Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €11miliónovTržby Celosvetovo $12,205,007║ No tak k tomuto sa ťažko vyjadriť, lebo za celý čas som nepochopil zmysel tejto samoúčelnej uletenej báchorky. /20%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Jsou tu draci! Budou rychlý prachy! 2 draci + noční přirážka to dělá….“ Zajímavá animace, zajímavý svět prazvláštních draků, několik bezva nápadů a povedená trojice lovců. Nebo je to jen skupinka šašků? Akce, která hlavně díky hudbě K. Badelta chytá i pro dospěláka zábavný rozměr. Tohle dětem určitě bude stačit ke štěstí. Alespoň můj synátor by si přál pokračování! Takže za něj rozhodně *****. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na zlomek sekundy jsem užasl nad dokonalým finálním nepřítelem, pousmál jsem se několika velmi nesmělým vtípkům, chvílemi zatoužil se do téhle snové krajiny vydat a každý tón Badeltova soundtracku jsem prožíval všemi smysly. Jenže ani to všechno dohromady nepřebíjí rozčarování nad tím, jak hrozně únavný je zbytek. Prohnaný Gwizdo si zasloužil umřít za prvním rohem a Hector se s přehledem stává nejotravnějším animovaným zvířetem, co jsem kdy viděl. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc teda nechapu to nizky hodnoceni, ja se celou dobu dobre bavil. Dobrej a na animac originalni pribeh, kterej je kolikrat docela napinavej a misty i drsnej, pokud budu jako meritko brat srovnani pouze s animacema. Navic ma film jen 70 minut a dobrou pulku z toho zabiraj souboje, takze nuda fakt nehrozi. Obzvlast, kdyz hraje paradni hudba a navic je furt na co koukat, nepratele jsou dobry a celej ten fantasy svet vypada tak trochu postapokalypticky, kdy vsude ve vzduchu litaj zniceny domy, stromy, kusy zeme atd. a dokonce i neco, co tvurci vydavaj za kapustu. Navic film chce jen bavit, takze nejaky veliky poucovani taky nehrozi, krome tradicniho vyvoje postav, kdy se hlavni vychcanek pouci. Jinak sestava charakteru je docela typicka, namakanej dobrak, jiz zminenej hlaskujici vychcanek, otravna ukecana holka a pak nejakej zmutovanej pes, co chcije ohen a jehoz pritomnost sem moc nepochopil. Jedina slabina filmu tak je nic moc animace, ale neni to nic extra hroznyho a nijak to nerusi. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle si dobrodružný příběh o lovení draků nepředstavuji. Ale to ještě není to nejhorší, s tím jak to tvůrci uchopili bych se možná smířil, jenomže otravné dialogy, hnusná animace a hloupé postavy už je vážně moc. Jediné co se mi líbilo byl finální enemák a hudba, která zazněla u konce. Slabí Lovci Draků - 50% ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance o velkolepé fantasy, která se zasekla na nepřehledné a zběsilé animaci postav, které vůbec neladí s krásně udělanými draky a především fenomenálními prostředími. A také na mytologii, která je kouzelná a má docela dost silný "japonský" potenciál, ale postrádá logiku a nedává smysl.... Fajn hudba. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Seriál znám, ale film jsem si pustil až dnes. Je to ze stejného prostředí se stejnými hlavními hrdiny, jen filmová Zoe není seriálová Zoe, ale tady je to ukřičené a ne zrovna sympatické děvče, z kterého mě místy bolela hlava. Ostatní postavy jsou víceméně stejné, animace je průměr, ale svět který vyobrazuje se mi (jak jsem již sdělil u seriálu) prostě líbí. Příběh je klasickou hrdinskou cestou a finální nepřítel sice působí docela impozantně, ale mě nijak extrémně nevyděsil. Takže i když bylo fajn se na partu, co mě před nějakými deseti nebo možná už dvanácti lety přinesla docela fajn zážitky, znovu podívat, tak film je jen průměrná zábava s opravdu dobrou a výraznou hudbou. 5,5/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Vynášet do nebes Jak vycvičit draka a Lovce draků odepsat jako lacinou, nezábavnou, o dva roky dříve (hehe) natočenou kopii? Ale no tak, no tak. Lovci draků jsou plnohodnotný animák pro celou rodinu, a pokud jde o mě, mají i podstatně snesitelnější a v rámci možností neokoukaný a nesentimentální příběh, který občas ozvláštní chování postav, jaké bychom v „pohádce“ rozhodně nečekali (myslím tím především umírání a závěr se zlaťáky). Děj se navíc odehrává v úchvatném světě tvořeném létjaícími, bortícími se kontinenty (levitující hory z Avatara… jenže před Avatarem), na nichž se animátoři vyřádili tak, že výsledek jejich práce – obzvlášť na Konci světa – bere dech. Ústřední postavy jsou sympatické, draci mají skvělý „design“ (ohnivá prasata), akčním scénám nechybí nápaditost, Badeltův soundtrack se tomu Powellovu z výše zmíněného filmu také přinejmenším vyrovná… Je škoda, že se Lovcům nedostalo takové pozornosti. Zasloužili by si ji. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Musím říci (či vlastně napsat). že na nějaký tvrdší droze by to bylo za plných pět hvězdiček. Ovšem nešlěhnul jsem si já, nýbrž páni animátoři, tudíž díky poletujícím králíčkům alespoň za tři :o) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Verím, že tvorcovia tohto animáku mali určite vyššie ambície, ale aj keď sa ku kvalite Pixaru snažili dotiahnuť, snaha nevyšla. Napriek tomu považujem tento animák za jemne nadpriemerný , s podarenými postavičkami, dobrou hudbou a určite niesom sám , komu v určitých momentoch pripomenul Cameronov Avatar. 65% ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Děj je sice celkem o ničem, vtipu film také moc nepobral, ale jednu se musí uznat. Je to úžasná vizuální podívaná. Všechny ty létající plošinky, planetky, trosky katedrál, nestvůry jsou na tak vysoké vizuální úrovni, že by si o tom nějaký Shrek mohl nechat zdát. Ani nevím jak se to animátorům a zvukažům povedlo, ale film místy působí monumentálně. Jen by to chtělo pro příště více zapracovat na ději. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Francúzi dokázali neraz vytiahnuť dejovú líniu naruby, vyhnúť sa bežným klišé a to všetko zmixovať s inšpiráciou z iných krajín, najmä Japonska. No v prípade Lovcov drakov tu ostávajú iba cudzie a prevzaté ingrediencie, opisovanie z niekoľkých látok naraz, a v jadre nie je vlastne nič vlastné. Lovci drakov zlyhávajú v očiach dospelého i tínedžerského diváka predovšetkým kvôli chatrnému príbehu, ktorý pripomína jednoduchú počítačovú hru, kde netreba nič vysvetľovať, stačí iba čo-to načrtnúť a hráč si vytvorí svojím pričinením zvyšok. Po formálnej stránke sa tu zišla akceptovateľná animácia a veľmi dobrý soundtrack, ktorý dokáže aj v slabých chvíľkach vytrieskať tú pravú atmosféru a zvýrazniť aktuálne, aj keď premenlivé dianie. Napriek tomu všetkému sa nemožno ubrániť, že to kopírovanie Pixaru či DreamWorks kúskov, o ktoré sa tak urputne Francúzi snažili, nakoniec aj tak nevyšlo. ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě vyloženě rozčiloval tím, jak byl rozplizlý a ne a ne skončit. Člověk si myslí, že se dívá na finální scénu, však ejhle, film vesele pokračuje dalšími stupidními zvraty a dalšími otřepanými fórky nesympatických hrdinů. Když přičteme odpornou vizuální stránku (obří tělo, malý nožičky apod), nelze než hodnotit takto. Ale ztráta času to nebyla, aspoň vím, jak vypadá současné dno animovaného filmu. HUDBA: Klaus Badelt - no jak jinak, tedy něco otřesného. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jediný klad filmu - opravdu krásná, precizní animace - byl naneštěstí pohřben naprosto infantilním příběhem a hodně nehezkými ústředními postavičkami... ale parádně efektní podívaná při borcení budov nebo final battle a relativně krátká stopáž to jakžtakž zachránila... 50% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Plus a jednu pofidérní hvězdu za okulahodící grafiku prostředí, mínus za zbytek. Žádné štráchy s vysvětlováním a uváděním do děje. Pouze "vítej v tomto divném světě, je potřeba zabít draka". Tečka. Všechny postavy nesympatické a škaredě ztvárněné, dialogy otřesné, záporáci nadmíru děsiví; při projekci jsem často přemýšlel nad cílovou skupinou filmu, protože pro děti to určitě nebylo (minimálně bych nechtěl, aby se moje dítě na takovou děsivou sračku dívalo). Alespoň že ta stopáž je střízlivá, ač i tak se to zdá do závěrečných titulků jako věčnost. Opravdu ne... 10% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No trošku mě to zklamalo, čekal jsem originální(dostal jsem), zábavnou(no moc jsem nedostal) a příjemnou(heh) pohádku se sympatickými(trochu jsem uklouzl) postavami. Bohužel dostal jsem průměrnou rádoby pohádku která mě vůbec nebrala. Ale pár scén mě fakt pobavilo a byly příjemné, ale příště prosím tvůrci udělejte něco více zábavného. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak já budu "hodnější" :-) Dalo by se říct, že jsem nadmíru spokojen. Vyzdvihnout musím především dvě věci. Tou první jsou "planetární svět", ve kterém se příběh odehrává, spolu se špičkovou animací, ze které by si mnohé animáky mohly vzít příklad. A tou druhou je Hudba s velkým H. Tak jsem to viděl a slyšel. Ostatní zapadá do průměru a taky škoda nevyužitého potenciálu králíkopsa :-) Zajímavosti: Celkem jsem napočítal 18 ovcí, 128 králíčků a 2351 ohnivých netopírů. :-) 70% ()

Reklama

Reklama