Reklama

Reklama

Lovci draků

  • Francie Chasseurs de dragons (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte se na průzkum ostrovů, kde nebezpečí číhá za každým rohem, na seznámení s nejstatečnějšími hrdiny a nejrychlejší běh svého života (ten budete nutně potřebovat, až se na vás pohrnou draci z obou stran Velké západní zdi)! Tito draci mohou být větší než ostrov nebo malinkatí jako květák, chrlí nebo prskají oheň, lítají nebo se plazí, jsou všude a každý je jiný. Co mají společného, ptáte se? Neskutečnou chuť na vás! Takže pokud si chcete zachránit krk, držte se Zoe a jejích společníků – Gwizda, Lian-Chua a Hectora. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

frawd der 

všechny recenze uživatele

3.4999999 hvězdy. Autoři to vzali za jiný konec než obvyklé pohádky podle osvědčené kuchařky kterých je každý rok plno. Jinak nutně neznamená lépe, spoustu skvělých nápadů (gravitace, konec s bílými králíčky) zde bohužel sráží ne vždy domyšlený scénář a postava gwizda. kéž by bylo takových počinů více! ()

Trucker 

všechny recenze uživatele

Nudná kravina, kde "nechybí" hrdinovo trauma z minulosti, otravná užvaněná holka stále kecající nesmysly ani podobně otravný čoklodrak, který provází ty dva burany, co si hrají na rytíře. Snad jen ten finální "enemák" je zpracován hezky. ()

KT_2011 

všechny recenze uživatele

Vizuálně poctivě nápadité. Slušně animované. Postavy trochu předesignované. Celkově jen středně uspokojivé. ()

TaToten 

všechny recenze uživatele

Tento film nieje najlepším animákom všetkych čias, no ako je už u francúzov zvykom, jedná sa o tak surealistickú záležitosť s prvkami, ktoré nenájdete nikde inde a určite sa k nim budete ešte dlho v myšlienkach vracať, že to stojí za to si to pozrieť. ()

Leptictidium 

všechny recenze uživatele

Někdy se stane, že ty nejméně známé filmy, které zůstaly v propadlišti dějin a měli dosti negativní ohlasy, jsou ty, které se vašeho srdce dotknou nejvíc. U mě to jsou rozhodně Lovci Draků, které jsem viděl poprvé v dětství a i teď po dlouhé době je považuji za jeden z mých nejoblíbenějších animáků. Velká srdcovka, která dle mého názoru schytala kritiku, kterou si rozhodně nezasloužila. Lian-Chu by byl rozhodně v mém seznamu největších Sigma-Males :). Hlavní soundtrack filmu od Jalan Jalan opravdu nádherný a vizuálně krásný počin. Krásný svět, kterého se nemůžu nabažit. Doufám, že někdy v budoucnu vznikne remake, protože toto prostě nemůže být zapomenuto. 9.5/10 ()

Reklama

Reklama