Reklama

Reklama

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (869)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda Jasona Stathama, která se nezastaví ani před několika vyloženě nechutnými scénami a extrémně vulgárním jazykem. Kdyby mi explicitnost nepřišla tak trapně prnoplánovitá, asi by se mi to i líbilo, jenže takhle jsem se - i když s úsměvem - většinu stopáže nudil a kroutil hlavou. Je to zhruba stejně "přínosné" jako první díl a moc rozdílů zde nevidím. Po shlédnutí se pak dostaví uvědomění, že podobnou zběsile střihovou akcí se v budoucnu budou velmi pravděpodobně ohánět další žánrové snímky, a že spolu s Gamerem byl Crank 2 v roce 2009 již druhým epileptickým snímkem, který se snaží ukázat novou cestu (o 4 týdny později: aha, oba snímky točili stejní režiséři :-D). Já bych si určitě zvyknul... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší nálož pod sluncem naprosto gigantických rozměrů, já měl dost už po 30ti minutách a nebýt toho,že Chev pak malinko zvolnil, tak bych to bez duševní úhony prostě nedokoukal, protože něco tak brutálního, adrenalinově namakanýho, super drsnýho sem snad ještě neviděl, dokonce i Jason Statham je tady ještě tak 2x vostřejší než v jedničce a místo aby si zvyšoval adrenalin, tak do sebe pumpuje proud ze všeho možnýho, co má zrovna po ruce, počínaje výchovným elektrickým obojkem pro psy, přes policejní shockery, až po dráty vysokýho napětí, protože mu nějakej čínskej sráč sebral srdce, nahradil ho umělým a měl ještě zálusk na Chevovo péro, což byla pro Cheva poslední kapka a tak se vydal toho čínskýho sráče najít a vzít si svoje srdce zpátky a mezi tim stačí ještě zabíjet hajzly všeho druhu a vystřihnout si jedno excelentní šukací číslo s Amy Smart, který mnohonásobně předčí to z jedničky. A navíc tohle všechno je podporovaný tou nejklipovitější, nejcoolovitější, nejakčnější, nejnadupanější a nejdynamičtější režíí a kamerou, co sem kdy vidět. A teď když dovolíte, tak si jdu vyměnit spodky a pak si upravit TOP filmy a herce ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Prvý Crank na druhú, ešte v šialenejšom tempe a bez akýchkoľvek zapamätaniahodných momentov, vďaka čomu výsledok aj napriek krátkej stopáži chvíľami paradoxne nudí. Narozdiel od jednotky sa navyše v snahe o čo najefektnejšie balenie zachádza do extrémov, ktoré nútia buď odvracať zrak alebo vyvolávajú jemný úškrn na tvári. Naznačenie trojky v závere beriem čisto ako vtip, dvakrát a dosť, Chev Chelios. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem. Režisér si zoufale snažil najít jiný důvod proč má být hlavní hrdina neustále v pohybu a bohužel už mi to do příběhu tolik nezapadá. Navíc se zde skoro všechno opakuje a přijde mi, že se koukám na ten samý film jen s drobnými úpravami. Klady: hraje zde Chester Bennington ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Videoherní koncept je fajn a cením si toho, že měl někdo koule na to, zkusit ho předvést důkladně se vším všudy (skony, nové levely i.nacheatovaná nesmrtelnost). Ale jeho realizace se hodně rychle omrzí, protože akce rozhodně není tak adrenalinová, jak se snaží tvářit, a humor je víc dementní než anarchistický. Jako když dáte desetiletému klukovi bouchačku a řeknete mu, že si může dělat, co chce. On začne rabovat obchody, střílet lidi na potkání a kopat svoje učitele do varlat. Možná to bude mít svoje kouzlo - ale rozhodně to nebude punk. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 164krát - 1,71krát za minutu. (Dixxx)
  • Rozpočet oproti prvnímu dílu, který stál 12 milionů amerických dolarů, vzrostl na kulatějších 20 milionů. (Pumiiix)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama