Reklama

Reklama

Vražda v mém domě

(TV film)
  • Kanada Murder in My House (více)

Obsahy(1)

Lauren (Barbara Niven) se se svým otcem Stanem (Daniel J. Travanti) přestěhuje do Philadelphie, aby začala nový život. S hrůzou ale postupně zjišťují, že jejich nový dům ukrývá tajemství brutální vraždy, kterou spáchala bývalá majitelka. Stan se začne případem zabývat víc. A něco mu na tom všem nesedí... (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po dvou měsících absence filmů od Imagion jsem si dal další(a v řejmě už poslední)z jejich rádoby thrillerů, a zase říkám ne kurňa ne. Co to do háje dělaj vždy existuje plno dobrých thrillerů nebo aspon ne dobrých ale zábavných. To co předváděj tady je něco šíleného. Herci o ničem jeden dementní chlap a rádoby psycho příběh. Ne děkuji. Nevím která skupina mě nudí víc jestli Imagion nebo American world wide. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Že mala Barbara Niven v čase nakrúcania 52-53 rokov, tak to je priam zázrak. Naozaj vyzerala oveľa mladšie. A to je asi posledné pozitívum tohto filmu, ktorý svoju thrillerovú rovinu zareže v podstate hneď na začiatku tým, že odhalí záporáka a jeho pohnútky. Psychouš je potom viac ako polovicu filmu nastavený ako celkom fajn človek, len sem tam mu prepne (ale len osamote) a do konfrontácie s novou ženou sa dostáva až pár minút pred koncom filmu a potom nastáva rýchly koniec. Scenáristicky odfláknutý film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film má sice několik zajímavých okamžiků, ale jinak jsem se u něj částečně i nudil. Navíc jsem zhruba v polovině usnul, takže jsem si ho pak musel pustit znovu. Největší chybou je hodně chudobná atmosféra, kdy je napětí cítit pouze na začátku a potom až na samém konci filmu. Herecké výkony nejsou rovněž zrovna dvakrát okouzlující, ale dají se určitě překousnout. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, ze se jedna jen o tv film, tak hodnotim velmi kladne. Ac neni detektivni zapletka moc rozpitvana, tak mezilidske vztahy a chovani hlavnich hrdinu je vykresleno dokonale. U filmu jsem se vubec nenudil a byl zvedavy, co ten psychous vymysli. Barbaru Niven jsem do dnesni doby neznal, jeji krasa me ale ocarovala. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Parádní vraždící psychopat, který "dojel" na absenci sebeovládání. Svou pravou tvář skrýval tak dokonale, že v reálném životě by bylo obtížné ho včas odhalit. Trochu víc snahy a bylo by mu to prošlo. Ovšem který psychopat se umí ovládat, že? Když on byl tak vstřícný, přátelský, ohleduplný, laskavý, obětavý, tolerantní - kdybyste všechny ty superlativy proměnili v kapalinu a postupně lili do sklenice, při troše zamyšlení by jste poznali to, co hrdince uniklo- že přetekla. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že b to byla vyloženě hovadina, ale vysoké úrovně se nedočkáte. TV zpracování je vidět z každého záběru, což by nebylo až tak na škodu, ale napětí je chvilkama na bodu mrazu a herci na sebe pozornost taky zrovna nestrhávají. Chvílemi zajímavé a napínavé, chvílemi těžká nuda. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Upřímně přiznávám, že jsem posledních cca 15 minut neviděla, už jsem to totiž nevydržela. Na to, že většina kanadských thrillerů není nic víc než totální oddech pro mozek, jsem si už zvykla a ráda se na ně občas kouknu. Tohle ovšem bylo utrpení. Kdo je vrah, to poznal člověk hned. A kdyby náhodou ne, tak nám to tvůrci pro jistotu naprosto polopatě vyložili během první dvacetiminutovky. Herec hrajícího toho cvoka si svojí roli evidentně užíval, ale to je jediné plus. Všechny ženské představitelky hrály tak nějak nijak a hlavně byly napíchané botoxem, takže se jim od krku výš jen občas pohnuly rty a veškerá ostatní mimika to dávno vzdala. Už to nemusím nikdy vidět. Pokud si někdo myslí, že jsem filmu opravdu ukřivdila, když jsem neviděla ten konec, nechť mi napíše a já to napravím. Jestli teda na to seberu odvahu, jinak smažu komentář... ()

John80 

všechny recenze uživatele

Kanadskych rôznych thrillerov je mnoho , veľa z nich zaujímavých a tento patrí medzi nich skôr ako TV Film.Zena s otcom kúpia dom , kde sa odohrané vražda a následne sa zena zoznámi so svojím susedom a začne sa kolotoč lži a skutočnosti ako v každom Thrilleri 3* ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Takový ten typický TV film, co se snaží být thrillerem nebo snad i hororem, ale je to směšné a trapné. Náhodou jsem na to narazil, protože jsem nemohl spát, tak jsem to dal, ale byla to chyba :-) ()

DJ Laky 

všechny recenze uživatele

Televizní film Vražda v mém domě se mi docela líbil na televizní film a příběh podle mě nebyl originálni, protože jsem viděl v nějakých jiných filmech. A celkové herecké vykony byli dobrý a ten psychopat byl hustej, jak viděl pořád svojí bývalou ženo a jak mluvil sam se sebou. Ale na to, že to byl televizní film tak podlě mě je to nadprůměr. Dávám za film 60%. ()

Reklama

Reklama