Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je úspěšný podnikatel Richard Clarke pokousán krásnou upírkou, jeho život totálně změní směr. Zjistí ale, že vše není úplně dle jeho představ. Ve chvíli kdy ho upírka Lilith uvede do světa nadpřirozena, je mu jasné, že to nebude mít vůbec lehké. Musí se vyrovnat s útoky ze strany fanatických lovců upírů ale i své vlastní rasy. (topr harley)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není hororová komedie jako hororová komedie. Zvlášť když se jí ujme druhořadý béčkový herec a začínající režisér, který nemá po ruce příliš velký rozpočet (cca 500 000 dolarů), za to má však řadu kamarádů a kamarádek z branže a nejeden kontakt na laciné modelky a silikonové dámy, jenž se čas od času objeví v nějakém tom béčkovém erotickém filmu. Stačí potom narychlo sesmolit nějaký ten scénář (který nemusí ani moc dávat smysl), nakoupit pár rajcovných prádélek, kožených a latexových oblečků a hurá na plac.    Co na tom, že je to celé jedna velká trapná podívaná, bez pořádné atmosféry a akce, no hlavně že se pobavili samotní aktéři, kteří předvedli velmi ochotnické výkony a že se zde objevilo i pár vcelku zvučných jmen (Fred Williamson, Martin Kove, Billy Drago) – ti to vzali zřejmě jen kvůli kamarádství, jinak si nedokážu moc představit, proč se objevili v takovém braku. Mnoho kvalitní podívané ani humorných scén tu nečekejte, spíš mi to celé připomínalo jakousi nechtěnou parodii na upíří filmy a komedie.    Já se na to vlastně podíval jen kvůli Christě Campbell, kterou jsem v poslední době viděl v několika filmech, ale i ona zde dostala žalostně málo prostoru a jedna lehce erotická upíří scéna (postelová trojka) to moc nezachrání. Když jsem viděl některé ty souboje, chtělo se mi až brečet. Snad jediným opravdu povedeným záběrem, byla likvidace blonďatého upířího svalovce. Taková proměna Billyho Draga v gumového vládce upírů nebyla ani směšná…   Revamped nefungoval ani jako horor ani jako komedie. 20% ()

kchaja 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film snad ani autor nemohl myslet vážně. Kdybychom změnili žánr na sebe parodii, tak by fungovaly alespoň nějaké momenty, ale jako horor je to naprostá zrůdnost :) Ale jinak na některé momenty nejde zapomenout, jako promyšlené souboje (které se skládaly hlavně z fackování), vampírský sex (no dobře, stál za prd, ale aspoň na chvíli to byl žánr, na který by tvůrci stačili) a vůbec všechny ty vampírské věci. Například scéna, kde se na sebe asi 10 vteřin šklebí vampíři vyceněnejma zubama, aby ukázali, jaké jim dělá potěšení představa zabíjených panen (či paniců, pardon - spoiler ) je minimálně zbytečná. A vůbec všichni herci buď byli nepředstavitelně prkenní, nebo přehrávaly o sto šest. A i kdyby se jim dařilo hrát dobře, režisér by to neomylně zabil svým umem. Ve výsledku jsem se celý film smál. ()

Reklama

Reklama