Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

finy_cz 

všechny recenze uživatele

Taky posíláte hromadu polystyrenu zabaleného v krabici z místa na místo? Protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč tu krabici chlapík se sluchátky zalepil a odeslal. Ta krabice tam prostě na Bolta čekala. Ale i tak: za mě 5/5 (95%). ,,Zde je můj zcela animákový osobní seznam". ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Naprosto absentující humor a jeden z nejklišovitějších scénářů poslední doby vynahrazují působivé akční sekvence a výborná technická stránka. Navíc je vcelku zajímavé poslouchat Powellův trošku jiný styl. I tak ale jeden velký průměr. Většinový povyk kolem sebe nechápu. ()

JekoRek 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé sladění nudy se slaďákem doprovázeným trapností. A jestli hodnocení co tady mají naši milovaní uživatelé jsou myšleny vážně a ne z náhlého pomatení smylů, tak nevim nevim kam to spolu dotáhneme kluci! 16% P.S.Jo a kde že byla vidět ta spolupráce s Pixarem? ()

smolicek04 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel tak blbú rozprávku toto vobec nieje pre deti, a ani pre dospelích. Neviem čo to je ale vobec sa mi to nepáči. Nemá to zmysel. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Síce som to videl iba v angličtine, ale musím priznať, že je to veľmi vtipný animák, ktorý ku koncu hrá aj na city. Dávam **** aneb škrečok rulezzzz! ()

Lenulinka 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný animák. Vyvedl se. Ale stejně bych zlatou sošku nejvíce přála VALL-Imu. Ten se mi do srdíčka dostal mnohem víc, i když Bolta nejde nemít rád. A když ho kočka učila základním "psím povinnostem", to bylo geniální. :o) ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ve svym věku už bych asi neměl koukat na animáky. Ale víte co? Já budu! A proč? Protože mě bavěj! Stejně tak mě pobavil příběh o psu jménem Bolt, kerej se až nápadně podobá filmu Truman Show. Tam hlavní hrdina taky neví, že je to jenom film a pravej svět je jinde. Ačkoli to tady bylo trošku jinak. Jinak grafika fakt dokonalá, příběh měl hlavu a patu a sem tam nějakej horší moment (ale to nějak neřešim). No a nejvíc jsem uchcával z toho křečka v kouli. Moment, kdy tomu týpkovi sebral mapku nějakejch Mekáčů a pak mu s tim roztomilym výrazem sebral hranolku jsem si pustil asi 5x. :-D Každopádně lidem z Disney se zase jednou něco povedlo! Jen tak dál... ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Disney to vystřihl jak podle partesu. solidní zábavný animák, který svojí originalitou rozhodně předčí obehranou písničku shreka 3 a rozhodně po totálně propadákové Divočině, dodal Disneymu trochu větru do plachet. Ve filmu se stále něco děje, hluchého místa se nedočkáte, a Boltův kámoš křeček je prostě příjemný klaun. Nějak mi ale chybí něco co by tenhle film pro mě udělal kultem jako se mi to stalo u Madagaskaru nebo u Spláchnutého. Tento kousek u mě patří do škatulky, jednou a pak na dlouhou dobu dost. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Bohužial jeden z mála animovaných filmov, ktorý ma nejako neoslovil. Pekná animácia, hudba a jeden škrečok v sklenenej guli to nenapraví. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Některé animované filmy potěší jak malé tak velké diváky. Bolt je spíše jen pro ty menší. Animace a grafika je docela pěkná, křeček v kouli je fajn, ale postrádám to poměrně důležité. A to je originalita. Pokud postavím vedle sebe novodobější animáky jako jsou Nemo, Auta, Monstra vs. vetřelci, tak Bolt je jen lehce nadprůměrná zábava. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Pro mě krásný animák Bolt a další zvířátka.....!Joj to zbožňuji zvířatka mám navždy ve svém srdíčku.No jo, hraje na city, ale kdo by odolal. Walt Disney bude vždy třída. Vážně se mi to moc líbilo. Bolta bych hned brala domů:-). ()

Amputace 

všechny recenze uživatele

Skvělé! Opravdu jsem byl ohromen, zvláště první půlhodinou, jejíž dynamika by v poklidu předčila i mnohé hrané filmové kolegy. Ovšem ani poté film neztrácí nic ze svého tempa, soustředí se především na přibližování jednotlivých hrdinů, kteří jsou neskutečně sympatičtí a především jim nechybí smysl pro humor. Navíc John Powell k tomu všemu zkomponoval do té doby svoji nejlepší hudbu pro animovaný film. ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Velke prekvapeni, alespon pro mne, nebot jsem cekal neco ve stylu Garfielda a jinych filmu, kdy se v prvnich minutach nekdo/neco octne na druhem konci zeme/sveta a zbytek filmu se pres nejruznejsi peripetie dostava zpakty, aby si v prubehu cestovani uvedomil pravdu. Tisickrat videne predtim, nicmene vyborne zpracovane, digitalni animace je na skvele urovni, hudba vyborna a navic par genialnich napadu, ktere vas donuti k smichu - hlavne ztvarneni holubu a maniakalniho krecka povazuju za mistrovsky kousek. V kinech s ceskym dabingem, ktery je kupodivu na slusne urovni (= preklad se da poslouchat, teda az na tu ujecenou pisnicku). Tenhle film si svych 80 urcite zaslouzi. ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Po opravdu dlouhé době náznak originálního příběhu + sympatické postavičky a inteligentní scénář, který není postavený jen na infantilních vtípcích pro puberťáky. To vše dělá z Bolta velmi příjemné překvapení. ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama