Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Mamie 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu mě Mary i se svými červenými botami nesmírně štvala, což značí, že pokud to takhle bylo na diváky mířeno, tak Sandra svou roli zahrála perfektně. Film jako celek bych asi tak šoupla do kategorie "fajn na nudné nedělní odpoledne", když se vám opravdu nic nechce dělat, a nemáte náladu na složité filmy, přesně v tu chvíli byste si mohli pustit tenhle snímek, ale jako komedie na páteční či sobotní večer by to pro někoho mohla být celkem sebevražda. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock s příšernýma vlasama v roli potrhlé ženské s děsnýma botama, která snad zákonitě musí otravovat úplně každého. Nicméně film byl na odpočinek dobrý, místama vtipný, prostě pohodová komedie, od které člověk dostane přesně to co očekával. Ocenění hvězdné maliny opravdu nechápu, tento rok tu bylo mnoho mnoho horších filmů. I když bych Mary Horowitzovou musela zabít, kdybych jí někdy potkala, kdyby mi rodiče dohodili Bradleyho Coopera, nejspíš bych se zachovala stejně a vrhla se na něj už v autě. 3* ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Film ako taký to nebol zlý - scenár bol v podstate celkom slušný, ani spracovanie nebolo zlé, celkovo tu bolo mnoho zaujímavých a hlavne vtipných momentov. ALE herecké obsadenie na konkrétne role mi prišlo ako obrovský omyl! Sandra Bullock ako fanatická stalkerka? - tak táto rola k jej hereckému prejavu vôbec nesadla. Takže hlavne toto bolo najväčším mínusom celého filmu. Sandra je skvelá herečka, ale nie na takúto rolu - nieže by to zahrala zle, len to k nej proste nepasuje. Ostatok bol znesiteľný, ale myslím, že celkovo to všetko malo oveľa väčší potenciál. Ale na zasmiatie a ako taká oddychovka to nebolo vôbec zlé... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Především první dvě třetiny je to neskutečná blbost, Sandra je zcela zmatená, hloupoučka, asociál jako vyšitý. Poslední třetina je jakoby jiný film, dostaneme vážné téma, hlavní hrdinové zmoudří, prozří a divák dostane asi to, co od filmu čekal. Film je zklamání, je to ryze americká nablblá komedie s oblíbenou herečkou. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Blbina. Ale krásná, vtipná a chvílemi dokonce originální! Nesnáším anticeny, ať už jsou jakékoliv, ale jestli toto měl být nejhorší ženský herecký výkon v roce, pak musím říct, že jsme měli naprosto skvělý rok. Krom toho - příběh nezadané "křížovkářky"... No jestli toto není nápadité, tak už nevim. Sandra si tu pravou malinu měla nechat, třeba by je konečně přestali rozdávat. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)

Reklama

Reklama