Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom ako mračno geneticky modifikovaných ôs vzlietne do ovzdušia, malé mestečko ostane zahalené rúškom smrti. Devin Hall dostane strach o svoj život, keď uvidí ako výnimočne agresívne osy napadnú bezdomovca. Zhrozený vidinou, že prichádza niečo strašné, prijme pomoc od novej zástupkyne šerifa Jane Kozik a profesorky entomológie Katherine Randall, aby sa spoločne pokúsili zastaviť osy, kým nenaberú na sile. Zdá sa, že zmutované osy menia svoje obete na trúdov. Je nádej zastaviť túto vládou vytvorenú zbraň skôr ako sa všetci v Black Stone stanú ľudskými inkubátormi pre ďalšiu vlnu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

nany2121 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašnéééé, nevkusnééé a maximálna hovadina !! Komentár obsahuje hneď nejeden SPOILER, ale na vašom mieste by som si ho prečítal. Osy nasťahované v ľudských mŕtvolách, ktoré ich plne ovládajú a dokonca cez ne rozprávajú je nonsens. O tom že tvorcovia spravili z hlavnej hrdinky podľa môjho skromného názoru nechtiac kurvu, ktorá sa najskôr zabaví s jedným bratom a po jeho smrti dolezie za druhým bratom,, a teda podotýkam že sa jedná o dvojčatá. Tak toto mi normálne nepríde!! A to, že včeli si spravili kráľovnú s ľudského dievčatka už radšej ani riešiť nebudem! A ešte mi nedá jedna vec, musím spomenúť strelecky súboj zástupkyne šerifa a agentky, ktoré stoja od seba asi tak dva metre možno menej,, obidve vystrelia,, ale špeciálna agentka netrafila !!! Miestny grafik musel byť alkoholik, lebo spraviť včeli v podobe pohybujúcich sa rozmazaných škvŕn po oblohe dokážem aj ja. Čiže radšej efekty, dej, či hudbu riešiť nebudem, bo nič také v tomto šmaku nebolo!!! ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

V pozdních nočních hodinách si takhle brouzdám po televizních kanálech, když tu narazím na Markíze na film s velmi nápaditým slovenským názvem "Vraždiace osy", který jsem již dříve při listování programem zaregistrovala. Zaujaly mě jisté scény a dle paměti jsem i věděla, že by se zde měl vyskytnout Robert Englund. Když se objevil na scéně, tak ač jsem kolikrát měla úmysly již televizi vypnout, tak jeho osobnost mě přiměla vytrvat až do konce. Jeho postava mi přišla z celého díla asi nejserióznější a byla jsem k ní schopna zaujmout docela vážný postoj. A samotný námět, ať je jakkoliv totálně béčkovitým, mi díky zpracování přišel i docela zajímavý. Samozřejmě opět nechybí osvědčený špatný scénář, klasické schéma záchrany obyvatel mladým, chytrým biologem, zoologem či podobným a mladou, krásnou ženou, bez které by to nikdy nedokázal a ona bez něj taky ne. Vše prokládané vztahovými problémy z minulosti, doplňkovými postavami, které dávají slušný prostor pro výsměch a zápornou postavou, která ví mnohem více. A do toho zase pár těch logických nesmyslů a "já vás tady nenechám, musíme odtud pryč, řekl jsem běžte!" scén. Jejich vyvrcholením zcela beze sporu bylo přiznání léta ukrývaného tajemství (které vás musí napadnout ihned, než jej hrdinka se slzami v očích přizná a díky němuž bude opět navázána rodinná harmonie) v obklopení jakýchsi zmutovaných vosích zombií, které mi přišly jako fascinující článek filmu. Otevřený konec pak dává možnost navázat na ještě kvalitnější pokračování:) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nezačalo to vůbec špatně, vosí zombíci byly parádní a slíbili pěknou podívanou, pokud se nějak rozjedou, jenže se nerozjeli a všechno to nakonec skončí přesně tak blbě a tupě, jak se původně dalo očekávat (tedy záplava levných směšných digitálních triků a ultradojemný závěr). Englund je takový svý, i když jeho hodný strýček je trošku nezvyklý. Zato Jayne Heitmeyer je (na to, že je to blondýna) až uhrančivá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Městečko Black Stone se stalo ideálním místem pro vojenský experiment. Vosa, co dokáže nejen rozbít žárovku, ale i přední sklo auta, je výtvorem vědce Eliho Gilese (R. Englund). A umí toho mnohem více. Lidé se po napadení vosami mění na poslušné zombie, které, jako správné nemrtvé, nelze zabít. Jane Koziková, co se sem vrátila po manželově smrti s dcerou, má jako zástupkyně šerifa plné ruce práce. A do toho se připlete svůdná entomoložka Katherine Randellová, co má své tajemství, a setkání s dvojčetem zesnulého manžela rovněž na klidu nepřidá. Ač se Gilles snaží napravit chybu, kterou svým výzkumem udělal, smrtící hrozba sevře město a zdá se, že konec je nevyhnutelný. Vosy tradičně digitálně mizerné. Navíc neznám takovou, co by kladla vajíčka na své oběti, aby je pak larvy mohly sežrat, a při tom žila ve společenství. To dělají pouze samotářské vosy, jako jsou třeba kutilky a hrabalky. Kromě narůstající lovestory dojde i na vcelku napínavý příběh. A kde se objeví Englund, tam lze tušit čertoviny! A pokud se v městečku nachází Jilmová ulice, pak je jasné, že legrace půjde stranou. Nenáročná oddechovka na ukrácení dlouhé chvíle jako stvořená. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prakvapive povedeny a velmi mily horurek. Otazkou zustava nakolik originalni je dalsi forma roju vrazednych vos, ale jde o zpracovani a to tady dopadlo uspokojive dobre. Zaroven se jedna o dalsi slusnou "zombarnu", protoze vosy jsou zde geneticky mutovane, do lidi nakladou vajicka, z nichz se vylihne spousta dalsich vosicek, ktere uvnitr lidskeho tela ziskaji kontrolu a transformuji hostitele do vosich trubcu. Mestecko se potom hemzi wasp zombies, kterym lezou vosy z usi. Krome sympatickych narazniku hlavni hrdinky, ktera specialne pro to nosila prilehave bile tricko byl potesujici Robert "Freddy" Englund v jedne ze svych nejlepsich roli mimo sferu nocnich mur. 5/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V jednom zábere je možné si všimnúť názov ulice Elm Street, čo je odkazom na film Nočná mora v Elm Street, v ktorom hral Robert Englund masového vraha detí Freddyho Krugera. (MFZB)

Reklama

Reklama