Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Recenze (310)

Cival 

všechny recenze uživatele

Já se bavil přinejmenším velmi dobře. Jerry si prostě nechal vyrenderovat svoji akčnější verzi chipmunků (a přidal i svoje Transfomery) a natlačil je do svižného akčního dobrodružství, které postupy špiónských anabází uhnětlo do chutného dortu pro nejmenší. Být mi pět, tak je to za pět. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Kvalitná digitálna animácia, nadupané akčné scény a najlepší výkon Nicolasa Cagea od Obchodníka so smrťou. Zároveň ale veľa nevtipnej hlušiny a niektoré hlodavce (tie s hlasmi Buscemiho a Cruzovej) sú šialene otravné. Výsledný dojem nakoniec priemerný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $119,436,770Tržby Celosvetovo $292,810,686Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,189,471Tržby za predaj DVD v USA $57,050,129║ Ničím prekvapivá tuctová zvieracia tláchačka, ktorá našťastie nenudí a ponúkne slušnú trikovú stránku ale nič viac na vyše. /45%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Rychlá rota naživo zkombinovaná s Transformery a G.I. Joem. Na co Hasbro potřebovalo několik let, to obšlehne Jerry Bruckheimer za jedno natáčení. Věčná škoda, že scénář je stejně infantilní jako v případě chipmunků (je to s podivem, tihle totiž nezpívají) a hlášky z kultovních filmů a pár ohňostrojů na závěr sice rozsvítí dětská očka, ale dospěláky nespasí. Radši stokrát znovu Gedžitku než rtěnkou upatlanou morčici s hlasem Penelope Cruz. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Slyšíme se? Slyším a rozumím! Jasně a zřetelně! Hlášení o stavu? Všechny komunikační systémy jsou online..... Špionážní úvod jako z Mission impossible, jen speciálně vycvičení agenti nejsou lidé, ale zvířata. HLODAVCI! Důležitý pro mě je, že dýchají pro akci, která má říz a solidní tempo. Dokonce ji občas zpestří sympatická hláška. Zvířecí. Nemá cenu zkoumat, jestli je jejich DNA z 98,7 procent shodné s lidským a jestli jejich mozek má 2 miliardy neuronů. Důležitý je jazykový dekodér a tedy to, že jim rozumíme. Transformeři dostali digitální kamarády a na to, že je zase uvidíme v akci, bych vsadil vycvičenýho švába! PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * P.S.: Ta 4* je za děti! ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Film, který napsal kleptomaniak a těžký sklerotik. Nejdříve vykradl zápletku a aranžmá Alias, styl Chipmunků a obsazení Rychlé Roty- a poté zapomněl, že hlavní postavy jsou cvičená morčata. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Před lety mi v domě záhadně zmizela špinavá ponožka, což jsem unáhleně přičítal své nepořádnosti, ale nyní jsem si jist, že armáda chemiků FBI již dlouhou dobu fascinovaně studuje řetězec mé unikátní DNA. Mým trojitým obloukovým zabezpečním sice žádný agent ani hacker nemohl proniknout, ale ochranu proti rafinovaným morčatům jsem neprozřetelně podcenil. A ač se cítím býti podobným hovadinám intelektuálně nadřazen, tak tentokrát musím konstatovat, že v jednoduchosti bylo dost zábavné síly. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jen průměrně akční, příliš roztahané, 3D prakticky nevyužité a v případě, že si zajdete na dabing, tak také v naprosté většině jen odreciotavané, bez většího zápalu (s výjimkou Ivana Trojana). Jako nesporné plus shledávám v podstatě jen solidní automobilovou honičku, slušné triky a zajímavou finální pointu. Jinak ale nevidím jediný důvod, proč za tenhle Bruckheimerův produkt vyhazovat jakýkoliv větší obnos peněz... ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných scén, pár zaujímavých hravých nápadov, obstojné cgi efekty a niektoré slušné akčné scény. Je tam však aj pár vtípkov čo nefungujú vôbec a občas to má hluché miesta. Pozerateľný priemer. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Horkou jehlou spíchnuté, bez nápadu, vtipu a ani po akční stránce žádná sláva. A ze všeho nejhorší je totálně nevyužitý Bill Nighy. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

G.I.Joe pro nejmenší... aneb lehkotonážní příběh o tom, jak strejda Jerry vykradl všechny blockbustery současnosti, přidal trochu z vlastní sbírky (Agent Darwin aka Connery ze Skály!) a dohlédl na to, aby debutující Hoyt Yeatman nasadil smrtelné tempo, v němž není přes vzduchem poletující morčata, hláškující křečky, špiónský hmyz a Zacha Galifianakise čas na vteřinu nudy. Do příchodu Avatara nejlepší 3D, co jsem viděl, a honička v koulích nezapomenutelná. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se nudil, přesto musím uznat, že hlodavci z G-Force mají něco do sebe. Jejich mise sice svou nesmyslností a infantilností konkurenci nenachází, z uhozeného konceptu (akce s morčaty?) ale Hoyt Yeatman přece jenom vymáčkl trochu adrenalinu (akce s morčaty!) a na scénu přivedl i první facebookující zvíře v historii s neodolatelným hlasem božské Penélope. A to se počítá. 50% ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

