Reklama

Reklama

Bereavement

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh začíná únosem malého chlapce Martina, který trpí vzácnou nemocí, díky které jeho tělo necítí bolest. Celých pět let zůstává jeho zmizení tajemstvím, až do doby, než se Allison, mladá dívka z Chicaga přistěhuje na venkov k rodině svého strýce. Ten přislíbil jejímu otci, že v případě smrti jednoho z nich se ten druhý postará o jeho děti. Na venkově se Allison shodou okolností dostává do víru hrůzných událostí, které zůstávaly dlouho utajeny v jedné staré jateční budově. Minulost staré jateční balírny otvírá své krvavé dveře a malý Martin dostává šanci na záchranu. Pach krve a hlas nářků však zanechává svůj morbidní odkaz. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (95)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Rozhodně dobrý krvavý thriller, který se až na výjimky drží na hladině snesitelnosti. Ne, že by tady nebyly hnusné záběry, krev a morbidní způsoby smrti, ale celé je to natočené v duchu, který je ve filmech na dnešní dobu dle mého ještě přijatelný. Scény, které na mě byly "moc" jsou tu cca dvě. Režisér do té doby pro mne neznámý tedy získává mou pozornost a rozhodně budu sledovat jeho další pokusy. Krvavé filmy tohoto typu zrovna nemusím, ale tady mne zaujalo několik aspektů (Únos chlapce, jehož nemoc mu nedovoluje cítit bolest a jeho tzv. výchova psychopatem. Dívka, která ztratila rodiče, rozplétá tajemství vražd aj.). Navíc skvělou Alexandru Daddario nelze přehlédnout a to nejen díky jejímu sexy vzhledu a záběrům na její bujné poprsí pod trikem bez podprsenky :-). Pak mne napadá pouze otázka, jestli takové vzrušivé obrazy neovlivňují mé celkové hodnocení :-D. A dále, i když v dnešní době to asi nemá cenu, by mne celkem zajímalo, kdo malému chlapci v roli Martina vysvětlí, co ve filmu vyváděl. Film počítám není přístupný dětem pod 12 let, ale to, že tam zhruba devítileté dítě předvádí takový masakr asi filmařům moc nevadí...To jen taková úvaha na závěr. ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

No fíha, pan Mena obdržel znatelně větší budget a upoutal mojí pozornost perfektně natočeným návodem, jak vychovat budoucího sériového vraha, který trpí ojedinělou nemocí, při které jeho tělo nerozeznává bolest, do budoucna se určitě jedná o důležitá věc pro malého chlapce. Podobně jako v Malevolence je temná atmosféra cítit z každého záběru, když je navíc celý snímek doprovázen perfektně sedící hudbou a slušným gore, nemám si na co stěžovat. Závěr je sice předvídatelný už z dálky, jenže já se na něj nesmírně těšil, na chvíli až malý Martin pozvedne nůž a naplní tím svůj osud. Od Bereavement jsem moc neočekával po předchozí zkušesnosti, kdy jsem byl nejspíš nespokojen s podfinancovaností, tentokrát jsem viděl atmosférickou řemeslně perfektně odvedenou podívanou, jen tak dále a příště snad s ještě větším rozpočtem, Stevane. 75% ()

Reklama

Venous666 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době dobře zpracovaný horor, který se nedrží dnešních hororových šaškáren jak jsem zvyklí (to sami poznáte na konci filmu) Stevan Mena přes to, že měl malej rozpočet, tak to sesumíroval na výbornou, těším se na další jeho tvorbu. Psychopat mě tak neohromil, jako jeho malej kamarád Martin, který měl vždycky za úkol po masakru tak trochu poklidit, pec, háky ...Co se týče herců, tak ty se sešli v dobré formaci, jak jsem se už zmiňoval tak Martin (Chase Pechacek) malej, tichej, ale neskutečně živej .Tak strýc Michael Biehn a hlavní hrdinka Alexandra Daddario (která podle mě má původ odněkud z Irska, protože jí podprsenka vůbec nic neříká). Určitě na 59% tohle není, osobně 75 Vřele doporučuji ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Mena svým debutem o pobavení publika jednorázovou akcí velmi uspěl. Atmosféra, napětí, skvělá muzika. Vše, co dnešní horory obsahují. Nikdy však netvořily tak sjednocený celek a ve finální fázi se utápěly ve vlastní absurditě. Tady krvavá lázen jen pomohla tak skvělému příběhu, kde rodinné problémy nebyly jen na oko, ale měly nějakou tu svoji větev. ALE otázka (PROČ TO VŠECHNO), která provází diváka celým dějem je prostě nezodpovězena. Ani rádoby sebekritické a rituální řeči problém nevyjasnily. Škoda, tohle mohla být konečně pořádná racionálně-emočně-psychicko-dramatická hororová přesnídavka. Za pokus, 3*.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje nízké hodnocení. Mě tento horůrek hodně zaujal a dlouho jsem mu chtěl dát dokonce plný počet. Na začátku jsem se párkrát pousmál (v dobrém) a hercům jsem jejich hraní věřil. Závěr trochu zvláštní, ale akceptoval jsem ho, přesto, i když nerad, dávám jen 4 hvězdy a to asi díky tomu konci, ale aspoň nenapodobuje ostatní horory, tak třeba příště... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama