Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Hrají golf (S04E24)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2004, 7 min

Režie:

Ladislav Pálka

Kamera:

Zdeněk Krupa

Obsahy(1)

Mat sa vyberie pred dom zahrať si golf. Pri svojom pokuse odpáliť loptičku trafí okno svojho suseda Pata. Ten vybehne z domu s golfovou loptičkou v ruke a snaží sa Matovi vysvetliť ako loptičku treba odpaľovať. Obaja sa tak snažia čo najlepšie odpáliť loptičku, ale neustále sa loptička nejako zapatroší. Nakoniec sa rozhodnú postaviť si golfové ihrisko. (pravo)

(více)

Recenze (18)

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, Bože. Proč golf? Co přijde příště? Sledují předávání cen MTV? Stojí frontu na nového Harryho Pottera? Těší se, až vyjde iPhone čtvrté generace? Kdyby na konci nepřišli na to, že kuličky jsou stejně nejlepší, bylo by to za odpad... 10% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou moderní, a tak si pořídí golfové hole, míček a jdou na zahradu hrát golf. Samozřejmě to přinese jen samá rozbitá okna, ztracené míčky a nakonec i vybetonovanou zahradu. Ale originální řešení tito dva patláci přeci jen mají. Velmi zábavný díl. ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat už snad vyzkoušeli všechny sporty světa, a tak bylo jen otázkou času, kdy si vezmou na paškál i golf. Ten klasický jim moc nejde, a proto si postaví hřiště na minigolf. Nakonec se na tenhle zelený sport vykašlou úplně a začnou se věnovat něčemu víc tradičnímu. V těchto nových epizodách je všechno dokonale zpracováno a příroda vypadá jako živá, ale na vtipnost se trochu zapomíná. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama