Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že dát tomu prostě "odpad" je hovadina. Tento film v sobě něco měl, přestože byl tak strašně amatérský. Rozdělil bych jej na dvě poloviny: část vězeňská (jakoby drama) a část lovecká (survival horror). Ta druhá se mi líbila víc, nebyla zase tak úplně hrozná a navíc ta nelidská bestialita dokázala zakrýt skutečné logické chyby. Vězeňská část byla opravdu k smíchu: chování bachařek, chování vězenkyň - prostě by to vydalo na hodně dlouho. Jen krátce: pořád stejná směna dozorkyň znamenala, že v této věznici se pracuje nepřetržitě a dozorci se prostě ve službách nestřídají anebo to prostě znamená, že nebyly prachy na další "herce". Navíc ukažte mi bachaře, který by chtěl každou šichtu týrat vězně, musel by to být vyšinutý blázen. Ale takový je tento film. A protože je takový, jaký je, skutečně se nezabývám milionem nedostatků, kterým disponuje, nýbrž se spíš snažím nalézt důvod a motiv, proč pan režisér takové sračky točí. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní italský trasher Bruno Mattei servíruje klasický WIP v čele se svou dvorní herečkou posledních let Yvette Yzon, která se v doprovodu dalších dívek ocitne vě věznici hluboko v džungli, kde vládne sadistická dozorkyně spolčená s provozovatelem nočního podniku, přesněji bordelu, ve kterém se zákazníci se svými požadavkami neodmítají. První polovina exploitu se odehrává převážně ve věznici, kde Mattei nešetří nahotou a valí do diváka scény hromadného sprchování jak o život. Snímek se začne lámat, když vybrané dívky putují do nedalekého bordelu, kde si od partičky stálých zákazníků okusí zač je toho loket, mlácení, spoutání či mučení za pomoci hada který si lebedí na dámských genitáliích. Mezitím sadistická dozorkyně vykonává extrémní tresty v podobě bičování či zavírání do klece téměř celé poneřené do vody s předchozí, již smrtí vysvobozenou, potrestanou vězeňkyní. Režisér rozehrává opravdová jatka až když se dívky pokusí o útěk, který si jim naskytne po uspokojení partičky prasat včetně majitele bordelu. Chuť svobody však zanedlouho zhořkně neboť útěk byl až podezřele snadný a mění se na plánovaný lov, který si hodlají užít naši staří známí bordeloví zíkazníci. Brutální závěrečnou jízdu lehce pokazí přeslazený konec. Podtrženo sečteno, u mě za tři hvězdy. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film vězenkyně jsou přivezeny do džungle kde pracují a případně jsou i tyranizovaný. Klasické schéma nazi explotation movies takže nechybí nahota trocha toho násilí a podobně nakonec utečou ale zjistí že jsou na ně pořádány hony (nejlepších 30 minut film). První cca 1 hodina je seznamovací s trochu náznaků a podobně a poslední půlhodina se zvrhne v slušný masakr, který končí zbytečným happyendem za těch posledních 30 minut hvězdu přidávám . Dvd Premiéra Vapet dne 02.02.2010 ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Ukázkový zástupce okrajového podžánru WiP (Women in Prison). Známý brakový režisér Bruno Mattei aka Vincent Dawn byl hrozný neumětel, ale občas se mu v rámci žánru povedl i nějaký ten funkční kousek a "Ženská věznice" k takovým výjimkám bezpochyby patří. Kvalitou zpracování je to samozřejmě příšerný trash a pro většinového diváka pochopitelně nekoukatelná sračka. Jistě, režie je svérázná, herecké výkony špatné a dialogy směšné, ale v rámci žánrových pravidel to funguje. Je tu vše, co by mělo správné WiP mít - bobříci a kozičky ve sprchách, obrazy hrubého násilí na ženách, holčičí rvačky, sadistické dozorkyně,  perverzní gore výjevy, mučení, znásilňování, útěk, pomsta... Stylem se to kromě digitální kamery v ničem neliší od italských WiP/exploitation fláků z 70.-80. let, takže žánrové fanoušky by film mohl zaujmout. Ostatní ruce pryč! ()

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Po čtyřiceti minutách jsem to vzdal, tohle by dokoukal opravdu jen úplný debil. Vlastně se docela divím, že tomu hovadu, co tohle natočil, nedali úplný zákaz styku s lidmi, dvaceti čtyř hodinový dozor a pravidelná sezení s psychologem. Naprostá sračka, něco tak odporného jsem snad ještě nikdy neviděl. Ale co se dá čekat od filmu, kde je nejčastěji používaná fráze věta „Pohni prdelí, čubko“! Kdo hodnotí jinak než odpad!, by se měl okamžitě odhlásit, zničit svůj účet, zapomenout, že vůbec existuje pojem kinematografie a chodit na každodenní prohlídky k neurologovi! 0%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama