Reklama

Reklama

Zabiják bez tváře

Trailer

Agent FBI Ryan Moore ( Gary Daniels ) je odvolán ze své dovolené k vyšetření krutého masakru několika lidí a nalezení dvaceti milionů dolarů v diamantech v bývalé věznici Alcatraz. Jedinou osobou, která masakr přežila, je lovkyně pokladů Dannie. Z jejich úst agent Moore vyslechne hrůzostrašný příběh o mimozemském vetřelci - Reptilicantovi, který má krvavý masakr na svědomí.

Vetřelec je inteligentní, má nadpřirozenou sílu a může se proměnit v kohokoliv. Agent Moore je sám o sobě proti němu bezmocný. Ale lovci pokladů, předtím než zemřeli, objevili způsob, jak vetřelce zabít. Agent Moore je proto rozhodnutý postavit se mimozemskému zlu tváři v tvář. (videofil)

(více)

Recenze (58)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Gary Daniels má fakt pěknou postavu (za to ta jedna hvězda) a umí nakopat kdejakou tu prdel. Na světě mu už moc protivníků nezbejvá tak si to rozdá s tvorem kterej je totálně Mimo a Zemšťan k tomu. To vše v nádherném interiéru věznice Alcatraz, která má asi čtyři pokoje a jednu chodbu...až jsem žasla kam se jim kdysi všichni vězni vešli. Film je tak originální, že je propleten. Gary vyslýchá Dannie a ta mu odhaluje co se stalo než tam Ef Bí Áj dorazila. Což znamená, že jsem chvilku čuměla na kecání a chvilku na blízkou minulost o které se kecá (to je to vyprávění) a mezitím dumala co z toho je víc debilní. Po úžasném a maximálně šukujícím odhalení, na které jsem přišla během úvodních titulků, se strhne divoká blitka mezi Garym a EmZáKem. A pak přijde vyvrcholení celého filmu, ještě trapnější než to první a nakonec osvobozující titulky. V tu chvíli jsem štěstím vytekla, že mám tohle brutální filmové znásilnění za sebou. ()

Chupacabre 

všechny recenze uživatele

Otřesný propadák. Vesmírné monstrum je taková kombinace různých filmů - kdybych měl říci z čeho všeho se ten tvor skládá, popsal bych ho asi takto: podoba jak NETVOR Z HLUBIN, chování jak opičák z PLANETY OPIC, hodně nevydařený PREDÁTOR a snaha umět to, co již umí NARUŠITEL. Víc už se do něj snad nevejde !!! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi zlý film. Má slabý príbeh, ktorého základ síce nie je najhorší, ale to ostatné je. Celý film sa odohráva v nezaujímavých interiéroch a pritom sa má odohrávať v Alcatraze, ktorý ma zatiaľ vždy zaujal. Je tu neskutočne zlá kamera, vlastne najhoršia, akú som kedy videl. Mimozemšťan je asi tiež najtrápnejší záporák všetkých čias a to hlavne vzhľadom. Herci hrajú samozrejme hrozne, ale hlavne konajú úplne nelogicky. Efekty sú presne také ako zvyšok filmu, čo vidno hlavne na animovanej streľbe. Jediným kladom tohto filmu je Gary Daniels, ktorého som si po niekoľkých vydarených filmoch obľúbil, ale nechápem, čo robí v tejto katastrofe. Tento film je neskutočný brak, ale za Garyho Danielsa a úvodný prelet vesmírom dávam aspoň tú jednu *. Mnohí kritizujú Uweho Bolla, ale myslím si, že v porovnaní s týmto by si jeho filmy zaslúžili oscara. Objektívna kvalita filmu- 3%, film sa páči mne na 12%. ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Že sa bude film topiť v poriadnych sračkách až do konca spoznáte už behom prvých pár sekúnd a to doslova. Takýto film by mohol natočiť ktokoľvek, kto má po ruke dve miestnosti, kostým z maškarného plesu, rozpočet oravského smetiara a obyčajný handycam, dokonca nemusí byť ani digitálny, veď načooo :). A musí byť pritom poriadne šialený nato, aby sa vôbec snažil o uverejnenie takéhoto shitu, distribútori mali asi poriadne napečené, keď to hodili do videopožičovní a ja som musel byť totálne mimo zmyslov, keď som to dokázal dopozerať do konca. 0%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

