Reklama

Reklama

Zombie: Ostrov smrti

  • Itálie L'isola dei morti viventi (více)

Obsahy(1)

Hrdinové, džungle, poklad a... zombie miminko. Opravdu zvrhlé dobrodružství. Skupinka lovců pokladů má opravdu štěstí v neštěstí. U břehů neznámého ostrova sice přišli o celou loď, ale ostrov sám je plný zlata v ceně milionů dolarů. Bohužel pro ně, nejen zlata. Ohnilá těla dávno mrtvých obyvatel ostrova se pomalu probouzejí k životu, hnána nezdolnou touhou po čerstvém mase. Kdo z dobrodruhů nakonec skončí v jejich nenasytném chřtánu a kdo se zachrání? Vsadili byste raději na šikovného mechanika, krásnou dívku, nebo zkušeného kapitána? A má vůbec někdo šanci na přežití na Ostrově smrti? (Řitka video)

(více)

Recenze (59)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud jste ještě nikdy neviděli zápas karatisty se zombie, nebo dokonce taneční kreace s touto stvůrou je tenhle film tím pravým, aby jste to napravili. Navíc tyto zombie umí i mluvit, mají schopnost regenerace končetin a dokonce hrají i na hudební nástroj. Film je plný i okopírovaných scén z jiných mnohem slavnějších filmů (nerad bych jmenoval a tím vás připravil o zábavu je rozpoznat).Co se týká samotných triků, musím ale podotknout, že některé se celkem podařily. Například mrtvý mnich, nepříliš vábně vypadající víno či překvapení, které obsahoval poklad. Jinak mě ale samotné masky zombie moc neoslovily a až na pár případů mi přišly hrozně slabé. Největším kamenem úrazu jsou však samotní herci. Větší bandu ztroskotanců jsem už dlouho neviděl. Jejich vystupovaní i samotný herecký um je téměř na bodu mrazu. K tomu všemu měli ještě ve scénáři připsaných spoustu nesmyslných a trapných hlášek. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Začátek nabušený. Partička lovců pokladu byla skutečně k sežrání. Na ostrově kupa zábavných scén a vytříbených hlášek. Zvrat však nastává ve chvíli , kdy nemrtví začnou mluvit a celá ta show se nějak přibrzdí a nastoupí nuda. Navíc tam není ani jedno odhalené ňadro a závěr už to příliš nevytáhl. Očekával jsem lepší zábavu. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, tak tohle jsem opravdu nečekal. Kdyby to byla komedie, bez rozmyšlení sem fláknu pět hvězdiček. Často jsem se u filmu nasmál. Ale ono to občas přece jen funguje jako horor. Začátek je dekoračně ve stylu barandovské inscenace pro nedělní večer. Herci jsou hrozní, obzvláště jedna z hereček přehrávala tak brutálně, že jsem ji přál, aby ji sejmuli jako první, režisér ale zřejmě ví, co je to horor a tak mě s ní trápil obzvláště dlouho. První oběť je ta nejméně čekatelná. Spousta do očí bijících nelogičností. Jedna scéna zcela ukradená z Night of the living dead, další z Lodi duchů. Zombie mají docela dobré masky, ale i oni jsou často nelogičtí - jednou vypadají, že neumí do jedné napočítat, pak zjistíte, že jsou schopni člunem doplout na loď, umí mluvit, hrát na kytaru a přemýšlet. Největším překvapením pro mě byla "politická korektnost" filmu - směska herců a hereček různých "ras" a zřejmě jediný zombie film, kde je zombičkám dán stejný, ne-li větší prostor, než zombíkům. Jedná se o relugérní minimálně Fkový horor, který by se v úzkém kruhu vyznavačů mohl stát dobrým kultem. Já jsem z něj trochu na rozpacích, něčím mě zaujal (neprofesionalitou), něčím rozesmál..... U mě si to ty tři hvězdičky zaslouží - minimálně za odvahu!!!!!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmoví kritici vždy vyčítali režisérovi Brunovi Matteiovi, že jeho filmy sú nekvalitné, nízkorozpočtové nezmysly plné hlúpych dialógov, mizerných hercov a úbohých filmových trikov. Presne tak je to i s titulom "Zombie: Ostrov smrti" (L´Isola dei morti viventi). Natočil ho v roku 2006, rok pred svojou smrťou. Mal vtedy už sedemdesiat štyri rokov. Bruno Mattei je jedným z tých menej talentovaných predstaviteľov starej, talianskej, béčkovej, horrorovej školy. * ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak toto je skutečné peklo.Bohužel v tom nejhorším slova smyslu.Naprosto příšerní herci(taková banda ochotníků se jen tak nevidí),kteří vypouští z úst naprosto příšerné texty a celé to je navléknuto na neskutečně příšernej děj!Každá reakce všech zúčastněných,každý jejich dialog,každý jejich čin je jen ukázkou té největší filmařské ubohosti.Je to spíš parodie na zombii horrory,než nějaký regulérní masakr.Ta 1* je za ač mizerné,tak alespoň nějaké masky zombies a pár odfláklých goreefektů,které ale jsou taktéž dělané vesměs na koleni.Prostě katastrofa! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve snímku zazní instrumentální skladba „Racing heart“. Stejná hudba je součástí soundtracku k seriálu Pecados Ajenos (od r. 2007) a objevila se i v traileru pro La Casa de al Lado (od r. 2011). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama