Reklama

Reklama

Nae saengae choeakui namja

  • Jižní Korea 내 생애 최악의 남자 (více)

Obsahy(1)

Sungtae a Juyeon byli nejprve pouhými přáteli. Spájelo je společné univerzitní studium a skupinka blízkých kamarádů. Jak ale plynul čas, všichni tito kamarádi si našli své partnery a vydali se vlastní cestou. Sungtae a Juyeon však zůstali. A jak tomu osud chtěl, i je časem něco spojilo – neřízené pití alkoholu v těsném závěsu s nespoutaným sexem. Nejprve o tom, že by se dali dohromady, nechtěli ani slyšet a raději by si vzájemně vlasy vyškubali, ale jak společně strávený čas plynul, něco se změnilo. Našli v sobě jistý druh zalíbení. Jenže nezdařená svatební cesta jakoby již předem napovídala, že toto manželství nebude žádnou výhrou a že oba, jak Sungtaea, tak i Juyeon, si projdou nejedním trápením, které připraví jeden druhému. (EMIA)

(více)

Recenze (7)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Neumím sice korejsky, takže nevím, co přesně znamená korejský název tohoto filmu, ale anglický název musel každopádně vymyslet někdo, kdo film snad ani neviděl. The Worst Guy Ever nebyla totiž ani náhodou jedna z šílených korejských komedií, kde by holka trpěla ve vztahu s hrozným klukem, jak se z názvu a označení žánru může zdát. Místo toho by spíš seděl název jako The Worst Marriage Ever, jelikož sledujeme jak se dva lidé, kteří se k sobě dvakrát nehodí, sezdají a pak v manželství trpí, aby nakonec vlastně zjistili, že se i přesto milují a chtějí spolu zůstat. Žánr je těžké odhadnout, ale vtipné je to skutečně jen okrajově, což mě dost zklamalo. Možná Korejci chtěli spíš ukázat, jak si s námi láska ve skutečném životě zahrává, jenže díky tomu, že si předem neujasnili žánr, se jim to moc nepovedlo. Film je pak takový "vratký" a nemá pořádné tempo, což můj dojem docela pokazilo. ~(2,1)~ ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

No co si budem nalhávat, víc vykonstruovanou zápletku jsem snad nikdy neviděl. On a ona se nemají rádi, ale musí spolu vydržet, aby nakonec zjistili, že to tak má přeci jenom být. Je to takové celé umělé, až "hollywoodsky" nastrojené, předpřipravené. Všechno naštěstí zachraňují moc sympatičtí a dobří herci ve všech hlavních úlohách. 60 % ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá romantická komédia. Má dosť dobrý príbeh o mužovi a žene, ktorí sú dlhodobo najlepšími priateľmi, no keď postupne všetci ich priatelia a známi prejdú do stavu manželského a oni dvaja stále nemajú nikoho, rozhodnú sa pre spoločnú svadbu. Už čoskoro si ale uvedomujú, že im to takto moc nefunguje a ešte k tomu práve obaja narazia na niekoho zaujímavého, o neho sa začne zaujímať jeho nadriadená a o ňu zase mladý fotograf a tak s nimi začnú tráviť čas a boli by najradšej zase voľní. No predsa len stále niečo cítia aj ku svojim partnerom. Spracovanie je na tom dobre, síce úvod mohol byť dlhší, hlavné postavy sa len vezmú a ešte som si na ich vzťah ani nestihol poriadne zvyknúť a už si nájdu nových partnerov, kvôli čomu mi vlastne potom bolo úplne jedno, koho si nakoniec vyberú, takže určite mohli dostať viac úvodného spoločného priestoru. Ale aj tak sa na to pozerá dobre, hlavné duo si ma získalo a pre potreby filmu majú ten správny náboj, bavili ma aj ich samostatné línie, hlavne jeho so šéfredaktorkou, po celý čas sa to nesie v takej príjemnej atmosfére a navyše vo veľmi svižnom tempe, takže mi to vyhovuje. Hlavný problém filmu je ale v nezvládnutí jednotlivých žánrov, film sám o sebe funguje bez problémov, ale predsa len by som chcel, aby ho podporili aj kvalitné žánrové situácie. Ako komédia mi to neprišlo moc vtipné, možno jedna, dve lepšie situácie, inak nič, romantika je tiež len taká vlažná a tej trochu drámy, ktorá očakávane príde v poslednej tretine tiež. S hereckým obsadením som nadmieru spokojný, výborné hlavné duo, ktoré to celé ťahá, obzvlášť moja obľúbenkyňa Yum Jung-Ah, k tomu veľmi sympatická postava šéfredaktorky, nesklamal ma ani fotograf a k tomu ešte niekoľko slušných vedľajších postáv. Réžia a technická stránka sú až na tie žánre na tom dosť dobre, presne ten typ vizuálu a atmosféry, ktoré mám v podobných filmoch rád. Keby fungovala aj tá komédia a romantika, určite by som dal lepšie hodnotenie, ale aj tak som celkom spokojný, bavilo ma to a kľudne si to ešte niekedy pozriem. 66% ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Zase jeden typický příklad toho, kdy se šíří mýtus o tom, že film je komedie, spolu se stupidními plakáty, které jako vždy vůbec o filmu nevypovídají - a přesto jim všichni věří. Název filmu navozuje pocit nablblé komedie, i když netuším, kdo a proč ho vymyslel. Zapomeňte na to, tohle je příběh jedné lásky, která je podaná poměrně realistickým a až moc upřímným způsobem, s několika humornými vložkami a jasným, hřejivým vyzněním. Nemůžu říct, že by dokázal celou dobu udržet moje soustředění, ale dohromady pěkný film. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama