Reklama

Reklama

Monty Python v Hollywoodu

(divadelní záznam)
  • Velká Británie Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Trailer

Obsahy(1)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných. (genetique)

Recenze (58)

novoten 

všechny recenze uživatele

Tak jako je Létající cirkus stvořený pro televizi, je Live at the Hollywood Bowl nejlepší naživo, proto nemůže nikdy na obrazovce vyniknout více než Pythonovic jiné eskapády. Pokud ale více jak hodinu sledujete ty nejlepší scénky s občas přidanou písničkou a ještě se do toho pánové nebojí vyjít směrem do publika, tak to nemůže dopadnout jinak než geniálně. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

abych odpověděl na Anglieho otázku, jaký je rozdíl mezi milováním v kánoi a americkým pivem: It's fucking close to water! ale teď o něčem úplně jiném. je to příjemná vzpomínka na Pythony, ale bohužel tam hlavně opakují, co už se dříve osvědčilo (abych trochu doplnil, ještě skeč: Ministry of silly walking, skeč o Brucech, skeč o filozofickém fotbale německa a řecka, World forum s che guevarou, mao tse tungem, karlem marxem a leninem,skeč o Červené karkulce, skeč o mrtvém biskupovi z Leicesteru). nových scének je tam velmi pomálu (snad dvě nebo tři), což je hrozná škoda, protože ty, co jsou nové jsou stejně dobré jako ty starší (o vývoji humoru, o tom, jak boháči vzpomínají na doby, kdy byli chudí) škoda, že je to jenom tak krátký. ale občas mi vadilo, že sklouzli do až záchodovýho humoru (pozvracení se terry gilliama při skeči o hygienické kontrole ve firmě Whizzo). ale to je jen malá vada na kráse a vadí jenom mně, imperfekcionistovi. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Vše, co si představujete pod pojmem "Monty Pythons naživo", a ještě něco navíc. Velká šestka tady těžce ruluje, a zvláště jinde neviděné scénky působí famózně. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Nejedna slza ukápla, ale možná to bylo tím absinthem, co jsem k tomu pila. To je vám tak šitskej chlast, od týhle firmy už si to nikdy nekoupím. Zelený víly nikde a jenom to chutná a smrdí jak voda po holení. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby mali kabaretné skeče a humorné scénky, z ktorých sa skladá prakticky celý film, úroveň aj v nasledujúcom filme, nie je čo riešiť. Perfektné parodovanie samotného amerického národa si Američania prekvapivo užívali, nie však menej ako ja. A nie len to, na ranu sa dostávajú aj Briti samotní, nemeckí a grécky filozofi atď. Negatívum potom vidím už len v muzikálnom podtóne, ktorý v pár piesňach vôbec nenadchol. 80%. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skvelý zážitok, šťavnatý humor v spojení s typickou komediálnou charizmou mojej obľúbenej skupiny anglických "ujeťákov". Monty Pythonovci naživo z arény Hollywood Bowl obsahujú známe pythonovské skeče, ale našli sa aj také, ktoré som ešte nevidela. Páčilo sa mi, ako americké publikum výborne reagovalo, fandilo, dokonca v niektorých momentoch doslova ryčalo od radosti a vstávalo zo stoličiek, keď sa dej niektorých skečov presunul do hľadiska. Všetko to končí nádherným "Lumberjack song" v podaní Erica Idlea. Neodpustím si jeden malý spoiler nadväzujúci na komentár Anglie: "Fucking close to water!" :-))) ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Legendarni vystoupeni MP v USA, skece s placenymi hadkami, teplymi soudci ci Australany jsou nezapomenutelne. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Nejgeniálnější partička komiků všech dob to tady rozbaluje naživo a dost dobře. Pokud si uvědomím, že se jedná o živák, tak některé výkony, jako například zápasnický souboj v jednom, jsou opravdu ubdivuhodné. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V komentároch ku Pythonom sa často spomína, že na vystúpeniach opakujú svoje skeče. A to má byť kritika. Len tak pre porovnanie; keď ide na turné kapela, tiež prezentuje svoj súčasný album, pridá nejakú klasiku a sem-tam nový song. A keby aj, je zrovna u nich opakovanie problém? Keď opakujú tie najlepšie, najoriginálnejšia a najšialenejšie gagy, čo kedy hlava intelektuálneho zhúleného perverzáka, alebo Božia ruka, stvorili? Keď je výsledkom repetitívnosti, stále rovnako nezastaviteľný Idle, kamenný ksicht Grahama Capmana, "operný" hlas Jonesa, "švihlá" chôdza Cleese-ho, lietajúci spievajúci Gilliam na lane, alebo všetko, čo povie alebo znázorní Michael Palin, originalita stráca časť svojho významu. Oni sú skrátka výnimka, je to tak. Vždy som chcel byť ....................................................................................... drevorubač ! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Kto pozná tvorbu Pythonov, môže si vychutnať ich kultové skeče aj "live" v Hollywoode. Až na pár silených scénok je to samozrejme skvelé, pár momentov priam geniálnych... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pythoni jsou živě naprosto super. Předvádějí tu naživo skeče, které se už vysílaly v rámci MPFC, ale přidají i pár fungl nových. Pro fanoušky MP je to jasné "must see" ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Tak tady se asi nejvíc (společně s Tajným agentem Jackem T.) liší mé hodnocení od průměrného. Připadám si tak trochu jako exot, ale prostě mi nepříjde vtipné, když někdo zápasí sám se sebou porází se a postoupí do finále, kde se utká sám se sebou. Ale asi dvakrát jsem se zasmál, to se musí nechat - vtip o milováni v kánoi je špičkový. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Pythoni v té nejlepší formě, naživo a se skvělým výběrem těch nejzábavnějších scének. Potěšili i několika novými skeči a taktéž fanoušky, kteří neumí německy, protože přidali i to nejlepší ze obou dílů Monty Python's Fliegender Zirkus. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Monty Python znovu na scéně aneb Živě z Hollywoodu. Opět spousta nezapomenutelných skečů a scének, které spolehlivě potrápí bránici. Další klasika, kterou by neměl vynechat žádný fanda poctivého břitkého humoru od Monty Pythonů. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

"My jsme ráno vstávali v deset hodin večer, půl hodiny předtém než jsme šli spát, snědli trochu studeného jedu, pracovali 29 hodin ve mlýně, a když jsme přišli domu, tak nás táta zabil". :-)))) Nová scénka o čtyřech anglických gentlemanech je naprosto nejlepší. Osobně bych přidal víc scének a ubral písničky, i když Lumberjack zpívaný Ericem Idlem, po jehož boku se culila Carol Cleveland (namísto Michaela Palina a Connie Booth) neměl chybu, Sit on my face taky ne. ()

Una111

všechny recenze uživatele

Ubohé, ubohé, ubohé! Nebo snad jen "americké"? Nebudu hodnotit, musela bych dát odpad! Nechápu, jak se to může někomu líbit, jak se tomu může někdo smát?! ()

Reklama

Reklama