Reklama

Reklama

Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario

  • Japonsko 劇場版 ポケットモンスター アドバンスジェネレーション ミュウと波導の勇者ルカリオ (více)

Obsahy(1)

Ďalšia epizóda zo série filmov o Pokémonoch. V tomto príbehu sa Ash, May, Max a Brock zúčastnia stredovekého turnaja v Pokémonoch, kde oživia starodávneho ochrancu hradu, Lucaria a taktiež legendu o Mew, Strome Začiatkov a nehynúcej aure. V tomto filme sa už po tretíkrát stretávame s Pokémonom Mew, opäť trošku iným, ako jeho predchádzajúce dve verzie. Má schopnosť premeny na ktoréhokoľvek iného Pokémona, vystupuje ako dieťa vo veku, keď sa chce sústavne hrať a zároveň ako držiteľ rovnováhy a ochranca Stromu Začiatkov. (Marys)

(více)

Recenze (9)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po delší době se mi tenhle díl zase opravdu líbil, snad i proto, že je poznat, jak si s animací dali tvůrci práci. Po technologické stránce je to kvalitní, ač příběhově tu jsou nedostatky. V podstatě jde pořád o přátelství, ale aspoň zde jsou jiní Pokémoni a také jiné postavy. Celkově je příběh celkem příjemný a dá se zhlédnout, i když asi nikomu zrak nevytře. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Téměř celý film se neděje nic moc napínavého. Ash s ostatními jede vlastně jen najít Pikachu který odletěl s Mewem a hraje si na Stromě Začátků. Vše začne být zajímavé až v druhé půlce, když se hrdinové dostanou do stromu. Zde se také vyřeší všechny nejasnosti z úvodu, ve kterém můžete mít celkem po prvním shlédnutí chaos. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ pre mňa najobľúbenejší zo všetkých Pokémon filmov. Lucario začal u mňa normálne na chvíľu konkurovať Squirtle-ovi, čo sa týka mojho najobľúbenejšieho Pokémona. Krásny príbeh, aj grafika, citová hra na diváka, úžasný počin podľa mňa. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Tentokrát fantasy zápletka společně s přírodním organismem nepředvedla nic převratného, samotné hledání Pikachu se poněkud vleče a ničím překvapit nemůže. Je sice dobře, že se vrátil Mew, ale kvalita prvního filmu se s ním nedostavila. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Lucario si mě získal svým jedinečným zjevem a také zajímavou historií. Už na první pohled mě zaujal - asi nejspíš proto, že se skládá ze všech mých oblíbených barev - a ten konec? Nemohl být krásnější. Něco však do plného počtu scházelo. A Pikachu to rozhodně nebyl! ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Spolu s jedničkou můj nejoblíbenější pokéfilm. Lucario je naprosto perfektní postava, stejně tak Aaron-sama. Plus konce *spoiler* kde se hrdina obětuje prostě žeru :) */spoiler* Kéž by rozjeli novou anime sérii z Oldoranu. ()

Reklama

Reklama