Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

artuš 

všechny recenze uživatele

Tohle fantsy je vážně pro děti od 6-ti let. Děsný konec, drak vybucne a oni se probudí na louce a ve vzduchu poletují králící. Jediné co tento film tak trochu chrání před odpadem je ta 3D grafika. ()

Zevon 

všechny recenze uživatele

Není to propadák, ani skvost, občas jsem se zasmál - třebas to luftwaffe - létající prasata s forsáží v zadku - nemají chybu. Jako celek pořád lepší, než výtvory typu Karkulka a spol. ()

FoxMulder 

všechny recenze uživatele

Tenhle film určitě zapůsobí. Ale jinak, než tvůrci zamýšleli. A to velmi antikoncepčně. Hlavní malá hrdinka je nesnesitelně otravný fracek, takového mít doma, tak si to hodim. Představa, že za to v kině utratím spoustu peněz s celou rodinou a následné pořízení filmu na dvd a jeho opětovné sledování je plíživě mučivá a určitě vede k myšlence vlastní kastrace. Asi jsem nepochopil, ten jejich speciální svět. Naanimovaný je hezky, ale když už si dali záležet s okolím, proč tak blbě udělali postavy. Jsou jako postavičky z dílny Hanna-Barbera před třiceti lety, akorát hozené do 3D. A že je to všechno tupé klišé, je už jen bonus navíc. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Dojem z pohádky by se dal rozdělit na dvě části. První jsou scenérie a animace jako celek. Ty jsou fakt suprové. Pojetí krajiny, která se rozpadá a odlomené části volně plynou prostorem, to je opravdu zajímavý nápad. Tohle se tvůrcům povedlo, vizuální stránka je fakt skvělá. Jenže aby to mohlo dobře fungovat jako celek, musel byt to celé spojovat příběh. To je ta druhá část, která se zas až tak moc nepovedla. Příběh je jakoby narychlo upletený jehlicemi, kterými hlavní hrdina plete ve volném čase. A toho času má docela hodně, protože se stejně nic moc neděje. Kdosi to už tady v komentářích napsal a nezbývá než souhlasit - mohla to být krásná adventura, ale jako pohádka je to slabší průměr ... ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale před lety mě to bavilo a mám na to super vzpomínky. Ale pouštět si to znovu nebudu abych si je nezkazil... ()

LosMojmos 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo, mělo to krásné 3D zpracování. Vlastně jsem se na to rozhodl podívat, protože studio co to tvořilo znám a musím uznat, že vizuálně bomba. Má to zajímavý nápad, ano konec příběhu byl od začátku jasný, nicméně měl své kouzlo. Dávám tomu tedy čtyři hvězdičky a věřím, že příště by to mohlo být jak od Pixaru, neboť stačí jen trochu vylepšit zápletku. ()

DaveSmith 

všechny recenze uživatele

Tak původně jsem chtěl dát víc. Slušná i když trochu netradiční animace, ucházející děj, sem tam nějaká ta hláška nebo nějakej vtípek. Líbil se mi i kontrast mezi pohádkově dětským a hororově strašidelným světem. K dobru dávám i pěkné zpracování draků, obzvlášť toho posledního... Ale tááák lacinej konec jsem vážně nečekal. A ti létající králící, to už bylo vážně moc. 55% ()

Bezmenny 

všechny recenze uživatele

Beriem do úvahy, že to vyšlo skôr ako "How to train your dragon?" a preto nebudem až tak kritický. Páčila sa mi hlavná postava a aj to, že mala zmysel pre spravodlivosť. Ale na môj vkus to bolo príliš ukecané a rozvláčne. Záverečný dráčik bol pekný, ale zabiť ho ihlicami.... ach jaj. Aspoňže som pritom nezaspal... ()

Yohnass 

všechny recenze uživatele

Hodně bídný animák. Za ztvárnění kostlivého draka půl hvězdy. Jinak velice podprůměrná animace. Příběh se mi zdál velice předvídatelný, až skoro zřejmý. Při sledování jsem vícekrát téměř usnul, než jsem se zasmál. Avšak pár vtípků na mě zapůsobilo. Za ně další půl-hvězda. "A 2 půl-hvězdy a noční přirážka.. to dělá..." ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Techdemo na LSD trip. Nulovy pribeh, ziadne uvedenie do prostredia, dej ide odnikial nikam aby sa zrazu vsetko razom vyriesilo. Ziadny humor (obcasne pokus badat, ale velky uspech veru nezozali) a prakticky aj ziadne napatie, lebo ani netusite, co a preco sa na obrazovke deje. 1* davam za technicku stranku - grafiku. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Parádna rozoprávka, ktorá ma oslovila hneď na začiatku. Príbeh a prostredie je naozaj parádne. Predsa len, kto by sa nepozrel na svet plný lietajúcich a búrajúcich sa kontinentov. Mne sa to veľmi páčilo. ()

Zlaticko1 

všechny recenze uživatele

Prijemne animace, zvlastní predstava konce sveta .. Pribeh nedotahuje uplnou krasu zpracovani tohoto fantasy sveta, vtipy nejsou moc dobre podane.. ()

_-0-_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha dalších zbytečných filmů. 2* jen za kombinaci fantasy obrázků a soundtracku (zmínil novoten). Infantilní humor jen podtrhuje celkový negativní dojem. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tato pohádka se moc nepovedla, asi je to fakt jen pro malé děti, viděla jsem už i hezčí pohádky, ale proč ne, každý má jiný vkus ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednoduchá pohádečka se škaredýma postavičkama a hezkou animací... Nebudu se navážet do nízkého hodnocení, dnes ponecháme: Každému, co jeho jest... a já mám pohádky rád! :) ()

Reklama

Reklama