Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

2* opravdu jenom za tu choreografii, která je více méně povedená. Chápu že někomu se HSM líbit může, ale já do této skupiny lidí rozhodně nepatřim. Koukal jsem na to více méně pod nátlakem a z donucení. Jenom když vidim Zaca Efrona jak tam hupká tak mi roste krevní tlak a začínám mít chuť vzít basebolovou pálku a ukázat televizi zač je toho loket. Ale proč ubližovat chudince televizi, ona za to že v ní dávaj takový paka nemůže. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Velkolepější, výpravnější a ještě více barevnější. Tím vším je High School Musical 3, který jako zřejmě definitivně poslední (čtyřka je ale pro TV v plánu na rok 2010) zamířil na plátna biografů. Hlavní motto "příběhu" abys byl sám sebou a dělal to, co chceš zabaleno v cukrkandlovém zábavném balení, opatřené chytlavými písněmi (opět nejlepší ty, které zpívají Zac Efron a Vanessa Hudgens) a nadprůměrnými tanečními čísly, kde nejvíce vyčnívá "Boys are back" určené především pro -náctileté. Nevím čím to, ale asi to bude tou spoustou odkazů (Spider-Man, tanečně-hudební čísla alá Chicago či Pomáda) nebo proto, že prostě muzikály mám rád, jsem si to náramně užil. PS: Negativní hodnocení mi velice ale opravdu velice připomíná premiéru kultovní "Pomády" v našich kinech, na které tehdejší dobová kritika nenechala niť suchou a vrcholem recenzí bylo, že je to dokonalá ukázka komerce na jednu sezónu. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Now Or Never ,2. Right Here, Right Now ,3. I Want It All ,4. Can I Have This Dance ,5. A Night To Remember ,6. Just Wanna Be With You ,7. The Boys Are Back ,8. Walk Away ,9. Scream ,10. Senior Year Spring Musical ,11. We're All In This Together (Graduation Mix) ,12. High School Musical , ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Po třetím dílu se mi asi zmenšil mozek na polovinu objemu a stagnoval takže díky HSM jsem přišla o veškeré inteligenční kvocienty, které jsem měla. Kdyby mě někdo chtěl mučit zapne mi dokola všechny tři díly ještě s Hannah Montana dohromady a pořád dokola a já se zaručeně zblázním. Nevím jak si tvůrci představují muzikál. Třetí a tudíž poslední ročník znamená že i ta největší pipinka kterou nikdo nemá rád Sharpay(či jak se to plemeno psa píše) přijde na to že je trapná jak už to v Disneyovkách bývá(v dnešní době)a všichni se najednou mají rádi.BLBOST.A zase si kladu otázku PROČ NĚKDO TAKHLE PRZNÍ JMÉNO DISNEY?! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

No takže nakoniec sa cukríkovská trilógia nejako dopracovala k svojmu koncu. A zakončila to so všetkou parádou. A kupodivu v tomto kino háve je to omnoho pozeratelnejšie ako predchádzajúce dva diely. Vysoký rozpočet tu doslova bije do očí a všetko sprevádzajú naozaj efektné choreografie, ktoré sú živé, kamera neustále sleduje tú fázu pohybu, ktorá robí tanečné kreácie pozerateľnejšie a nemá to toľko hluchých miest ako jednotka a dvojka. Samozrejme ani tu nie je nič dokonalé a chýb je tu habadej, lenže veľké plus je že herci už svoje úlohy tak dokonale poznajú a ovládajú že naozaj nadobúdate pocit že sú to obyčajné americké deti - síce na cracku - ale aj tak. Hudba ako obvykle skvelá. Ja mám rád kvalitné muzikály ale myslím že v muzikáloch je dôležitá práve tá hudba. To v prípade keby vás film neskonale mučil pri pozeraní tak stačí zatvoriť oči a započúvať sa do naozaj disneyovskej hudby, ktorá ma prinútila poklopávať kolenom do rytmu. Lenže čo sa týka postáv a událostí , ktoré ich čakajú je to stále mŕtvy bod. Od úvodného breath faceu zaca efrona až po posledný výskok je skrátka vidieť že aj keď sú neustále postavy postavené pred rôzne životné situácie a niektorým narástli tie prsia alebo svaly stále sú to deti a vidieť ich podľa hlupúčkého scénara vysporiadávať sa s týmito ťažkosťami je veľmi na smiech. ale scény na vresovisku áut a v jedálni a tiež finále a scéna vo večernej škole patria k vizuálne najúchvatnejším a tanečne najoriginálnejším scénam filmu a to zvyšuje pôvodné dve na silné tri, pretože išiel som na to s tým že je to hlupučké a aj keď to bolo hlupučké ja som sa tentokrát pobavil. ale 4 by ste už nemuseli točiť vážený. naozaj nie. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Muzikál momentálně míří pokořit 300 milionovou hranici a navíc byl oficiálně potvrzený čtvrtý díl, stejné herecké obsazení ovšem není jisté. (Pumiiix)
  • Zac Efron musel projít každodenním tříhodinovým tréninkem, protože jeho postava je kapitánem basketbalového týmu. (adams89)
  • Technicky najnáročnejšie bolo nakrúcanie scény s valčíkom na streche. Štáb musel vyniesť na 4-poschodovú budovu toľko stavebného materiálu, osvetlenia, rastlín a prístrojov, že museli žeriav naložiť 40 krát. (Tolf)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama