Reklama

Reklama

Christy Wescotová sa po rokoch vracia do rodného mesta, z ktorého odišla po tragickej smrti svojej matky. Dlhšiu dobu strávila v psychiatrickej liečebni. Po príjazde do mesta sa jej stále vracajú spomienky na minulosť, na viac v okolí začal vyčíňať nebezpečný zabijak... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

honajz 

všechny recenze uživatele

Některé věci jsou hodně dobré - hudba, prostředí, hory, barevné tónování, chodby v domech. Jiné zmatečné - proč ty děsivé střihy, proč má ta holka každou chvíli na sobě jiné oblečení a jinak udělané vlasy? A pak ty, co mne vyloženě štvaly - rádoby lekačky sestávající z náhlých a nečekaných střihů nějakých ječících osob nebo házení prostěradla na někoho. To už je časem tak otravné, až to bolí. Dobrá je linie jejích kreseb a reality. V průběhu příběhu se vnucují hnedle dvě vysvětlení (sestru někdo násilně zabil, nebo sama tahle holka trpí halucinacemi a sama je tím temnem). Když však přijmu závěrečné vysvětlení, vynoří se najednou tolik otázek, až mi zpětně ten film vlastně nedává smysl. (Třeba proč čekala šest let? A proč oni celou tu dobu nic nedělali? Proč ji pořádně nezabezpečili? Kde vzala takovou sílu, aby vyrvala poklop? Atd.) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velice nudný horor s nelogickým jednáním postav a s podivně nelogickou pointou. Jediné, co mě zaujalo, byla postava jménem John Locke (lost), kterou hrál Don S. Davis (gen. Hammond z SG1). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No teda nejdřív to vypadalo, že si na tomhle filmu pěkně smlsnu a naložim mu pořádnej balík posměšnejch urážek na cestu zpátky do řiti odkud vylez, ale ono se to po první hodně slaboučký a antihororvý půlce celkem vydatně zlepší, ba co víc ke konci to je dokonce i napínavý a já musim říct, že to nakonec nebylo vůbec tak úděsný, jak to zprvu vypadalo a závěr mě vcelku potěšil. Horší 3* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nuda! Obrovská nuda! Aj keď má tento film len niečo okolo osemdesiat minút, stejne som mal čo robiť, aby som ho dopozeral do konca. Nízkorozpočtový horror s chaotickým scenárom, ktorý vyústi do totálne nezmyselného finále. Všetky postavy sa správajú nelogicky a herecké výkony nestoja za nič. Pre koho sa vlastne točia takéto nezmysly? Nechápem. * ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Neklidné sny a neočekávané okolnosti přinutí Christy k návratu do domu jejího dětství. …Za jehož zdmi nečíhá pouze prázdnota, lze tam nalézt mnohem víc. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jeden z hororov, ktoré by som zaradil k obyčajným ducharinám, ktorá sa točia, točili a budú točiť na mraky. Ale predsa mi niečo tak obyčajné veľmi dobre padlo. Takže je to vlastne nadpriemer. Ide tu hlavne aj o tu stopáž, ktorá nie je príliš dlhá. Ale aj o dej, ktorý pomaly graduje až sa dostávame ku pointe (ktorá sa podľa mňa dá len ťažko vytušiť) a mňa dosť dostala. Plus celkom dobré herecké výkony a sympatické postavy, robia z tohoto filmu fakt nadpriemer a dobrú zábavu na necelých 80 minút. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná takyduchařina s obvyklým dědictvím minulosti. Ten scénář podle mě zase nebyl tak špatný, ale zpracování se příliš nepovedlo. Místy tu sice byla solidní atmosféra a hlavní představitelka, ač poleno, byla docela roztomilá, ale to rozhodně stačito nemohlo. 30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musím, proste musím. Musím ubrať hodnotenie, pretože aj napriek podarenej pointe a niektorým napinákom, ide o tuctovo natočený thriller, ktorý iba klame telom a neponúka nejakú tú temnejšiu atmosféru, ktorú som tak nejak čakal. Škoda, mohol som mať príjemný mrazivý večer ( tak mi len stačilo to vonkajšie mrazivé počasie ). ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začiatok začal spomienkami na sestru a nehodu ktorá jednej mladej dievčine zmenila život.Potom vidime tu samu,ale už mladu ženu,ktorá strávila pár rokov v psychiatrickej liečebni a tažko sa dostávala do bežneho života.Po rokoch sa vracia na miesta kde to všetko začalo.Začala mat preludy a vizie a mala pochybnosti či je vyliečená,alebo sa v tom dome niečo temne skryva.Aj po rokoch má zly povict,že jej sestra nebola mrtva,ale bola len v komea tak začne potom pátrat. Vobec som nevedel čo je naozaj a čo prelud,lebo veli chytro a mudro sa zlučovali pritomnost s fikciou a preto som bol vždy v napati,že to čo sa práve deje je naozaj alebo nie je. Aj flash backy ktore mala hlavna hrdinka boli na vysokej urovni a dávali aj zmysel.Je tu paradne vyvážený pomer strachu a tajomna,ktorým slušne sekunduje dusna atmosfera s mrazivými zvukmi ktore dotváraju tomuto filmu strašidelnost.A ked k tomu prirátam sympaticku hlavne hrdinku tak z toho všetkeho musi vzist docela dobrý film,ktorý aj vzišiel.Pribeh bol predvidatelný a dost opozeraný ale bol dobre spracovaný a nenudil. A to v záplave vela takýchto podobných filmov poteši. A lakačky ma niekedy vážne dostali. ()

