Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se nechutně bavil. A to jsem to viděl ve franc. originále a bez titulků. Naprosto ujetá zábava...postavičky, fantasy světy atd...:-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia je podarená, i ked lepšie sú spracované neživé predmety ako tie živé. Príbeh je síce iba klišé, ale ujde. Zato za celý film som sa nezasmial ani raz, a to je mínus. S postavičiek ujde akurát uletený zajacopes, z ktorého črevných útrob šľahal oheň. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný animák, který mladé diváky jistě pobaví, ale starší bude místy i nudit... Kde jsou ty časy, kdy přívlastek "animovaný" byl zárukou kvaity, achjo... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ani neviem prečo dávam priemerné hodnotenie, keď sú ostatné animáky podstatne lepšie. No predsa tu nebola až taká tragická animácia. Obsahovo slabšie, ale stále si drží film niaky štandard. Postavy sa mi moc nepáčili, chýbala im šťava. V závere bol skvelý, monštrózny drak. Za ten krátky čas som sa našťastie nestihol nudiť. Žmúrim oboma očami a dávam tri hviezdy. 48% ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Dávám sice 4*, ale jsou úplně jiné než u většiny ostatních filmů. Nechápu, proč tu všichni nadávají na animaci… Je sice trochu otravné, jak to obří tělo nesou nožičky silné jako pletací jehlice, ovšem i to má své kouzlo. Lehká pochmurnost levitujícího postapokalypticky laděného světa elegantně kontrastuje s šílenými charaktery postav - včetně naprosto zbytečného rádobypsa, kterého jsem toužila poslat do nejbližší čínské restaurace od první chvíle, co promluvil. Naopak draci byli celkově výborní a hudba krásná. Naivní a přeslazený konec mi připomíná fiktivní svět ze sci-fi románu Nanečisto od mého oblíbeného ruského spisovatele Sergeje Lukjaněnka. Tento svět se jmenoval Nirvána a ve vzduchu tam bylo obsaženo určité procento rajského plynu, takže se všechno zdálo krásňoučké a roztomiloučké, travička byla zeleňoučká a ti maličcí bělouncí králíčci přímo vybízeli k pomazlinkování… Tfuj. Je to zkrátka úplně stejné jako jiné průměrné animáky, ale těžko bych našla nějaký, který je zároveň tak jiný. Mně se to prostě líbilo. 75% ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace , celou dobu jsem si to zpracování uživala . Postavy přirozené , děj zajímavý a i sem tam nějaký vtípek byl a tak to má být . Kdo má rád sci-fi a fantasy všeobecně , tomu se bude pohádka určitě líbit ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Sice to nemá na "Jak vycvyčit draka", ale i tak se mi to líbilo. Krásné prostředí, vše jen tak poletuje ve vzduchu, bortící efekty pecka, postavy fajn, ale ten dragon boss na konci mě vážně dostal až k úplné husině po celém těle! ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho nevydařeného finále a překotného konce, zvažoval bych ještě jednu * navíc. Líbil se mi svět v oblacích, který je pěkně ztvárněn a i když postavy jsou přestylizované, skousnout se dají. Několika málo momenty na mne dýchla atmosféra PÁNA PRSTENŮ, na čemž má dozajista podíl i Klaus Badelt (budu doufat, že soundtrack se dá sehnat), autor hudby. Na škodu tato evokace rozhodně není. Co už na škodu je, tak nepovedené finální monstrum (nestvůra skládající se z netopýrů, električtí dráčci, ale i tryskoví divočáci byli jednoznačně působivější), značná dějová vyprázdněnost a ta konečná úsečnost, což už jsem ale zmínil. II Scénář: Frédéric Lenoir, Arthur Qwak. Hudba: Klaus Badelt. 60% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

První zhlédnutí nebylo špatné. Později mně, ale jasně připadlo, že je to spíš taková prazvláštná vidina s nějakýma elektrickýma věcma a drakama. Chcete kvalitnější verzi s dobrým příběhem? - Jak vycvičit draka. ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

Pribeh velmi chatrny, bez naznaku zapletky a s dost chabym humorom. Ale...a pre mna pri tomto filme vyznamne "ale" ma dostala animacia a zobrazenie sveta ako aj hudba. Vlastne toto "ale" zachranuje cely snimok. Pribeh som poriadne ani nesledoval, radsej som si vychutnaval svet, v ktorom sa odohraval. Pastva pre oci, hlavne ked to pozerate doma na BR. Pre mna fajnove 3*. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Ne až tak strašnej animák. Postava Gwizda mně sice strašně iritovala, ale vyvažovala to spousta jiných fajn věcí. Postava Lian-Chua, tryskoví prasodraci, električtí draci a ten fakt krásnej fantastickej svět. No a taky nesmím opomenout finálního kostěnýho bosse a super hudbu Klause Badelta. Dávám tři z pěti lítajících bílých králíčků. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkné po grafické stránce, scánař taky není špatný....ale ten svét okolo, tak chaotický, to naše planeta vybouchla nebo co, že tam chodí pomocí skákání z jednoho šutru na druhý, to spíš vypadá jak v nějaké java hře a ne ve filmu!!! OMG tak za tohle rozhodně 2* a to s odřenýma ušima! ()

Reklama

Reklama