Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

killjezor 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení že nejenom pixar umí dělat pěkné animáky. Příběhově ničím nepřekvapí, ale svým netradičním zpracováním přinesl něco trošku nového. Humor byl taky trochu jiný a veselý a ikdyž byly postavy opravdu divné, tak působily velmi roztomile a já jim celou dobu držel palce, ikdyž bylo všechno jasné od samého začátku. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Slabší 3D animák,který díky mému fetišismu stojícím na 3D animácích mi nepřipadal až tak špatný.Skvělá hudba,slušná animace...hlavně "plující" ostrůvky a světy byli pasvou pro oči.Příběh nikterak oslnivý leč nenudný.Jen ten modrý králíkopes či co to bylo,mi přišel zbytečný. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Příběh pokulhával za luxusním zpracováním, za které by se ani animovaný Avatar (pokud by jej někdo natočil) nemusel stydět... Jinak docela příjemné překvapení. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Patrně jsem viděl jinej film než většina lidí zde, mně se to dost líbilo a přišlo mi to kvalitnější a míň dětinský než například animáky od Pixaru. Draci jsou designově vymakanější než v o pár let mladším How To Train You Dragon, prostředí vypadá naprosto nádherně (kusy země poletující ve vzduchu s pozadím ve formě hustejch mraků) a postavy jsou sympatický. Sem tam film hodí vtípek (vládne drako-králíko-pes Hector) a nechybí ani nějaký to drámo. Hudba je parádní a hezká. Škoda krátký stopáže, pár minut navíc bych snesl :) ()

Alf 

všechny recenze uživatele

úžasné scenerie, velmi dobrá animace, originální vizuální stránka, (no, hlavní hrdinové mohli sice vypadat trochu méně originálně ale třeba proti oblíbenému Triu z Belleville to jsou opradoví krasavci), vcelku zajímavý příběh, jen "díky" Pixarům "pouze" za 90.... ()

mota 

všechny recenze uživatele

7/10 Vzhledem k nízkému hodnocení tady na CSFD musím dát téhle temné pohádce s atmosférou hvězdy čtyři. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Krátká zívačka s docela povedenou animací a jednoduchým příběhem. Bylo jasně poznat, že film je určený hlavně pro ty nejmenší. Ale v celku to zase tak špatné nebylo, ikdyž znovu už asi vidět Dragon Hunters chtít nebudu. 52% ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Lovci draků využili momentu překvapení. Jeden z prvních filmů s podobnou tématikou. Teď bych po tom hodil kamenem. 1.5/10 ()

radekgfx 

všechny recenze uživatele

Tvůrci animovaných filmů to mají v současné době těžké. S příchodem 3D grafiky a jejím uplatněním na poli animovaných filmů se na jedné straně tvůrcům otevřeli nové možnosti v procesu tvorby a i když to mnohým na první pohled nemusí být zřejmé, také tento proces výrazně zjednodušil (pozn. to je např. důvod, proč se v současné době využívá 3D technologie i ve 2D animovaných filmech - příkladem budiž Simpsonovi ve filmu a použití 3D modelů pro vykreslení perspektivy při Bártově jízdě na skateboardu ulicemi Springfieldu). Na straně druhé se ale výrazně prodražil proces samotné výroby, jelikož už si rozhodně nevystačíte s partou animátorů a hromadou pastelek, popřípadě s pár tablety a nějakým tým sériovým PC. Nárůst výrobních nákladů se pak mnoho tvůrců rozhodlo řešit tak, že se snaží film zacílit na všechny věkové skupiny, aby si zajistili prodej jak u dětí, tak u dospělých. Ve většině případů tento postup nicméně končí blamáží (viz český pokus Kozí příběh). Druhou možností je úzká profilace na jednu věkovou skupinu. V tomto případě jsou jí ve většině případů děti a sem bych koneckonců zařadil také tento film. A to je také důvod nízkého hodnocení. Věková skupina je nastavena až příliš nízko. Nutno ovšem podotknout, že to není problém filmu, ale problém pro mě, jako potenciálního hodnotitele. Začátek filmu je velmi slibný. Velmi hezký design prostředí a postav na pomezí pixarovské uhlazenosti a Burtonových ostře řezaných rysů z Corpse Bride. V okamžiku prvního dialogu (v tomto případě monologu) vám nicméně dojde, že opravdu nebudete cílová skupina. V deseti letech bych tento film hodnotil jistojistě jinak a tudíž je mé současné hodnocení spíše poplatné věku. Bohužel teda. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Totální psychedelický úlet, který bych dětem moc nedoporučoval. Tvůrci museli bát minimálně na houbičkách, když to plodili, ale zase na druhou stranu jejich fantazie je velmi rozmanitá. ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

2** body Vemu to fakt rychle, jsem nějakej nakřáplej. Hned z kraje bych jen napsal, že kdyby v tom filmu nemluvili a víc si pohráli s okolím a hudbou, dali bychom 4**** bodíky. [X] Minus 1* bod DABING. Chápu, že to je pro děti, ale od Pixara nebo Dysney si s tím aspoń drobet vyhrajou. Tohle děs běs. [X] Minus 1* bod Dějová linie byla taková nějaká.. prostě pro nejmenší, ale mám v tom případě tento film vůbec právo hodnotit? [X] Minus 1* bod To malé plivající oheň mi vadilo, nějak sem nepochopil, proč to tam bylo. [X] Na pohádku hezky přijatelné, doporučeje dětem utíkat z domova oknem. ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Slabota. Námět je sice více než pěkný a zajímavý, ale celkově film působí nudně a jako by poskládaný z mnoha kousků, které do sebe nezapadají. Vtipných momentů se ve filmu také nedočkáte a tak se Lovci draků řadí k těm nejslabším animákům, které v posledních letech vznikly... 25% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Fakt divně udělané jednotlivé postavičky. Jinak děj zas tak špatný nebyl. Ale myslel jsem, že to bude záživnější. Nebylo to moc vtipné. A to od "animáku" chci nejvíc. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Nechapu to nizke hodnoceni! Lovci draku maji dle me velmi prijemnou, akoratne prastenou, ale zcela dotazenou animaci, pro deti napinavy pribeh a vtipne hrdiny. Hudba tez prihodna. Hmno, jak rikam, 57%?! Co? Hrube nechapu a to jsem videl safra hafo animaku. U me palec zatracene nahoru! ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Bohužel nudné nezajímavé a bez nějakého nápadu který by stál za to. Animace a stylizace také není bůh ví co. Dialogy vatové a příběh ten v tom ani není. 30% ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Podivná věc, vůbec jsem nestíhala sledovat, kde co všechno lítá (doslova). A k tomu moc rychle useknutej konec, za mě nic moc. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

kouzelný svět kde všechno poletuje, hyperaktivní holka, obr bojovník, prcek strašpytel a modrej chlupáč co dělá oheň. Ti všichni si prohopsají vtipnou cestu až ke drakovi, kterému píchnou vidlice na pletení do očí a tím začnou všude létat roztomilí králíčci :-) to je přeci boží ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Ze začítku je to vcelku povedený animáč, ale konec je tak dementní a plný klišé, že jsem z toho málem hodil šavli...děkuji a víckrát ne, i když animace je parádní ()

Skleni 

všechny recenze uživatele

Ja som tak spokojný rozprávočkou už dlho nebol. Inteligentný a zmysluplný dej, veľmi podarené postavy. krásne prostredie. To asi najviac zapôsobilo na moje vnemy. Ten efekt bez tiaže a samotné krajiny to bolo pre mňa absolútne neuveriteľné. Počas filmu sa objavia ako vtipné tak i dramatické momenty. Pritom je to všetko pekne a nenásilne premiešané rýchlim spádom deju a jemnou akciou. No proste ja som spokojný. ()

Reklama

Reklama