CBD 

všechny recenze uživatele

Když už máte celkem zajímavý námět, slušně hrající herečku, peníze a zajímavé prostředí je s podivem co dokáže udělat televizní zpracování. Tohle by mohla být velmi sympatická záležitost nebýt té "televiznosti" - absolutně se nehodící k záměru zpracování - a jak již bylo zmíněno naprosto nelogickým jednáním postav. Zkrátka tomu chybí i tolik potřebný styl, kdyby si to vzal na paškál někdo s hororovým feelingem alá Christopher Ganz bylo by to o hodně lepší. BTW, český překlad ... co dodat? ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Průměrný "mysteriózní" horůrek - s přijatelnou dávkou demence, koukatelnou mírou napětí a opravdu "zářivými" výkony hlavních protagonistů - balancuje někde na pokraji dvou až tří bodíků. Představitelka hlavní role Nora Zehetner (s tímhle jménem, holka, neprorazíš) je ale takový něžný herecký polínko s velkýma kukadlama, že se nemůžu ubránit a musím jít s hodnocením filmu nahoru :) ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Očividně napůl amatérský film, ale už jsem viděl i horší. Prostě všechno špatně - herci, atmosféra, kamera, scénář, střih. Přesto jsem se na to nějakým zázrakem dokoukal až do konce. Pokud je to debut, tak ještě dva, tři filmy a bude to ok. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Pár solidních lekaček, dobrá atmosféra. Jenom by to chtělo víc originality, trochu víc si pohrát s koncem a zajímavější herce. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Je to hororový priemer, ale 3 hviezdy si určite zaslúži, bolo vidieť, že v tom nemal prsty nejaký amatér. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Priserny horor, priserny jednak svojim spracovanim, reziserskou pracou, po hereckych vykonoch niet ani stopy, no hroza, nedalo sa to dopozerat : 5 % ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Uff... to byla zase jednou tragédie v typickém stylu levných, ve velkém produkovaných hororů. Pokud stejně jako já nemáte rádi nelogické a hloupé chování postav, ani si to nepouštějte, jinak budete trpět. Navíc zde dost chybí nějaký dějový spád, pořád se to plácá v jednom a tom samém rybníčku žánrového klišé a ne a ne z něj vylézt. Jediné, co mě přinutilo trochu zvednout hodnocení, je závěr, který není zas tak stupidní, jak jsem od toho původně očekávala, a některé interiéry. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Svojim charakterom sa film radí skôr na televíznu obrazovku, kde si rozhodne nebude stáť ani zďaleka zle a zaujme mnohých.... nedopozeranie v mojom prípade nehrozilo ani zďaleka..... ()

Reklama

Reklama