46 nejhorsi film? zase to tak nedramatizujte netvrdim ze to neni kravina ale kdyz je clovek spravne zvracenej jako ja tak se na to koukat da Daniels mne proste bavi vsude kde se vyskytne no ten vetrelec vypada dost lacine a po strance efektu je to celkove mizerie ale to neznamena ze by to nebylo mistama tak spatny az je to dobry takze Gary ma samozrejmne i lepsi filmy ale o jeho dno se jeste nejedna a ty 2* tomu prdnu proc ne... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle skvostu jsem viděla akorát fragmenty (přepínala jsem, když na Discovery každých 10 minut přerušují dokumenty upoutávkama). To vám byla taková prdel, až jsem byla v pokušení "Zabijáka bez tváře" sledovat soustavně. To je tak děsivě špatný film, že mluvit v souvislosti s ním o amatérismu by bylo pochvalou pro všechny, co se na téhle celuloidové kupě sraček podíleli. Scénář vymýšleli chovanci ústavu pro mentálně retardované a rovnou si v tom i zahráli. Režisér je pravděpodobně imaginární, kdyby totiž tenhle bordel někdo řídil, nemohlo to dopadnout tak příšerně. Kostýmy ze skříně pacientů (v čem do cvokhauzu přišli, než dostali svěrací kazajky), doplněno plastikovými zbraněmi a čelenkami s fixem přilepeným u skráně. Emzák je chlap v neoprénu s úžasně vtipnými pohyby. Kulisy... no zřejmě se přeskupoval nábytek u někoho ve sklepě. Jestli bude příležitost vidět "Reptilicanta" znovu, nebudu váhat, tak příšerný film je skutečná rarita (a byl by i před 25 lety, natož v roce 2006)! Nepřetržitě jsem hýkala smíchy, za to jedna hvězdička, celkově mínus 100%:-). ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Slovy jednoho z herců: "Nebuďte blázen, na takovej film se nikdo nepohrne..." Ano, Reptiliciant je vysoce specifické béčko s originální zápletkou (mimozemšťan na Alcatrazu, to tu ještě asi opravdu nebylo), mistrným střihem (neuvěřitelné!) a unikátními efekty vytvořenými snad v Malování... přeživší týmlídr a la Nora Fridrichová dodává tomuhle paskvilu aspoň trochu šťávy (pomiňme tu zelenou, co stříká z všudypřítomného latexového opoještěra) a snímek je dokonce místy vskutku hloupě zábavný. Dannyho parťáci s blikajícími kapslíkovými pistolkami jsou prostě tím pravým výplachem mozku mezi zkouškami v letním semestru. 20% ()

MaedhRos odpad!

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, na němž to pravděpodobně nejlepší (ovšem nikoli nejzábavnější) je herecký výkon Garyho Danielse? :-) Pusťte si to, nebudete litovat...:-) ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je moc. Debilní scénář, herci, efekty. Probboha co to jako má být? Ještě teď my je blbě. Taková kravina. Ježiš. Bože. Tohle nevydejchám. Taková kravina. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

