Reklama

Reklama

Pro Tranea má život jen jeden jediný smysl a tím je pravda. Vrací se domů z vojny v Afghánistánu, aby pomstil smrt svojí ženy a malého syna. Zjišťuje však, že se musí postavit místnímu gangu pasáků a drogových dealerů, kteří spolupracují s ruskou mafií. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (9)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Něco přes hodinu celkem slušný akční film, ve kterém je několik gangů, dost střílení a mrtvol. Co se ovšem dělo posledních přibližně 20 minut a hlavně na jeho konci jsem moc nepobral a celý film to u mě dost sráží. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ako tak čítam komenty, zisťujem, že niektorým užívateľom sa film podarilo aj dopozerať do konca (pozdravujem, Dubro ;-)) A keďže ani ja nie som nijaká sračka, a chcel som si dokázať, že tiež niečo vydržím, zdul som sa aj ja. No taký zhluk klišé ako návrat z vojny, vražda manželky, pomsta, drogy, gangy, rusi... to sa hneď tak nevidí. Problém je, že tu nič nefunguje a keďže hviezda za vystrihnuté scény už udelená bola, tak ja dám jednu napríklad za peknú hudbu v menu :) ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tá partia, čo dávala dokopy tento nezmysel určite ide v nejakom fete, ináč si ani neviem vysvetliť, ako môže človek s čistou hlavou vyjsť s takýmto produktom na denné svetlo. Mali sa doraziť ešte viac a bola by z toho pozerateľná paródia. Jedna jediná hviezda je za tri vystrihnuté scény počas záverečných titles. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pokud je film o pomstě dobře natočenej,pak to patří k tomu nejoblíbenějšímu,co na filmovym plátně sleduju a miluju.Tady se to taky tváří docela slušně,Ač béčkovej akčňák,docela to vodsejpalo,dost krve,takže bylo zaděláno na solidní krvavej masakr.Ale ten konec to posral,jak už tady někdo psal.Myslim že ty dva vocasové se během natáčení,který asi trvalo jeden jedinej den,totálně zlili,a proto takovejhle dementní konec.30%. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Stupidní americké něco,co trvá hodinu a půl a vy se nestačíte divit,jak je možné na něco takového dát peníze,sehnat rádoby herce a dát to do distribuce.Nevím kdo to tak posral,vždyt to mělo tak slibný začátek. ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

O můj bože!! Takovej to mohl bejt pěknej béčkovej opus o pomstě vojáka, co mu gengstři vykydlili rodinu, jen kdyby to byl úplně jinej film...30% z milosti za pár maličkostí a protože jsou kupodivu ještě vetší srágory než tahle...ale není jich moc... ()

Reklama

Reklama