozgovú". ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem shlédla čtyři komedie (konkrétně Moje žena a jiné katastrofy, Jen přes její mrtvolu, Zahulíme uvidíme 2 a Slečna zamilovaná) , z nichž u tří jsem po pár minutách zabrousila k internetu a během jejich sledování surfovala, aniž by mi cokoli podstatného unikalo, jen tahle komedie, od které jsem si moc neslibovala, mě přesvědčila se k internetu neuchylovat a sledovat jí pozorně až do konce... Slušně jsem se bavila, pár scén mě rozesmálo a dobrá nálada vydržela i dlouho po dokoukání... Sandru Bullock nemusím, ale v tomhle filmu mi nevadila a do konce mě její Mary slušně bavila... Není to žádná perla, ale po dnešním komediálním maratónu si uvědomuju, že natočit zábavnou komedii není žádná sranda a tahle u mě jako jediná uspěla. ()

Reklama

Reklama