Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Uff... to byla zase jednou tragédie v typickém stylu levných, ve velkém produkovaných hororů. Pokud stejně jako já nemáte rádi nelogické a hloupé chování postav, ani si to nepouštějte, jinak budete trpět. Navíc zde dost chybí nějaký dějový spád, pořád se to plácá v jednom a tom samém rybníčku žánrového klišé a ne a ne z něj vylézt. Jediné, co mě přinutilo trochu zvednout hodnocení, je závěr, který není zas tak stupidní, jak jsem od toho původně očekávala, a některé interiéry. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé věci jsou hodně dobré - hudba, prostředí, hory, barevné tónování, chodby v domech. Jiné zmatečné - proč ty děsivé střihy, proč má ta holka každou chvíli na sobě jiné oblečení a jinak udělané vlasy? A pak ty, co mne vyloženě štvaly - rádoby lekačky sestávající z náhlých a nečekaných střihů nějakých ječících osob nebo házení prostěradla na někoho. To už je časem tak otravné, až to bolí. Dobrá je linie jejích kreseb a reality. V průběhu příběhu se vnucují hnedle dvě vysvětlení (sestru někdo násilně zabil, nebo sama tahle holka trpí halucinacemi a sama je tím temnem). Když však přijmu závěrečné vysvětlení, vynoří se najednou tolik otázek, až mi zpětně ten film vlastně nedává smysl. (Třeba proč čekala šest let? A proč oni celou tu dobu nic nedělali? Proč ji pořádně nezabezpečili? Kde vzala takovou sílu, aby vyrvala poklop? Atd.) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím, proste musím. Musím ubrať hodnotenie, pretože aj napriek podarenej pointe a niektorým napinákom, ide o tuctovo natočený thriller, ktorý iba klame telom a neponúka nejakú tú temnejšiu atmosféru, ktorú som tak nejak čakal. Škoda, mohol som mať príjemný mrazivý večer ( tak mi len stačilo to vonkajšie mrazivé počasie ). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nuda! Obrovská nuda! Aj keď má tento film len niečo okolo osemdesiat minút, stejne som mal čo robiť, aby som ho dopozeral do konca. Nízkorozpočtový horror s chaotickým scenárom, ktorý vyústi do totálne nezmyselného finále. Všetky postavy sa správajú nelogicky a herecké výkony nestoja za nič. Pre koho sa vlastne točia takéto nezmysly? Nechápem. * ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jeden z hororov, ktoré by som zaradil k obyčajným ducharinám, ktorá sa točia, točili a budú točiť na mraky. Ale predsa mi niečo tak obyčajné veľmi dobre padlo. Takže je to vlastne nadpriemer. Ide tu hlavne aj o tu stopáž, ktorá nie je príliš dlhá. Ale aj o dej, ktorý pomaly graduje až sa dostávame ku pointe (ktorá sa podľa mňa dá len ťažko vytušiť) a mňa dosť dostala. Plus celkom dobré herecké výkony a sympatické postavy, robia z tohoto filmu fakt nadpriemer a dobrú zábavu na necelých 80 minút. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama