Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +potřetí se setkáváme se stejnými herci, ze kterých se stali hvězdy, moderní hudba, slušná choreografie, pěkné písničky -po dějové stránce jsem čekal přeci jen trošku víc, není tady žádná vypalovačka, která by smetla všechny ostatní/// Kde začít? Už mi není náct a přesto jsem se na tento film tešil jako na žádný jiný, který bude v nejbližší době v kině. Zašel jsem si na to s přáteli, kterým náct je a užil si to s nimi jako by mi bylo o 10 míň. A film rozhodně stojí za to. Alespoň mladším se bude líbit. Když bych měl být přísný a srovnával to s letos viděným muzikálem Mamma Mia, tak jediné v čem je tento film lepší je jeho choreografie. Ta je zdařilá, má náboj a neomezuje se na pár postav. V ostatním (herci, výprava) a potom převážně v samotných písničkách nemůže Muzikál 3 písničkám od ABBY konkurovat. Přesto si i tato hudba svoje příznivce najde (třeba mě se poslouchá dobře) a možná za pár let pro součastnou mladou generaci zkultovní. Na závěr, řeknu, že to bylo trošičku uječenější a hodně hlasité. Navíc dvojka přinesla zhruba 3 songy, které si pamatuji dodneška. To ovšem nic nemění na tom, že MZS3 je parádní hudební a filmový zážitek./// Celkem 71%/// ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

neptejte se mě proč 4 hvězdičky ... první dva díly podle mě nestály až na pár písniček za nic, a trojka není příběhově o tolik lepší .. jen má prostě jinou atmosféru, úžasné choreografie a opravdu, ale opravdu dobrou hudbu. Plus se mi hrozně líbí to jiskření mezi hlavními představiteli a teď nemluvím jen o Zacovi a Vanesse, kteří jsou párem i ve skutečnosti, ale celkově o celé té "hlavní" skupince ... U tohoto filmu prostě nepřemýšlejte, užijte si hudbu, tanec a sněte "disneyovský sen" ... ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší díl téhle zvláštní středoškolské série. Kupodivu většina nejblbějších momentů přišla v prvních deseti minutách, pak si buď můj mozek zvykl, nebo se HSM dokázalo odprostit od scén typu "celá basketbalová hala je ticho, zatímco Troy a Gabrielle ozáření reflektory zpívají svůj duet". A co je ještě divnější, některé taneční scény jako "Boys Are Back" a "I Want It All" měly zajímavou a podařenou choreografii. Nemožné? Představte si, že ani tohle ještě není všechno. V jedné části filmu se totiž objevila i citace z Kmotra II. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mi sledování prvních dvou dílů HSM vymylo mozek, nebo to bylo tím, že jsem poprvé viděl nějakej HSM v originále bez afektovanýho českýho dabingu, nebo už jsem se definitivně zbláznil, ale trojka mi nepřišla tak überevil jako předchozí díly. Samozřejmě, pořád je to nestravitelnej shit pro čerstvý teen a nikdo soudnej by to nevydržel sledovat více než jednou, ale přesto jsem to dokoukal a (víceméně) přežil. Je jasný, že 13-letý holčičky to budou žrát, protože chtějí, aby jejich život byl taky jako High School Musical, a tak se asi vbrzku dočkáme dalšího pokračování. Pánbůh s námi. ** a ten film už nechci nikdy vidět. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Oproti děsivé dvojce docela příjemná změna k lepšímu. Je fakt, že Gabrieliny a Troyovy cajdáky se vážně nedají povětšinou poslouchat, ale aspoň je to už trošičku dospělejší a snesitelnější film, i když je samozřejmě plný klišé a Ameriky až hrůza. Ale v podstatě se na to koukat dá, rychlejší písničky jsou pěkné a je tam Jimmy Rakeťák :D ()

Galerie (60)

Zajímavosti (12)

  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)
  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • S výdělkem 42 milionů dolarů v amerických kinech za první víkend jde o nejvýdělečnější opening muzikálu vůbec. Touto částkou převzal královskou korunu jinému muzikálu uvedenému do kin v roce 2008, Mamma Mia!. (POMO)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama