Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů jede zkoumat přírodu. Netuší že jsou vtaženi do reality show, která pro ně má skončit smrtí. Šest středoškolských studentů se vydává se svým učitelem zkoumat přírodu na soukromý ostrov. Ten patří Mary a Vincentovi - výstřednímu páru, posedlému filmy. Najednou začnou studenti postupně mizet. Ukáže se, že vše mají na svědomí Mary a Vincent, kteří studenty vraždí podle vzoru známých hororů a vše si natáčejí na kameru. Chtějí totiž natočit vlastní horor s prvky reality show. Při této zrůdné činnosti jim pomáhá Emily - jedna ze studentek, která je jejich neteří. Zbývají už jen dva studenti Johny a Sylvie. Podaří se jim uniknout ze spárů a nástrah šílenců? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Převážně nenápaditá vyvražďovačka, která bohužel nefunguje jako horor, ani jako komedie. Díky námětu z toho při lepším provedení mohla být pocta klasickým hororovým snímkům, takhle se jedná o film předurčený k zapomenutí. 2 hvězdičky za krvavé scény a občasné vzpomenutí slavnějších a povedenějších předchůdců. PS: Tak nesnesitelné hrdiny jako zde už jsem dlouho neviděl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Izolované miesto (neveľký súkromný ostrov), čerstvé mäso na porážku (multikultúrna vzorka hlúpych, nadržaných, zhulených študentov) a psycho sadistický zabiják (zvrátená rodinka). Násilie, surovosť, krv, vraždy... starý dobrý slasher. Overená horrorová vyvražďovačka. Už som ich videl nespočet. No vždy ma ešte poteší, keď nejaký psychoš vykuchá, rozreže, podreže, rozseká zopár amerických teenagerov. Niekedy je to doslova orgazmatronická jazda, inokedy len priemerná záležitosť a občas i nie moc podarená zlátanina. V prípade snímku "Ostrov smrti" to vidím tak na dve hviezdičky. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No sakra. Říkám si kolikrát už jsem něco takovýho v podobným zpracování a provedení viděl, ale co už. Tohle byla jakž takž solidní vyvražďovačka. Nic převratnýho, ale ani nic hroznýho. Ušlo to.50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní vybíjená na ostrově těžící z nejnámějších hororů. Tedy přečíst si obsah distributora, prozrazující vše, je na ránu. Jistě, i bystřejší divák záhy pochopí, jak se věci mají a jak je to s Emily, leč vyzrazovat to předem? Hluchá místa, kde se tlachá, střídají vcelku dobré vraždičky. Prsa ven připomenou 80. léta v hororu, ostatního se ale divák nedočká. Vpodstatě jen to gore....drží film mírně nad vodou. 2,5* ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Škoda, nápad Ostrov smrti měl a dostat ho do ruky lepší režisér a mnohem, mnohem schopnější herci, mohla vzniknout výborna pocta starším hororům... Takhle zůstala jen nudná slátanina na kterou se dá podívat jen díky pár vydařeným gore efektům... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě nesnáším filmy od American world pictures, vždy se do jejich filmu dostane nějaký znýmí herec(samozřejmě myslím tím béčkový) a i když mají zajímavej námět, tak udělaj neuvěřitelně nekrvavej nudnej film, to samé jsem čekal od filmu Ostrov smrti, který sice není ani zdaleka tak zábavný jak by mohl být, ale už jenom to překvapení zato stálo. Film mi celkem utekl a vůbec jsem se nenudil, navíc cameo roličky a vzpomínky na starý filmy byly boží. Jen prostě škoda že se z toho i tak nevytřískalo víc. Ale jsem spokojenej. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ostrov smrti jako hororový film na mě moc velký dojem neudělal, ale dá se zde najít několik světlejších momentů, které stojí za pozornost. Možná chtělo přece jenom ubrat na trapném černém humoru a spíše zapojit trochu té brutality a morbidnosti, kterou nám distributoři tolik slibovali. Jenže pokud chcete uspět, chce to trochu víc než jen ukázat nahé prsa a dvě povedené vraždy. Osobně si myslím, že mladší generaci se podobné kousky asi budou i docela líbit, ale na mě tenhle rozhodně nepůsobil, tak jak by měl. 4/10 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když si americká středoškolská lesbická studentka smutně povzdechne, proč jen ten její korejský afektovaný homosexuální spolužák není holka, je jasné, že vás čeká fakt horror. A že budete fandit vrahounům. Protože ti jsou taky debilní, ale alespoň trochu sympatičtí (hlavně v podání Juliet Landau). Když po hodině tvůrci zjistili, že se jim ten horror moc nevede, během vteřiny přeřadili na komedii. Ale i tak to je spíše jen suchá sebeparodie, které nejvíc neprospívá to odkazování na horrory. Docela nuda. 1,5* ()

oLí 

všechny recenze uživatele

3/10 Tohle je film jak ušitej pro Hellblazera nebo Apače, pro mě ne. ( Napočítal jsem asi pouze 7 Hacknutých hororů ). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V katalógu hororovej, resp. slasherovej ponuky, má tento film zanedbateľné miesto a mnoho potencionálnych divákov ho prehliadne. Ale tie homage k slávnym thrillerom a hororom z čias minulých, sú naprosto úsmevné a ja ako fanda, som proste neodolal. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

TY VOLE!!!!! Bart Young (čas na plátně 2 min), Kene Hodder (čas na plátně 2 min), William Forsythe (čas na plátně 2 min), Lochlyn Munro (čas na plátně 5 min). Tak tohle všechno byli herci na které sem se těšil a film kvůli nich kupoval. Konec s naprosto zbytečně debilně hrdinskýma kecama a tvrdáckejma ksichtama. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Spíše ostrov kde se k smrti nudíte. Manželé Mary a Vincent jsou všechno možné jen ne charismatičtí vrahouni a fandit se jim prostě nedá. Takže budeme fandit studentům, ne? NE ! Těm se taky fandit nedá snad kromě jednoho studenta co to nakonec dokonce i přežije a možná to přežije i nějaká nesnesitelná postava, které od začátku budete přát smrt (to je asi tak sedm lidí) . Soukromej ostrov je tak utajenej, že ho atmosféra a napětí nenašly takže v tomto snímku chyběj. Dorazil pan kečup, ale ten tohle veledílo nezachrání. A nezachrání ho ani přítomnost věčného Jasona Kana Hoddera nebo Paulie z Rockyho ... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nenapadna vyvrazdovacka, ktora sa len krci v sedivom, nevyraznom podpriemere, reziser Matt Flynn nic schopne doteraz nenatocil : 30 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Skupinka studentíků si jede užít víkend do přírody, ale dvojice na opuštěném ostrově s nima má jiné plány. Nebo je všechno úplně jinak a řádí tu vrah? 45% ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Průměrný slasher. Skupinka studentů vyrazí na ostrov, kde se ubytují v chatě u divného páru, co si všechno točí na starou kameru. Studentíci si na pláži udělají mejdan a nonstop se trefují do šprtky, která jim to v závěru spočítá. Pohostiný páreček je začne kosit jednoho po druhém. Provedení vražd je velice pestré a zábavné - od motorové pily, přes kuši až k pálce na kriket. Z tohohle materiálu se dalo vymáčknout daleko víc, škoda. Nebýt tak dobrých krvavých scén, dal bych dvě, ale takhle je to za tři hvězdy. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vlastne to v závere filmu povedali za mňa: " Nejakej nepovedenej horor. .....Bez pokračování." A inak nič nehovoriaca vyvražďovačka zanechávajúca nič nehovoriaci dojem. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Tomu filmu jsem se jen smál. A to né proto že by byl nějak vtipný, ale proto jak byl naivní, jednoduchý a slaboučký. Atmosféru jsem nijak nepocítil. Jde jen o jednoduchost samou. Vraždy vcelku dobré, ale samotný děj bez překvapení. Už od prvního okamžiku je jasné kdo je vrahem. A to potom diváka nic nepřekvapí. 50% ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se párkrát zasmála a párkrát znechutila, ale to je všechno. Nelíbilo se mi přehrávání některých herců, pár dialogů bych taky určitě vynechala a hlavní vrazi mě taky nijak neuchvátili. Bohužel, nemůže se mi líbit všechno, že.. ()

Reklama

Reklama