Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

civrss odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bohužel ne. Už jsem si v hlavě krásně plánoval jak vás tady všechny sjedu, že jste suchaři, že jste měkký jako moje stolice po dvanácti svijanských jedenáctkách, ale nemůžu. Nevadí mi fekální humor, nevadí mi parodie - dokonce je mám rád, ale parodie která je těžce nevtipná a naráží na film, kterej mám fakt moc rád, to fakt ne. Kdyby tohle viděl režiséru kvalit Quentina (jakože je nejlepší režisér pod sluncem) musel by panu Wirkolovi vyrazit všechny klofáky a přetáhnul ho mrtvym tuňákem po kebuli. Moc tomu ale nerozumím. O dva roky později Tommy vytvořil mnohem, ale mnohem lepší Dead Snow, který je úplně v jiné lize. Takhle fakticky ale díru do světa filmu neudělá. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Naozaj slabučké, parodická zložka funguje tak po prvú scénu, fanúšikov Leslieho Nielsena ešte potešia nákresy obetí na podlahe... a potom je to už len horšie a horšie. A keby to bolo iba slabé, človek by sa mohol aspoň rozčúliť - lenže ono je to navyše hrozná nuda. Tento film si zľutovanie nezaslúži. Pár vtipov za 1*. ()

Reklama

Danula13 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se pokusit uspět s parodií na nějaký známý oblíbený film ? Autory asi napadlo, že se nebudou pokoušet natočit něco vtipného a že se pokusí zahrnout diváky alespoň nějakými nechutnostmi, které snad osloví nějaké ty úchyly a část adolescentního diváctva. Autory zavřít na doživotí a pouštět jim tam za trest od rána do večera filmy ze zlaté kolekce světové kinematografie. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je to lacné, béčkové a neskutočne nórsky úchylné, ale akýmsi zvláštnym spôsobom ma to bavilo. Tommy Wirkola válí a celý film prasiackym spôsobom útočil na moju bránicu. Čo na tom, že si vybral zrovna ten najprízemnejší štýl humoru? Diváci, ktorí majú nadhľad a zmysel pre tú najťažšiu recesiu si určite budú film sťažka užívať. Ja som mal pocit, že film natočila dobre zohraná partička kamarátov, ktorá si celé natáčanie celkom užívala a niektorí si tu strihli aj po dve roličky :) Ústredný song od kapely Banana Airlines proste niekde musím zohnať a navyše už aj rozumiem, prečo nóri a policista Sid Wisloff (ktorého si zahral Tommy Wirkola) nemajú radi Laponcov :) ()

CrazymanM odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka jako prase!Pan Wirkola je zřejmě "velikej umělec",už jsem viděl jeho dílko Mrtvý sníh a tady to jsem už nevydržel.Nechci zatracovat skandinávskou kinematografii,ale ještě pár takových snímků a v životě už se na nic z tohoto regionu nepodívám.Nevím,jaké mají problémy s Laponci,jestli jsou jako u nás cikáni apod. a vůbec mě to nezajímá,toto je komedie pro lidi s IQ šumící trávy.Borat nebo Bruno jsou taky pěkně uchylný komedie,tady jsem se ale za 20 minut ani nepousmál!!! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natočen s rozpočtem 150 000 amerických dolarů. (ČSFD)
  • Kill Buljo je první celovečerní film režiséra Tommyho Wirkoly. (ČSFD)

Reklama

Reklama