Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přesně na Valentýna přijde Tom celý natěšený, s kyticí a bonboniérou v ruce, domů. Chce překvapit svou přítelkyni Sáru, jenže místo toho on sám zůstane omámeně stát ve dveřích. To, co uvidí, mu vyrazí dech - nachystané kufry a dopis na rozloučenou, Sára od něj odchází. Tom je otřesený, za chvíli mu však na pomoc přijde pár jeho nejlepších přátel. Muži si začnou povídat o všem možném - o ženách, sexu, lásce a vztazích. Pak najednou přijdou dívky, které Tomův kamarád Sal pozval na párty. Dívky se hned ubytují v koupelně a zde si povídají o mužích, sexu, lásce a vztazích. A pak, když se dívky dostatečně upraví a konečně se odváží vyjít ven, povídají si s muži, no a hádejte o čem? (Ssimca)

(více)

Recenze (3)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

What love is? Love isn't this movie. Zase sem jednou musel shlédnout takovej připálenej film, bez koření, bez drinku, bez dezertu. Chutnal jak umělá hmota a byl jsem rád když jsem ho dojedl. Jak to jen vystihnout. První polovina filmu byla katastrofa, ukecaný chlapy a ukecaný ženský co chrlí rádoby moudra a snaží se vystihnout všechno podstatné o co ve vztazích jde, jenže jsou to kecy jak u 7 piva v hospodě. Druhá polovina byla o malý stupínek lepší, ale blbost střídala stupiditu opět a opět. Herci taky hrozný. Cuba nepatřil a ani nebude patřit k hercům, které mám rád. Gina vypadala docela k světu, ale to bylo tak vše. Herec co hrál Sala byl tak slizkej a odpornej, že doufám že už ho nikdy neuvidím. Shiri je hezounká holčička, ale působila zakřiknutě a ty konečná moudra nebyly moc přesvědčivý. Jo a manželku sem si představoval jako černošku, takže docela šok... ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Film rozoberá rôzne pohľady na lásku. Zo všetkých strán, manželstvo, gayovia, slobodní, sukničkári, muži, ženy. Ale to je tak všetko. Existuje tu rádoby dej o tom ako sa s Tomom chce rozísť dlhoročná priateľka a všetci na ňu čakajú, ale to je tak všetko. Aj napriek dobrému hereckému obsadeniu ma to moc nebavilo. ()

Reklama

Reklama