Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky když shlédnu nějaký výtvor Asylumu, říkám si, že už nemůže být hůř. AvH je ukázkou toho, že může. Když se světločivné buňky sítnic mých očí dozvěděly, že se budu opět koukat na asylumáckou produkci, odmítly nejdříve posílat do mozku jakékoliv impulsy. Nakonec jsem je překecal, ale to jsem teda litoval. Film samozřejmě kopíruje vybíjenou mimozemských monster, ale takovým způsobem, že se Winston musí obracet v hrobě a Giger by po tomhle do toho hrobu možná padl. Toto je neuvěřitelná chujovina! Hunter, který představuje Predátora, vypadá jako jeden z pomocných robůtků ve Wattově kramářství ze Skryté hrozby, připomíná mi trochu meloun na chůdách, když střílí, tak míří kamsi do prdele, prostě dement. Alien, ten se taky vydařil, takovej kentaur trochu, akorát, že podvozek není kůň, ale přerostlej osminohej pavouk a lidi žere jako nenasytná hyena. A mezi tyhle šmejdy nakluše parta totálně nudných postav, zahraná totálními neherci. Já nevím, jestli jsem měl brečet nebo se smát. U Asylumu velmi oblíbené prvek - používání stejných scén vícekrát - je zde hojně praktikován, Hunter pozvedává svoji plastovou pistolku ve stejné scéně snad čtyřikrát. Tentokrát působí dementně fakt všechno, včetně hudby a kamery. Nezklame jedině stopáž, za 80 minut se tohle zvěrstvo odklidí. Závěr wtf?? Fuj, tohle páchne jako vyvrhnutá makrela. A teď musím vypít flašku vodky očima, protože tyčinky a čípky v sítnici se chtějí vožrat. Ostatně, mají na to právo... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum je americká nezávislá filmová spoločnosť, ktorá produkuje tie najbrakovejšie béčkové nízkorozpočtové filmy, aké si len viete predstaviť. Absurdné, hlúpe scénare, idiotské dialógy, príšerné filmové triky, totálne mizerní herci, žalostne úbohá réžia. To sú typické znaky snímkov od The Asylum. Niekedy sa dá pri tom pobaviť. Vypnúť mozog, potlačiť vnímanie logiky, vypiť zopár pív a zasmiať sa na nefalšovanej filmovej primitivite. Zopár krát som to tak urobil a následne dal aspoň tú jednu maličkú hviezdičku. Avšak titul "Votrelec vs. Lovec" prekonal moju hranicu tolerancie. V tomto prípade nemôžem dať iné hodnotenie ako odpad! ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Sežeňte pár otrapů z okolí, mrkněte do programu nejbližšího kina co zrovna dávaj za kůl film (Vetřelce vs. lovce tam ale asi nenajdete), proběhněte nějakou skládku a posbírejte něco suvenýrů na kostýmy a pak už to chce jen sehnat vyklepaného blba, který celý ten laciný plagiát za kartón cigaret natočí. Asylum s vámi ; ) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Dva chlápci přijedou ke karavanu, buší na dveře. Nikdo neotevírá, tak se jeden z nich rozhodne karavan obejít a až v ten moment zjistí, že cca deset metrů za karavanem leží jakési kosmické plavidlo, velké jako zmíněný karavan a poklidně si vybuchující, pokuřující a poprskávající. Chlápek vykřikne něco jako: "Ježíšikriste, máš bouchačku?!" a vzápětí druhého chlápka sežere obří kudlanka (pavoučí podvozek se objeví až o něco později). První chlápek se schová do auta a asi na pět sekund se přikrčí v sedadle, což stačí na odvrácení hrozby. Poté si oddechne zhruba stejným způsobem, jako když ráno konečně vypnete zvonící budík. Mrtvoly, mimozemšťani, kosmické koráby, no co. To by pro nástin tohohle díla stačilo. Kamarádem je jedině rychloposuv a možná ještě ségra Michelle Pfeiffer. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě objektiv kamery asi někdo pochcal nebo si ten nažloutlej filtr neumím nějak vysvětlit. Pak tam začnou pobíhat nějaký zhulený hipís, co herecký talent pobrali asi od hajzl báby na míráku a skoro víc akční bylo, když sme po sobě se sousedem házeli v pěti letech šišky. Zasraný hipstři. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pod opravdu originálním názvem AVH: Alien vs. Hunter snad ani nikdo nemohl očekávat žádnou pecku a zvláště když to točí Asylum. Tahle společnost už natočila tolik sraček, že se to snad nedá spočítat. Naprosto otřesná kamera a postižení herci byli tím hlavním důvodem, proč tohle spadlo do odpadních vod a už po něm neštěkne ani pes. Oba tvorové vypadají tragicky, stejně jako český dabing. Těch 10% dám jen za Dedee Pfeiffer, kterou mám celkem rád. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Uf uf tak tohle nerozdejchám. Bože špatně zpočítačovaný pavouk, ještě levnější triky a do toho banda trotlů, kteří nikdy nedostali scénář a jedou bez přípravy na ostro, takhle mi to připadalo. Když se Asylum do něčeho pustí většinou to dopadá takhle až na film I am omega, kterej se ještě trošku dá, je zbytek hovadina, sice to nese líbivej název a postery vypadají líbivě, filmy líbivé nejsou. Když si vezmu, že tenhle film mohl stát maximálně 1000 dolarů a jestli vůbec, tak se fakt snažili a to se cení. I když to byla fakt trotlovina jednu hvězdičku tomu dám, pač bych to já ani takhle nebyl schopnej natočit. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

No čo napísať? Proste štúdio The Asylum ( Latt, Rimawi ). Takto odfláknuté filmové dielo som aj čakal ( aj keď ma v minulosti táto liaheň najhorších filmov posledných desaťročí, občas milo prekvapila ). Herci, nehrajú, ba dokonca ani nepózujú. Ťažko nazvať, čo vlastne robia. Triky sú plus mínus ( kostým ´´Lovca´´ by sa skôr hodil do nejakého béčkového fláku z 50. rokov ). No čo napísať? Proste štúdio The Asylum. ()

kombajn odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré, koncentrované, nefalšované primitivní peklo z hlubin amatérského filmu. Tenhle film by měli rovnou po vylisování na DVD skartovat! Nehorázná hudbam nehorázné špatní herci a snaha maskovat primitivní masky počítačovou postprodukcí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tý jo ten film je z roku 2007 a vypadá tak na 80 léta mazec :-). Tenhle film ani nebylo těžké natočit máme zde bandu dřev (čti herců :-) a 2 monstra jedno osminohé (přece jen kdyby vykradly celou vizáž vetřelce asi by je někdo žaloval) a 2 jakási pastvoření (nevím jak to pojmenovat). A celý film je o tom jak se zabíjejí na konci zabijou to osminohé a ty pastvoření odletí přičemž zjistíme že to byly lidé (originální :-)) ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Vítejte v jednom americkém městečku, ve kterém nejsou žádné auta (jen jedno policejní), školy, obchody ani policejní stanice a počet obyvatel činí asi tak 15, to jest - jeden policajt, novináři a parta mariňáků. Toto obyvatelstvo při setkání s mimozemskou civilizací disponuje naprosto iracionálním chováním a vypouští z úst dementní dialogy. Zato tu ale mají důmyslný podzemní systém, takže když vlezete do sklepa rodinného domu, po padesáti metrech jste asi kilometr daleko v jiném domě. To vše v úhledně odporném filtru alá sluneční brýle, aneb co je sakra s tím televizorem? Aspoň, že je to odpad zábavný. ()

Kangaxx odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu by som nedal hviezdičku ani keby som sa podieľal na jeho produkcii. A sakra - ja som to omylom nazval filmom :). ()

Reklama

Reklama