S mým spolužákem Honzou Hauerem (Žijícím na čsfd jako Saccard) hrajeme takovou hru o to, kdo z nás sežene horší film a myslím, že Reptilicantem jsem vystřelil laťku do nebeských výšin, kde už snad ani nemůže být překonána. Jestli koukáte na moje hodnocení s otevřenou pusou, nebo se jen přitrouble usmíváte s výrazem ,,Co je to za vola?" tak se tváříte úplně stejně jako já po celou dobu sledování filmu (Vlastně se blbě usmívám ještě teď), ale vezmeme to pěkně po pořádku. Na filmu je špatné úplně všechno a to dokonce tak, že prostě nevěřím faktu, že toto mohlo být natočeno někým, kdo profesionálně nakoukl do filmařské branže. Tenhle kousek vypadá jako hodně amatérský film, který se prostě jen omylem dostal do dvd distribuce. Celé se to odehrává asi ve třech malých místnostech. Na záběrech na skutečný Alcatraz je znát, že byly točeny z pozice normálního turisty. Mezi scénami chybí jakékoliv přechody, takže se člověk musí orientovat jen podle vybavení místností. Tam, kde je jeden stůl, je jídelna. Regál s nářadím zase prezentuje dílnu atd. Dialogy a příběh jsou celkem stupidní. Závěrečná pointa, ze které režisér dokonce dvakrát úplně stejným způsobem vylouhuje překvapivý moment, mi byla jasná asi tak po dvaceti minutách. A celé je to protkané různými nelogičnostmi. Herci pořád míří na zdi, jakoby čekali, kdy se cihly přeskupí a vrazí jim facku. Když stojí celé komando v řadě, tak každý jeho člen ohlásí, že je zduch čistý. Nebo když se ufon přemění v jednoho člena komanda, tak dotyčný klidně stojí vedle svého vesmírného klonu se samopalem v ruce a diskutuje o své pravosti. Dále si příběh vůbec nedrží kontinuitu. Například jeden člen komanda pronásleduje příšeru a zmizí. Několik minut po něm není ani vidu ani slechu a najednou je opět na scéně. Klidně se baví s ostatními a nikoho nezajímá, co se s ním dělo. A takhle bych mohl jmenovat ještě hodně dlouho. Teď něco k hercům, kteří neumějí ani pořádně držet ty hrozně plastikové zbraně, které jen tak mimochodem dělají zvuk nabíjení snad při každém pohybu. Herecká skvadra je opravdu zvláštně složená. Někteří se snaží, někteří ne, ale talent nemá žádný z nich, takže se všichni jen točí dokolečka jako při baletu (Asi aby to dělalo dojem drsného průzkumu okolí). Efekty (hlavně střelby) jsou také velice špatné. Jen masky ufona jdou. Nevím jestli to měla být spíše pocta Modesty (Otázku za otázku) a Věci a nebo všem béčkovým hororům dohromady, ale vím, že to vypadá jako čistý amatérismus. A proto dávám plné hodnocení. Ve skutečnosti si film nezaslouží ani jednu hvězdičku, ale tak nějak z lítosti, lásky, kolegiality (Zrovna finišujeme náš vysoko-rozpočtový ama-film) a představy poslintaného Honzy až mu toto dvd půjčím musím prostě těch pět hvězd dát, protože jsem vyhrál souboj o nejhorší film. Pokud vás vysloveně nebaví filmy až zetkové kvality, tak se tomuto ,,skvostu" vyhněte pořádným obloukem. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Zdechlý zedko, který se ale dalo dokoukat díky Danielsovi s kšandama a zedkovim vizuálem. Působilo to jak béčkovej film z devadesátek. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Šmankote, Bontonfilm se dal na vydávání amatérských studentských filmů? Podobný titul bych čekal od Intersonicu, ale i ten vydává zábavnější věci s nějakým scénářem a kupodivu i jakýmis takýmis hereckými výkony. Tohle je šméčko nějaké bandy nadšenců, kteří netuší nejen, co je scénář a že několikeré flashbacky vše utopí, ale ani netuší, co je makeup, nasvícení a práce s kamerou. Fuj! jak by řekl Nero Wolfe. ()

Karamanlis odpad!

všechny recenze uživatele

Snáď jeden z najhorších filmových nepodarkov, aké som kedy v živote videl, po pozretí ktorého musím skonštatovať, že týpek menom Desi Singh je úplný režisérsky antitalent. Tento totálne odfláknutý paškvil ja osobne chápem ako istú propagandu starnúceho Garyho Danielsa, ktorý zrejme ponúk na filmovanie dostáva čoraz menej a chce svojimi vysekanými svalmi upútať možných záujemcov o svoje herecké služby (žeby Prepadnutie v Pacifiku 3? - no ktovie, nechám sa prekvapiť...). ()

Jenda odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové a dámy, tohle se snad ani nedá popsat. To se musí vidět... Celá skvadra lovců pokladů je složena z hromady divných a nešikovných lidí, kteří ani nedokáží správně odříkat text a při akci vypadají ještě komičtěji, než v akce jiných "velkofilmech" (Deltaforce atd.). Jako, zajištění místnosti způsobem, v rámci něhož někdo vejde doprostřed, upadne s pistolí na zem, u toho udělá kravál, a pak prohlíží, jestli se něco neschovává za špriclí od mříže, ve mě vyvolalo malý srdeční záchvat. Jakékoli efekty, například záblesky u střelby, si měli autoři snad raději odpustit. Nestvůra vypadá, jako "Swamp thing" ze třicátých let, jenže tenkrát měli u Paramountů ještě tolik soudnosti, aby nebyla zabírána v delších záběrech. Pokud by někdo doplnil nějakou nahotu, mohlo z toho být nějaké, sice slabé, porno, protože tam na příběhu až tak nezáleží, ale tohle výsměch a nechápu jak si za tohle může někdo říct třeba jen pár korun ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočne vážne sa tváriaca srajda, kde sa herecký výkon pána Danielsa vyníma ako diamant v zberateľskom trezore nejakého pofidérneho obchodníka. Talenty všetkých ostatných zúčastnených sú...ako to napísať...uchádzajúce sa v Zetkovom oddelení tohoto žánru. Proste jedna bieda a hrôza zároveň. Ak toto stálo viac ako pár tisíc šupiek, prosím niekoho kto osobne pozná tvorcov, či by sa nedali preposlať bločky za rozpočet, aby som uveril. ()

Andersis

všechny recenze uživatele

Chystám se to skouknout, ale zatím co sem viděl, interiéry, kamera, herecké výkony, to vše na mě působí jako levné porno z devadesátých let. ()

Hadža odpad!

všechny recenze uživatele

...za co? opravdu v tomto dilce je vse katastrofalni,neni tam jediny zajimavy bod,nedoporucuji ani nepriteli!:) ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Kamera à la nejlacinější porno je opravdu odporná. Na tento film jsem se ani nedokázal dodívat do konce. Pocit, že zbytečně ztrácím čas, se asi okolo půlky definitivně změnil v jistotu a já si šel lehnout. To už by bylo lepší se podívat na nějaké to porno než na tohle. Hlavní dojem z tohoto filmu: Je to ubíjející. Jedna hvězda je za míru nesnesitelnosti, která je vpravdě obrovská. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film a ostatně všechny filmy, které produkoval David Huey, by se měly pouštět chytrákům, kteří furt plácají, jak je Uwe Boll nejhorším režisérem. Zabiják bez tváře je naprosto neuvěřitelná hovadina, která je mizerná především řemeslně, o scénáři raději nemluvě. Fakt zůstává rozum stát nad tím, co jsou lidi schopní vyrobit. Nejhorší je, že ve scénáři je hromada blbostí, které nemají nic společného s rozpočtem filmu, ale se schopností dotyčného scenáristy. Opravit je, by nedalo žádnou práci a nic by to nestálo. Musel by jen někdo trochu přemýšlet. Gary Daniels vzal prý roli ve filmu, protože producent je jeho kamarád a produkoval některé předchozí Danielsovi filmy. No, zatáhnout mě kámoš do něčeho podobnýho, rozmlátím mu hubu... ()

Reklama

Reklama