Reklama

Reklama

Věhlasný, ale šílený profesor Hamilton vede skupinku amerických studentů do africké džungle. Cílem výpravy je odchyt nového druhu primátů, který by mohl být chybějícím článkem v evolučním řetězci, pojítkem mezi lidmi a opicemi. Odchyt obrovitého samce se však nezdaří a všichni kromě Hamiltona a jeho asistenta zemřou. Do džungle přijíždí další vědecká skupina. Podaří se jim gorilu odchytit, nebo to bude zase naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Krvežíznivé opice“ jsou filmem, který, pokud jej v životě neuvidíte, nebudete muset litovat. Prostě je to špatné béčko, které vám neukáže nic skutečně zajímavého, ale je na druhou stranu důkazem toho, že někdy se točí film za každou cenu, tedy i ta tu minimální. Kdyby se alespoň využila nějak zajímavě thajská džungle, ale až na pár záběrů, kde to mohlo být celkem děsivé, ani v tomhle ohledu nestojí film za to. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Když přijdete pozdě večer domů z práce, protože uzávěrka časopisu, ve kterým pracujete, se opět protáhla, nestojíte o nic jinýho, než si pustit nějakej výplach mozku, u čeho zaručeně nemusíte myslet. A v televizi dávají něco, co se jmenuje Krvežíznivé opice a má to na čsfd celých 11 %! Není co řešit. A čeho se dočkáte? Definitivně zešíleného Salieriho, kterýmu patrně došly peníze na složenky, a kočičky Laury Aikmanové (ta blondýnka, co zařve jako první), co je více než nápadně podobná slečně, s kterou jste se před pár lety významně přátelili. No paráda, začátek je slibnej. Následuje naprosto bezchybných 40 minut, kdy jsem se řezal smíchy snad při každé scéně, každém dialogu a každém logickém kotrmelci, až jsem dokonce zvažoval, že do té doby neviditelným primátům sledujícím okolí ve stylu Predátora napálím z fleku pět hvězd. Chyba lávky. I neúmyslná sranda se přejí (v tomto filmu doslova) a pak si jen přejete, aby všechny ty stupidní uječené kravky a přemoudřelí mladí Indiana Jonesové skončili na jídelníčku digitálních primátů. Fakt, že jsem alespoň v tomto ohledu nebyl zklamán, silně podepřel mou hvězdu v záplavě zdejších odpadů. Zapamatuju si ale především tu nejdůležitější scénu: opové se smyslem pro humor čůrají na stany hrdinů, zatímco oni to považujou za déšť. Ano, až takhle bizarní to bylo. ()

Reklama

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Au, tohleto bolelo. Několik tupých studentů, jeden vědec a drsná Asiatka běhají hodinu a půl pralesem, přičemž je jejich počet nezajímavě snižován pomocí srandovních digitálních lidoopů. Kdo neviděl zdejší hejno much, o hodně přišel. Kdyby to tvůrci mysleli jako komedii, dal bych jednu hvězdičku za scénu, kdy ty opice našim stanujícím hrdinům močí na stany a oni si myslí, že prší (to sem fakt už nevěřil :D). Jinak jasnej odpad! ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý pokus o hororový snímek, který nestojí ani zato ho nějak komentovat. Příběh o vraždícím přerostlým opičákovi, kterého po celý film uvidíme jen pár setinek vteřiny a kdo zrovna mrkne, neuvidí ho vůbec. A tak se tu jen neustále někam jde a vříská hrůzou. Kdo vydrží, pořádně uvidí pixelového opičího vrahouna až zcela na konci filmu. No, nic moc. Celé mi to spíše připadá jako dílo hororových fanoušků, kteří mají pochopitelně hluboko do kapsy. Námět však není špatný, ale scénář by rozhodně potřeboval přepracovat. Tohle považuji za zbytečnou ztrátu filmového materiálu. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TAK JA PÔJDEM PRVÝ A POVIEM TO: O ČOM TO DO PEKLA BOLO?" __ Mňa náhodou tento film prekvapil. Od 9% som nič nečakal a vo výsledku som bol nakoniec dosť spokojný. Škoda, že film nebol nakrútený trocha inak, pretože disponoval rôznymi náznakmi nato, aby sa dal ako vystavať psychotriler, kde by bol strach práve z neznáma, ako sa tu primáty väčšinu času prezentovali. Opice by som odtiaľ úplne zrušil a celé by to fungovalo ako prvé diely ,,Lost". S nepríliš vídaným záverom som bol taktiež spokojný a keď sa to vezme, nijako inak všetko reálne skončiť nemohlo. A Salieri so zelenou šiltovkou je, ako sa zdá, do prípadného filmu o Fidelovi Castrovi jasná voľba. (5. komentár k filmu) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Filmovou lokací, kde se natáčelo, se stala thajská provincie Krabi. (SOLOM.)

Reklama

Reklama