vykradacka jak vysita, to je asi osud Gecek tohoto roku (pro mene chapave G.I.Joe, G-Force, G-G - vidite?? ne? no co s vami... :-D) ale vykradacka zabavna, mozna zabavnejsi nez gecko druhe. Ale jen mozna. Krtek-Cage ma strasnej hlas :-), ale ostatni az na otravnyho brachu a otravny mysi ala chipmunky (jerry si to asi nemohl odpustit) maj hlasy paradni (penelope s tim rozkosnym mexickym prizvukem válí) takze to peknej filmecek pro celou rodinu, cehoz sem byl sam svedkem. Pro male deti povinnost (scena honicky paradni), jelikoz tenhle film prekracuje hranici filmu pro deti a dava ji novej lvl, ktery je urcite sympaticky i starsim. hudba je taky vyborna (i kdyz BEP nemam moc v oblibe, slo to a ta klasika u ohnostroje, pak vyborna scena s ovladacim autickem a Juarezouvou :-D) jo a ten chlapik s reckym menem (hangover) je dost fajn.. Takze dneska uz podruhe (Taking of Pelham poprve) davam lepsi 3 a nemam nic proti pokracovani, ktere jistotne vznikne po strasnem Squequelu, nebo jak se ta hruza menuje (timto odkazuju na MZ aneb Jerryho inspirace :-)... ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Překvapivá pecka roku o jedné rychlé morčí rotě. Kdyby mi jen bylo o pár let míň byl by to bezesporu film roku :) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tady se nám někdo naštval, že pro něj Míša Bay nedělal Transformery ;-). Bruckheimer zkrátka ví co dneska táhne a tak to všechno narval právě do G-FORCE. Pořád se něco děje, hláškuje se, střílí se, honí se a v centru toho všeho je parta morčat/křečků nebo co to bylo. Hodně silné 3 a pro menší děcka určitě film roku. Yipikayey, kávovare! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečná, ale poměrně dobře zvládnutá podívaná, jejímž cílem je pobavit děti i dospělé. Nevím jak děti, ale mě pobavit dokázala. Variace na klasická schémata akčních podívaných tvůrcům vyšla, digitální zvířecí špioni jsou uděláni velice pěkně a díky dabingu (Sam Rockwell a Penelope Cruz obzvlášť) působí i sympaticky, akční scény jsou natočeny s přehledem a například honičku s automobily FBI může G-Force leckdo závidět. Nechybí ani vcelku vtipné hlášky (spousta z nich jsou narážky na dospělácké filmy), které bohužel vyvažuje infantilní "prdící" humor, cool mluva jednoho z agentů (dabovaného Tracy Morganem, jak já ho nesnáším) a zrůdnosti typu závěrečného tance. Lidské herce nemá příliš cenu komentovat, jediný, kdo z nich vyčnívá, je Bill Nighy, a ten ještě vyčnívá jen díky tomu, že je Billem Nighym. Neurazilo to. ()

ripo odpad!

všechny recenze uživatele

Synovi som to sľúbil a sľuby sa musia plniť .... Príjemné usadenie v kreslách multikina a ..... a pozitíva v tom momente pre mňa skončili. Pozliepaný dej, akoby bez príbehu, kde sa viac kecalo o ničom ako konalo. A 3-D efekty ? Nula, nula a ešte raz nula !!! V zábavnom parku v Orlande bolo v 10-minútovom filmíku viac akcie a efektov ako za celú nudnú hodinu a pol ... Zbytočne vyhodené peniaze do pažeráka výrobcov takýchto humusov. Viem, že film nebol určený primárne mojej vekovej skupine, ale aj tak - nevedel som sa dočkať konca. Ten bol pre mňa doslova vyslobodením. P.S.: syn bol nadšený .... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mluvící morčata za pomoci mluvícího krtka a jedné mouchy zachraňují svět před vraždícími elektrospotřebiči. To je základ této neškodné akční podívané pro celou rodinu s roztomilými hlodavci v hlavní roli. Má to akci, má to spád, i nějaký ten záporák se tu najde (pokud počítáte otravného agenta FBI, tak jsou tu rovnou dva záporáci), mihnou se zde i dvě roztomilé dětičky, která zvířátka považují spíše za hračky nežli za živé bytosti, do toho je zde jeden otravný křeček skřížený s fretkou a prdící morče, které je shodou okolností bratrem jednoho z hlavních hrdinů. Zkrátka je tady asi vše, co by měla průměrná rodinná podívaná mít, film netrvá ani moc dlouho, takže nezačne nudit, a celkově mi čas s tímhle filmem velmi příjemně utekl. Což ale nic nemění na tom, že celou zápletku považuji za velice nevěrohodnou a závěrečné poznání, kdo že je vlastně tím hlavním záporákem, pro mě bylo jedním velkým zklamáním, které bohužel v mých očích jinak zajímavému filmu ubírá na důvěryhodnosti a atraktivitě, a z toho důvodu také strhávám jednu hvězdu, jinak bych totiž film ohodnotil nadprůměrně, takhle mi nezbývá než říci, že tenhle film má sice vše, co by měla průměrná rodinná podívaná mít, ale bohužel nemá nic navíc a obávám se, že se mi celý příběh vypaří z hlavy dříve, než by bylo záhodno. Je to za průměrné tři hvězdy. ()

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama