Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů jede zkoumat přírodu. Netuší že jsou vtaženi do reality show, která pro ně má skončit smrtí. Šest středoškolských studentů se vydává se svým učitelem zkoumat přírodu na soukromý ostrov. Ten patří Mary a Vincentovi - výstřednímu páru, posedlému filmy. Najednou začnou studenti postupně mizet. Ukáže se, že vše mají na svědomí Mary a Vincent, kteří studenty vraždí podle vzoru známých hororů a vše si natáčejí na kameru. Chtějí totiž natočit vlastní horor s prvky reality show. Při této zrůdné činnosti jim pomáhá Emily - jedna ze studentek, která je jejich neteří. Zbývají už jen dva studenti Johny a Sylvie. Podaří se jim uniknout ze spárů a nástrah šílenců? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Ostrov smrti nepřichází vůbec s ničím novým. Klasická vyvražďovačka studentů, kterých už tu bylo několik a dokonce i kvalitnějších. Je mi líto, tohle mě nechalo celkem chladným, protože mi tu chyběla jakákoliv odlišnost. I samotný důvod zabíjení je poněkud trapný a bez nápadu. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

Standardní, obyčejná teenagerovská vyvražďovačka z prostředí krásného ostrova, kde přebývá zvláštní rodinka filmových nadšenců. Šest studentů přijíždí na ostrov a ubytuje se v domě patřící manželům Mary a Vincentovi, kteří se na venek tváří jako mírumilovný pár. Ve skutečnosti bestiálně vraždí a vše si natáčejí na home video za účelem realizace vlastního filmového díla. Kde jinde byste taky dosáhli kvalitnějšího gore než reálně někoho rozkuchat. Ve filmu byly kvality gore dotaženy do standardního průměru. Herecké obsazení zklamalo a dialogy pokulhávaly už od začátku. Vrchol tuposti přišel na konec, kde tuto podprůměrnou záležitost doslova pohřbil. Hack je jen další zbytečná ztráta času. ()

Sten-li odpad!

všechny recenze uživatele

Větší bandu pitomců si do tohohle filmu nemohli vybrat. Dějově taky o ničem. O nějaké poctě hororové klasice se mluvit taky nedá. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Další typický Béčkový horor, jak už napovídá poskládání hlavních hrdinů, kteří jedou na nějaký nesmyslný výlet na malý ostrůvek, kde budou debatovat o knihách, celkem 7 studenů, kde je jeden fotbalový hráč, jedna prsatá sexbomba, punkerka, která neuznává skoro nic a šprtka, na doplnění pak tvůrci vymysleli ještě týpka, který vypadá normálně a má v tomto filmu jenom jedinou úlohu, aby tu šptrka, kterou jinak nikdo neuznává nebyla sama a měl se jí kdo zastát, další je typický afroameričan se svojema hláškama a pak teplý číňan, který je skoro tak zženštilý jak teplý. Samotný děj filmu, který je stejně typický jako u většiny béčkových hororů a v tomto případě ještě nesmyslně chaotický, nabízí pouze jediné.. postupné umírání uplně všech a to i klasických "záporňáků", jediné co tu člověk více méně nečeká je pořadí úmrtí.. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbé, laciné, plagiátorské, ale pobavilo. A to upřímně. A ty dvě slečny (mimo tu lezbu) byly taky dobré na pokoukání. Hlavně kůzlátka Gabrielle Richens. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměrná vyvražďovačka, která je ovšem natočena v dost švihlém stylu a místy slušně krvavá. Největší plus je, že odkazuje na mnohem lepší hororovou klasu a to se opravdu povedlo. Co ovšem opravdu potěšilo tak bylo objevení šílené Drusili z Buddy přemožitelky upírů opět v naprosto šílené roli. Já se bavil. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak já osobně jsem se u toho bavil. Sice málo, ale poměrně slušné gore, několik vtipných hlášek, dvé krásných hádej čeho Gabrielle Richens, to vše dává dohromady velmi slušnou zábavičku. Pro znalce hororu, navíc třešnička ve vykrádačkách horrorů. Může hádat kterých, ale někdy jen podle jmen. 201311107933/8522 ()

strundik 

všechny recenze uživatele

Nepamatuji si, kdy se mi naposled stalo, abych film v půlce vypnul a už se k němu nikdy nevrátil... tu jednu hvězdičku dávám jen a pouze kvůli Danice McKellar... ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Až také zlé ako to vyzerá, to zase nebolo. Moc som ani neočakával, ale tak predsa to dopadlo celkom dobre. Komédia to veľmi nebola, pousmiať sa dalo len na zopár scénkach no a čo sa zase hororu týka, tak najhoršie to nebolo, ale tak zase ani veľmi brutálne. No neviem, keby film pridal trochu na brutalite (hororová stránka), viac na vtipnosti a ubral trápnosti (komedálna stránka) a ešte keby tá réžia bola aspoň o niečo lepšia, tak je z tohoto filmu celkom dobrá pecka. Odkazy na niektoré horory boli vcelku podarené, ale aj to mohlo byť trocha lepšie premakané. Bolo tam spomenutých milión 5 filmov, ale vidieť bolo len zopár. Ale tak celkový dojem nie je zlý. Pri takomto type filmov ide o to, že kto to dostane do rúk a hlavne je to otázka rozpočtu. A keby sa tam objavili trocha známejšie tváre, tak to by filmu ešte viac pomohlo a mohla z toho vzniknúť fajná paródia na pomerne známe staršie horory. 55% ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Tradicne nechapem, ako prave takato zlatanina moze mat na CSFD hodnotenie pohybujuce sa priblizne v rovine tzv. "priemeru". Film nema ani hlavu, ani patu, nedokaze fungovat ani ako horor, ale rovnako moze zabudnut i na... ehm, ehm... "komedialne" vsuvky, ktore za humorne povazuju pravdepodobne vyhradne samotni tvorcovia jedneho z najzbytocnejsich filmov vsetkych cias. Doteraz netusim, preco som to vlastne dopozeral az do konca, zrejme mi z letnej horucavy vynechaval mozok... Kazdopadne, moje finalne hodnotenie vravi samo za seba. 10%. ()

Izmo123 

všechny recenze uživatele

Neznámý slasher u který jsem si nebyl jistý jestli bude stát za to (byla to ztráta času), po celou dobu mě skoro každá postava lezla na mozek a našlo se tu málo postav který jsem si oblíbil ovšem jednu postavu jsem přestal mít rád a to z jednoho hlavního důvodu ale to nemůžu říct protože spoiler, co se týče komedie nebo hororu tak tady nefunguje ani jedna věc, vtipů tady není moc a když se nějaký ukáže tak je tady rozděluju do různých skupin a to je buď nudný nebo trapný ovšem byl tady jeden vtip který mě rozesmál ale jeden povedený vtip na celo večerní film prostě nestačí, samotná hororová atmosféra taky moc nefunguje hlavním důvodem asi bude tím že jsem neměl potřebu fandit nesympatickým postavám a taky to bude tím že se film moc nesnaží o děsivou atmosféru ovšem byla tady jedna část která mi přišla trochu děsivá ovšem to zas nemůžu říct jakou scénu protože nechci říkat spoilery, ovšem na konci jsem fandil jedné postavě kde byla dost napínavá část, ovšem co mě taky překvapilo jak je ve filmu spoustu narážek na známé hororové filmy, ovšem tenhle hororový slasher navždy zůstane v zapomnění a to je dobře. hodnotím Postavy 2/10 Příběh 2/10 Humor 2/10 Atmosféra 2/10 Celkově hodnotím ⭐ 2/10 ()

Koral11 

všechny recenze uživatele

Tři čtvrtě filmu se člověk dozví už jen z hlavního obsahu. Neskutečná blbina, ale viděla jsem i horší hrůzy. Stupidní, nenáročný film, při kterém jsem se také zasmála. ()

Reklama

Reklama