Reklama

Reklama

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda Jasona Stathama, která se nezastaví ani před několika vyloženě nechutnými scénami a extrémně vulgárním jazykem. Kdyby mi explicitnost nepřišla tak trapně prnoplánovitá, asi by se mi to i líbilo, jenže takhle jsem se - i když s úsměvem - většinu stopáže nudil a kroutil hlavou. Je to zhruba stejně "přínosné" jako první díl a moc rozdílů zde nevidím. Po shlédnutí se pak dostaví uvědomění, že podobnou zběsile střihovou akcí se v budoucnu budou velmi pravděpodobně ohánět další žánrové snímky, a že spolu s Gamerem byl Crank 2 v roce 2009 již druhým epileptickým snímkem, který se snaží ukázat novou cestu (o 4 týdny později: aha, oba snímky točili stejní režiséři :-D). Já bych si určitě zvyknul... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Drsné a miestami až neprehryznuteľné adrenalínové šialenstvo určené výsostne pre mužskú stranu obecenstva. Pokračovanie zbesilej jazdy spred troch rokov nezostalo svojim priaznivcom nič dlžné, práve naopak, dvojka Neveldine/Taylor uštedrila snáď ešte lepšiu popcornovú zábavu, plnú neskutočných scén a originálnych nápadov, ktorých sled miestami až vyrážal dych. Niekedy by som povedal, že by nebolo odveci trošku skrotiť toto maniacke dobrodružstvo, ale nakoniec prišiel záver a ja som si povedal. že ho chcem aj do trojky. 80%. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pokračování většinou bývá horší než první díl (s výjimkou Pána Prstenů,ale to jsme někde úplně jinde)a tady se mi to opět potvrzuje.Někdy jsem měla vážně chuť tuhle pitomou slátaninu vypnout,jak to bylo přehnané.Nehledě na to,že Statham je celkem sympaťák a jednička měla vážně originální námět,tohle už byla ohrávačka.Aneb jak to tu někdo nazval "recyklací nápadu".. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nadsázka místy funguje, s originalitou a vatou kolem je to už podstatně horší. Druhý Crank recykluje nápady z jedničky a tvůrci se zřejmě domnívají, že přes sprintující „děj“ divák neuvidí to ostatní, to špatné. Dvojka režisérů svůj talent už silně rozmělňuje, sice si stále dělá, co chce, ale drzý přístup, nekorektnost a černý smysl pro humor (vše nicméně na jedno použití) už prostě napodruhé moc neoslovuje. Jinak Jason Statham spolehlivý, Amy Smart výborná (pamatuji si, že mi v jedničce vadila, tady je to přesně naopak).. Jsem rád, že takhle nevypadá/nebude vypadat akční thriller budoucnosti!! Už jenom proto, že druhý Crank kvalitním AKČNÍM filmem jednoduše není!! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Bezmyšlenkovitá zhovadilost dua Neveldine-Taylor. Google Earth 2.0 se vrací, aby chlapeček na baterky mohl běhat jak letadlo, poskakovat, šukat, všechny zabíjet a na každém rohu nalézat zdroj el. napětí, které mu zase nahodí jeho "tikající" srdce. Tempo vytvořené brutálním střihem, nesmyslnost na každém rohu (ani to nebudu vyjmenovávat) a nepřítomnost napětí. Chev je mi od začátku do konce ukradený stejně jako šváby v americké kanalizaci a klidně bych mu věnoval atomovou elektrárnu, aby si s ni mohl zahrát na "kdo kurva vybuchuje rychleji kurvo". Šílené množství ještě šílenějších nápadů a zhovadilostí, které autoři předkládají jako něco hodně "cool and fun", ale opak je pravdou (silikony, anální sonda, sex na závodišti... hlava, TA HLAVA!! způsobí asi následující "hihi... to je hovadina"). Tohle může uspokojit jen takové 0,1% (číslo pro Česko, v USA by to bylo jinak:)) obyvatelstva s duševním stavem na hraně mezi pokusem napodobit "Natural Born Killers" a psychiatrickou léčebnou. Závěr filmu působí jak z totálně tupé komedie, kdy se všichni aktéři sejdou úplně ve stejnou chvíli na místě posledního soudu a navzájem se rozstřílí... Film, který mi dokázal být celou dobu (s prominutím) u prdele a tam taky navždy zůstane. Jakékoliv řeči o genialitě nebo "nejlepší akční/cokoliv film, co jsem viděl/a" beru jako neexistenci vkusu a trochu inteligence. Takové lidi lituji a těším se, co řeknou až ve trojce Chev bude běhat po oběžné dráze... Aspoň že ta Amy Smart je furt tak sexy a umí se odvázat ...PS: jestli teplí bratři podělají i Gamer, tak si je na Google Earthu opravdu najdu a ...:) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Amy Smart (Eve) si už v roku 1997 zahrala vo filme s identickým názvom, ako má toto pokračovanie - High Voltage (Hra s ďáblem). (beso74)
  • Ve scéně, kdy chce Chev Chelios (Jason Statham) zabít muže na podlaze a zjistí, že má prázdný zásobník, řekne: "You lucky bastard!" Ve stejné situaci řekla postava Jasona Stathama stejnou repliku i ve filmu Podfu(c)k (2000). (Folky)
  • Rozpočet oproti prvnímu dílu, který stál 12 milionů amerických dolarů, vzrostl na kulatějších 20 milionů. (Pumiiix)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama