Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Uff... to byla zase jednou tragédie v typickém stylu levných, ve velkém produkovaných hororů. Pokud stejně jako já nemáte rádi nelogické a hloupé chování postav, ani si to nepouštějte, jinak budete trpět. Navíc zde dost chybí nějaký dějový spád, pořád se to plácá v jednom a tom samém rybníčku žánrového klišé a ne a ne z něj vylézt. Jediné, co mě přinutilo trochu zvednout hodnocení, je závěr, který není zas tak stupidní, jak jsem od toho původně očekávala, a některé interiéry. ()

n0ty 

všechny recenze uživatele

Většina poznatků k filmu tu již byla řečena... Průměrné herecké výkony, občas nesmyslný scénář a nízký rozpočet je cítit již od začátku, ale na druhou stranu člověk sedí a čeká, co se stane a horor má celkem stoupavou tendenci a občas mi i mráz po zádech projel, i když jentak z lehka... :-) Jen bych chtěl dodat k obsahu, že Christy se vrací do rod. města, ale neodešla po smrti matky, ale sestry... (jen pro úplnost) ()

Reklama

CBD 

všechny recenze uživatele

Když už máte celkem zajímavý námět, slušně hrající herečku, peníze a zajímavé prostředí je s podivem co dokáže udělat televizní zpracování. Tohle by mohla být velmi sympatická záležitost nebýt té "televiznosti" - absolutně se nehodící k záměru zpracování - a jak již bylo zmíněno naprosto nelogickým jednáním postav. Zkrátka tomu chybí i tolik potřebný styl, kdyby si to vzal na paškál někdo s hororovým feelingem alá Christopher Ganz bylo by to o hodně lepší. BTW, český překlad ... co dodat? ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nuda! Obrovská nuda! Aj keď má tento film len niečo okolo osemdesiat minút, stejne som mal čo robiť, aby som ho dopozeral do konca. Nízkorozpočtový horror s chaotickým scenárom, ktorý vyústi do totálne nezmyselného finále. Všetky postavy sa správajú nelogicky a herecké výkony nestoja za nič. Pre koho sa vlastne točia takéto nezmysly? Nechápem. * ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok začal spomienkami na sestru a nehodu ktorá jednej mladej dievčine zmenila život.Potom vidime tu samu,ale už mladu ženu,ktorá strávila pár rokov v psychiatrickej liečebni a tažko sa dostávala do bežneho života.Po rokoch sa vracia na miesta kde to všetko začalo.Začala mat preludy a vizie a mala pochybnosti či je vyliečená,alebo sa v tom dome niečo temne skryva.Aj po rokoch má zly povict,že jej sestra nebola mrtva,ale bola len v komea tak začne potom pátrat. Vobec som nevedel čo je naozaj a čo prelud,lebo veli chytro a mudro sa zlučovali pritomnost s fikciou a preto som bol vždy v napati,že to čo sa práve deje je naozaj alebo nie je. Aj flash backy ktore mala hlavna hrdinka boli na vysokej urovni a dávali aj zmysel.Je tu paradne vyvážený pomer strachu a tajomna,ktorým slušne sekunduje dusna atmosfera s mrazivými zvukmi ktore dotváraju tomuto filmu strašidelnost.A ked k tomu prirátam sympaticku hlavne hrdinku tak z toho všetkeho musi vzist docela dobrý film,ktorý aj vzišiel.Pribeh bol predvidatelný a dost opozeraný ale bol dobre spracovaný a nenudil. A to v záplave vela takýchto podobných filmov poteši. A lakačky ma niekedy vážne dostali. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama