Reklama

Reklama

Zombie: Začátek

  • Itálie Zombi: La creazione (více)

Obsahy(1)

Stylové rozloučení Bruna Metteie s hororovým žánrem. Sharon (Yvette Yzon), která jediná přežila hrůzy Ostrova smrti, se vrací na místo svých nejhorších nočních můr. Ale tentokrát už není sama. Doprovází ji perfektně vyzbrojené vojenské komando, odhodlané postavit se lidožravým nestvůrám. I přesto jde o nerovný boj. Skupina vojáků proti obrovské přesile nemrtvých zrůd nemá příliš šancí, a tak se z průzkumné mise stává boj o holé přežití. Boj, během kterého hrdinové postupně zjišťují, jak vlastně všechny ty hrůzy začaly. (Řitka video)

(více)

Recenze (70)

folklorman odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud někdo neviděl film Aliens od Camerona - tak rozhodně po zhlédnutí této sračky o nic nepříjde. Jediný rozdíl bude asi v tom, že místo vetřelců tu jsou zombie. Dokonale okopírovaný scénář byl zasazen do stupidní podamatérské telenovely, která je pokračováním sračky stejných kvalit - L´ Isola dei morti viventi. Opět jsou tu otřesné herecké výkony, dialogy a ještě šílenější dabing od nás. Masky, makeup a jiné efekty jsou velice žalostné. Tento film byl posledním počinem Bruna Matteiho. To je taky jediné pozitivum, které bylo k nalezení. Vyhněte se tomuto filmu velkým obloukem. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestliže mě ve své brakovistosti, amatérštině a bezduchosti dokázal předešlý Zombie: Ostrov smrti zaujmout jakýmsi vnitřním kouzlem natolik, že jsem byl ochoten dát mu 3*, tahle až parodická vykrádačka Vetřelců s lehkým odkazem ke druhému Rambovi (ten klášter mě fakt rozesmál) postrádá naprosto všechno, co by nějak zaujalo a naopak hýří vším, co velice smrdí odpadem, čistým, nemilosrdným. Tohle je patlanina bez špetky smyslu non plus ultra. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slabucky hororik,v ktorom vystupuju aj nejake divne tvory, ktore boli skor na velky smiech, akoby ste sa ich mali co i len na okamih bat. Vyzeralo to skor ako nejaka parodia, bez stipky talentu co sa tyka kostymov. Hmmm, vsetko to bolo nejake spichnute horucou ihlou a po znamkach, ze by to mal byt skvely film si mozete len namyslat, pretoze tento horor to nema az tak daleko na smetisko zatratenia:)). Tento horor vyzera natoceny tiez kamerou, akou natacaju telenovely, ktore fakt nenavidim. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Skvele, zvladol som toto "pokracovanie" uspesne dopozerat az do konca. Problem je v tom, ze B. Mattei sa ani na sklonku zivota vobec nepoucil, ba co viac... tento odpad vskutku kopiruje Aliens priam s nezdravou preciznostou. Uz to samo o sebe je proste scenaristicky a rezisersky preslap par excellence. Napriek tomu som rad, ze som tuto frasku mal moznost vidiet. Vdaka tomu mi azda ostatne "becka" a "cecka" uz nikdy nebudu pripadat az take ubohe... Mozno ;). ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Opäť tu máme jednu senzačnú fušerinu od majstra braku Bruna Matteia. V akomsi čudesnom pokračovaní svojho predchádzajúceho ZOMBIE : OSTROV SMRTI, si režisér aj v tomto prípade pomáha pri nákladnejších scénach ( alebo je to lenivosťou ? ) tým, že bez hanby a ostychu doslova vystrihne celé scény z cudzích filmov a bez slova ich vmontuje do snímku. V tomto prípade je jedným z takto znásilnených napr. opus Tonyho Scotta KRVAVÝ PRÍLIV. A čo je najhoršie, je to ( tak ako už tvrdia niektorí spolukomentujúci ) neskutočne obludná kópia Cameronových VOTRELCOV. Nič, len odpad! ()

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulkách je chybně uvedeno "Zombie: The Beginnig", namísto "Beginning". (D3NJI)
  • Režisér Bruno Mattei několik měsíců po dokončení filmu zemřel. (Terva)

Reklama

Reklama