Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Naozaj slabučké, parodická zložka funguje tak po prvú scénu, fanúšikov Leslieho Nielsena ešte potešia nákresy obetí na podlahe... a potom je to už len horšie a horšie. A keby to bolo iba slabé, človek by sa mohol aspoň rozčúliť - lenže ono je to navyše hrozná nuda. Tento film si zľutovanie nezaslúži. Pár vtipov za 1*. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Osobne mi nevadilo ani tak parodovanie Kill Billa, či Borata (veď o tom je celý marketing okolo názvu filmu: pozri plagát), ako celková primitívnosť deja akoby cez kopírák obkreslená z podobne "vtipných" a na úspešných filmoch parazitujúcich komédií. Základom vtipnosti sa stali telesné výlučky: krv, semeno, šťanky a sračky. Ale aby som len nehanil - za scénu parodujúcu Boormanove Vyslobodenie dávam milosrdnú hviezdičku. ()

lenuse odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt to nešlo dokoukat. Po prvních deseti minutách jsem byla dokonale otrávená. Jen fekální humor, nic jiného jsem neviděla. Pak jsem to vypnula. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I čuňárna se musí umět natočit. Na jednu stranu nechutné, na druhou jsem čekal větší odvaz neznající tabu. Nakonec ze všeho vyšla nevtipná slátanina s vulgárním slovníkem. Hvězdu dávám za hudbu, která se mi líbila, nejen tradiční, ale především punková a metalová. Zejména šlapací severský black trash při honičce na skútrech sedl jak p...l na hrnec. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Mohla to být parádní parodie, bohužel se asi rejža málo inspiroval od svých parťáků s podobným zaměřením. Fórky jsou vtipné, ale jak se to podalo divákům bylo špatně. Jsem zvyklý od Scary movie, jak všechno rychle odsejpá, tady se to malinko táhlo a jednotlivé střihy nebyly to pravé pro mě. Wirkola to ještě v malíčku neměl a nevím co má s těma sněžnýma skútrama, když je cpe do každého svého filmu. :-) Koukat se na to ale dalo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 3/10/// +pár nápadů tady je a některé i pobaví, hudba, krvavé souboje -nechutné, někdy až nesnesitelně, slabé zpracování, vypadá hodně levně, celé je to hodně trapné/// Bože to byla ale číčovina. Rozhodně nedoporučuji. Z Kill Billa to paroduje jenom něco, hodně si toho tvůrci vymysleli. Některé nápady jsou ale celkem dobré a občas opravdu něco ve filmu pobaví. Není toho však mnoho a většina diváků bude šavlit. Přesto možná lepší než Disaster Movie, který jsem po 15 minutách vypl./// Celkem 38%/// ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

chuťovka síce vysoko vulgárna ale minimálne o tri evolučné emergenty dokonalejšia od Kill Bill ,,stojí za to vidiet ..........zustali mi akorat ty dve ruce a halda otazek ............proc to udelali ...????????......... byla to moje vina.....????????....... kde jsou asi ted ....????????......kdo to naridil ???????? a proc me tak ukrutne boli zadek.....????????....to nemalo chybu >>>> Bill unudi k smrti .... Buljo prinasa zabavu ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Je to lacné, béčkové a neskutočne nórsky úchylné, ale akýmsi zvláštnym spôsobom ma to bavilo. Tommy Wirkola válí a celý film prasiackym spôsobom útočil na moju bránicu. Čo na tom, že si vybral zrovna ten najprízemnejší štýl humoru? Diváci, ktorí majú nadhľad a zmysel pre tú najťažšiu recesiu si určite budú film sťažka užívať. Ja som mal pocit, že film natočila dobre zohraná partička kamarátov, ktorá si celé natáčanie celkom užívala a niektorí si tu strihli aj po dve roličky :) Ústredný song od kapely Banana Airlines proste niekde musím zohnať a navyše už aj rozumiem, prečo nóri a policista Sid Wisloff (ktorého si zahral Tommy Wirkola) nemajú radi Laponcov :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivě dobrý film. Dialogy pěkné, monology taky. I scenář a výkony herců trefné. Až nyní, když na to kouzkám, a film pomalu končí tak jen žasnu, že se do toho pustil někdo ze Skandinávie. Lidi přece jsou zvrácení od hlavy až po paty, takže film má své kouzlo. Pokud někdo má zájem, tak tady je odkaz, pokud by už neplatil, tak si ho najděte jinde. Nebudete litovat, protože není to špatný film, je jich mnohem více mnohem horších. http://www.youtube.com/watch?v=7G9YNcbsi84&feature=related ()

Pedestrian odpad!

všechny recenze uživatele

Zrůdná norská parodie Kill Billa. Amatérsky špatná takovým způsobem, že i filmy pánů Friedberga a Seltzera vám budou připadat jako profesionálně natočená veledíla. Vypíchl bych pro představu jednu konkrétní scénu. Jompa (mužská variace Nevěsty, či spíše Borata, navíc je to gay), se po několika měsících probouzí z komátu. Z úst si vyndavá kondom. Použitý. Následuje další kondom. Několik kondomů. Postaví se na nohy a chce se mu děsně chcát. Tak močí do pánve, do šuplíku, do kelímku, do vázy s umělou květinou či dokonce do krabičky od sirek! A nakonec to celé "vtipně" oglosuje slovy: "Such a small fucking cock, and such a large amount of urine." Holt s odpadem jsem si ještě nikdy nebyl tak jistý. Odporná filmová zkušenost. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Musím rychle okomentovat než ta nasranost ze mě vyprchá. Absolutně trapný, odporný, nechutný film při kterém mi bylo úplně na blití a nechápu že jsem to udržel a film dokoukat vydržel. Měl jsem jít na večeři, ale myslím, že ji oželím, po tomto skvostu něco pozřít to raději riskovat nebudu... Pokud nemáte rádi fekální humor tak doporučuji se vyhnout tomuto snímku opravdu velkým obloukem... - 18. 11. 2009 - 0% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak jako je to tak blbé, až je to skoro dobré. Trochu tomu však chybí. Některé vtípky jsou ale poměrně zábavné (topení v akváriu) a holky jsou moc hezké. 2.5* ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Asi jsem prase, hovado, fekalista a pravděpodobně i debil, ale mě to zas tak strašný nepřišlo. Parodie to sice sama o sobě moc není a je to snad ještě nechutnější než Klub Sráčů, ale u některých scén a hlášek jsem se docela zasmál. Jo a prej se chystá dvojka. ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmové parodie. Severská kinematografie mi přijde kouzelná a Kill Billa jsem viděla snad stokrát. Jenže tohle... tohle příliš smrdí fekáliemi, vulgarismy a doslovným kopírováním scén (a tedy vykrádáním) své předlohy. Film nejenže není vůbec vtipný (a tedy komediální), ale je to jen ubohý parazit, co se snaží svézt na tarrantinovské vlně, aniž by kult posunul dál. Shame on you! ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Extrémně low-fi film s debilními dialogy. Je téměř nesnesitelné se na něj dodívat, a proto si zaslouží dobré hodnocení. Ve funkci "jak správně odradit diváka" dosahuje téměř 100% úspěšnosti. ()

Reklama

Reklama