Reklama

Reklama

Alenka v říši divů

  • USA Alice in Wonderland (více)
Trailer 3

Alenka Kingsleyová je devatenáctiletá dívka, kterou od malička pronásleduje jedna a ta samá noční můra o podivných bytostech. Nemůže kvůli ní spát, jediným lékem je milující otec, který ji vždy utiší. Po otcově smrti se dívce nejen vrátí noční můry, ale její obrovská představivost jí v mnohém komplikuje život. O 13 let později je z Alenky půvabná, trochu svérázná a bystrá dívka, která své okolí překvapuje podivnými nápady a nevšedními úvahami. Jednoho dne ji ale čeká nemilé překvapení, její matka ji hodlá provdat za přihlouplého, nevzhledného, avšak bohatého lorda Hamishe. Alenka prchá ze své zásnubní hostiny do lesa a utíká za králíkem ve vestě. Spadne za ním do hluboké jámy a ocitne se v podivném světě, aniž by si pamatovala, že už tam jednou byla. Vypije nápoj s nápisem "Vypij mě" a zmenší se na takovou velikost, aby mohla projít malinkými dvířky do fantastického království... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

TaanStari: Ty nám laskavě necpi ty své chytrácké moudra vždy, když něco napíšu. Trapné.

moviefilm

moviefilm (hodnocení, recenze)

viperblade: Aj ja ho mám rád, ale tentoraz boli spútaní reťazami Disneyho...

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

Skrk: My víme, že jedině tvůj názor je ten správný, tak už nám ho prosímtě necpi...

Rachmanino

Rachmanino (hodnocení, recenze)

Vim ze Alenka ma slabiny, ale ja se bavil a unikl z reality dokonale, takze plnej pocet.

viperblade

viperblade (hodnocení, recenze)

Ne, že bych chtěl někomu stranit, ale foundation má pravdu. Pokračujte v diskuzi (a aby Skrk nemohl nic říct, Alenku jsem zatím neviděl, ale duo Depp + Burton mám rád) :-)

foundation

foundation (hodnocení, recenze)

Skrk neviem preco v jednom kuse urazas a papulujes na kazdeho kto akymkolvek sposobom povie ze sa mu Alica jednoducho nepacila. Vacsinovy nazor je proste taky ze sa ten film nepodaril tak ako sa cakalo. Pre niekoho to nemusi byt pravda to je v pohode. A naozaj neviem preco tu dookola omielas Camerona a Avatara ked je toto diskusia o niecom uplne inom. Ale my ta takisto nekamenujeme ked volas jedneho z najlepsich reziserov ,,debilni Cameron,, a jeho posledny vytvor ktory zvalcoval vsetko co sa dalo ,,srackou,, Ten film ci uz sa ti pacil alebo nie znamenal v kinematografii urcity zlom co sa o Alici da povedat len tazko. To vazne Cameronovi tu jeho pracu a to co v zivote dokazal tak zavidis? to je dost ubohe.

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Skrk : Ted stebou musím částečně souhlasit xD . Avatar není sračka . Ale zas to není nic geniálního :-) .

Skrk

Skrk (hodnocení, recenze)

pistik: Jsem rád, že se ti líbila alespoň ta sračka Avatar. To taky nejspíš nazýváš řádnou blbostí, ale nejspíš chceš zapadnout do většiny a tak dáš z principu 5*. A navíc se směju tomu, co tu meleš za sračky (čti "píšeš") o Deppovi. Ha ha... (Očekávám něco od Tony.cs :) )

pistik

pistik (hodnocení, recenze)

Tak toto bola riadna blbosť, vyhodených 8€. A Johnny Depp už pekne lezie na nervy, veď ten chlap posledných 10 rokov hrá stále tú istú postavu len inak nalíčenú. Tu sa už ani nedá hovoriť o talentovanom hercovi. Skôr je pekne preplácaný.

T2

T2 (hodnocení, recenze)

tak era 3D môže byť fajn, mňa vždy fascinovala od prveho stretu v IMAXe, len verim ze tvorcovia budu ponukat take vytvory ktore obohatia kinematografiu a nie ju zfadnia do tuctoveho balastu

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Dobré výdělky sice Alence přeji, ale éra 3D se mi vůbec nelíbí.

T2

T2 (hodnocení, recenze)

vypada to tak ze v kratkom casom obdobi padne dalsia $1miliarda a znova u 3D filmu, zatial Alica boduje so slusnou cifrou $429,625,000(za necele 2tyzdne) , bude zaujimave kam to vytiahne, coskora fakt vsetci budu chcet tocit len 3Dfilmy, novy vek filmu zacal ale ci uspesny ukaze cas

pepakuka

pepakuka (hodnocení, recenze)

alica v krajine zazrakov je (ako bolo povedane v jednej recenzii) viac-menej subojom medzi burtonovou nekonvencnosotou a disneyovskou konzervativnostou...bohuzial nakoniec z tohto suboja vyslo ako vitaz studio Disney

foundation

foundation (hodnocení, recenze)

Zewla : nikoho som neurazil len som povedal svoj nazor na film.. pre mna to infantilne bolo a vacsina vtipov mi pripadalo skor trapnych ako vtipnych ale nehovorim ze cely film bola uplna blamaz. nasli sa tam aj dobre veci ale jednoducho mne to od Burtona nestacilo. Hold kazdemu pasuje nieco ine

Ketri

Ketri (hodnocení, recenze)

a proč je tedy havran jako psací stůl? Já už si tu knížku moc nepamatuju.

Zewla

Zewla (hodnocení, recenze)

Pro Foundation: Hele neurážej já rozhodně nejsem nejmenší a smála jsem se skoro celej film a vtipný to bylo rozhodně pro všechny kategorie. Většinou šlo ale o to, jesi jsi četl knížku, protože jesi jo, taks toho víc pochopil. Scénář byl super , ale jak píšu, kdyžs četl knížku, víc jsi to chápal. Já si ji třeba přečetla až po filmu a bylo to mnohem lepší. Některé věcy totiž byly schválně vytržené z knihy rřeba: Proč je havran jako psací stůl?? To se tam hodně omílalo a já jsem furt nechápala proč to řiká. A to jak tam Burton dal každé postavě důležitou roli, bez které by to asi nešlo bylo skvělý.

TaanStari

TaanStari (hodnocení, recenze)

Ketri: Protože to je všechno podplacený a všichni jsou zaujatý. A navíc to je teď "in", vyzdvihovat Avatara a shazovat Alenku a poplivávat Burtona (jeho filmy přece narozdíl od Camerona nejsou kýčovité sračky). :))

Ketri

Ketri (hodnocení, recenze)

je zajímavé, že u Avatara byla vyzdvihováha barevnost jako obrovský přínos pro film a u Alenky je barevnost na obtíž. Je brána jako kýč.

le poulet

le poulet (hodnocení, recenze)

Mr. Dogman - věc druhá je, že my jsme si u toho filmu stihly ještě povídat, takže nějakou duhu žádná z nás nějak nesledovala..

Související novinky

Malá mořská Hit-Girl

Malá mořská Hit-Girl

08.11.2015

Nové adaptace slavných pohádek jsou teď v kurzu podobně jako comicsové filmy. Alenka v říši divů, Zloba a Popelka vydělaly ohromné peníze, takže vás asi nepřekvapí, že u Disneyho chystají třeba… (více)

Hermiona a zvíře

Hermiona a zvíře

26.01.2015

Alenka v říši divů, Mocný vládce Oz, Zloba - královna černé magie... co hraná disneyovská pohádka, to obrovský hit, není tedy divu, že tenhle trend pokračuje. Už v březnu dorazí Popelka od Kennetha… (více)

Disney transformuje Dumba

Disney transformuje Dumba

09.07.2014

Hrané pohádky jsou v současnosti skoro tak populární a úspěšné jako comicsové adaptace. Sněhurka a lovec nebo Alenka v říši divů brzy dostanou druhé díly, nejnověji pak u diváků zabodoval růženkovský… (více)

Kapitán Nemo to nevzdává

Kapitán Nemo to nevzdává

14.06.2014

Geniální vědec Kapitán Nemo, známý z románů Julese Vernea, se v kinech naposledy objevil před 11 lety. U nás natáčená Liga výjimečných ale nebyla přijata zrovna kladně a mimo jiné ukončila hereckou… (více)

Reklama

Reklama