Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Příjemná animovaná akční komedie pro malé i velké. Celý příběh je vlastně jen zakčnělá Lassie, ale udrží si vtip i tempo a to je u zábavných filmů nejdůležitější. Takže pro zábavu jako dělané, ale zážitek v tom nehledejte... 70% ()

made1 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to nějaký trend, ale začíná být. V animáku není nikdy nevtipnější hlavní hrdina. V Madagascaru to jsou tučňáci, tady křeček a číča. Nemůžu si pomoct, ale Bolt tam vypadá jen jako odraz fantastického psiska, kterým by mohlo být, kdyby něco bylo jinak. Těžko říct co, ale prostě z mého pohledu něco nefungovalo na stopro. ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná rodinná animovaná akční podívaná!Perfektní animace a krásný příběh jak pro malé tak velké diváky. ()

toffy 

všechny recenze uživatele

Asi prvy animovany film,pri ktorom som sa skoro rozplakal! Fakt ma to dojalo! Bomba! A ta Micka: "Deš blbě" :D masaker :D ()

Obivan 

všechny recenze uživatele

Od Pixaru jsem na podobný srandy už zviklej, ale Disney tady předvedl něco co dosud nepředvedl...odvázanou animovanou komedii s hláškami, které jsou prostě IN. ()

Mr.Jackass 

všechny recenze uživatele

Pro mně jeden z nejlepších animáků poslední doby. a Bolt byl perfektní a v kombinaci s super křečkem nemám nejmenších výhrad... ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase dobrej animák. Animace už je polaďěná maximálně, výrazy zvířat jsou tak vymakaný, že gagy vyzní naplno. Křeče, kterej by mě jinak prudil mě pobavil do totálu, je fakt skvělej. Bolt i kočka jsou taky parádní a holubi maj uvěřitelně naspeedovaný krční svalstvo. Opravdu jsem se pobavil, zaslouženejch 80%. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Bolt je povedený animák. Nejen, že je to skvělá komedie jak jsme u těchto filmu ( většinou) zvyklí, tak i skvělý akční snímek ( a to hlavně ze začátku). Později je to zas skvělá jízda napříč spojenými státy za opuštěnou páničkou. Postavy jsou husté. Šílený křeček a perfektné doplňující holubi jsou skvělí. Klasická povedená Disneyovská hudba. Dobře jsem se bavil. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Na tomhle animáku je nejlepší jeho samotná podstata - animace. To je prostě nádhera a neuvěřitelně mi sedla. Děj je sice v podstatě takové to klasické disneyovské klišé, ale je to podáno v opravdu luxusním hávu. Líbí se mi ta interakce mezi zvířaty (Micka rulez!), stejně jako dojímavé scény, milovník psů se ve mně prostě nezapře. A Bolt je pejsek opravdu k sežrání (a jsme opět u té animace). 3Dčko je tu trošku zbytečné, jeho využití je minimální, což je docela škoda. (Blu-ray 3D, orig.) ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Naposledy som tento film videl v roku 2010 takže ho nemôžem poriadne subjektívne ohodnotiť ,ale pamätám si ,že sa mi to páčilo. Veď komu by sa nepáčil film o superpsovi ,ktorý je super len na filmovom plátne? ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Bolt. Nemyslíme Bolta jako slavného jamajského atleta (i když taky to nějak souvisí s rychlostí), nýbrž se jedná o psa, který prakticky zachraňuje svět od zlého doktora Calica. Všechno ale vypadá jinak, než se zdá. Vše se odehrává v Hollywoodu, kde se natáčí film, což si samozřejmě Bolt myslí, že všechny efekty, zabití lidi a síla je jeho vlastní a potom začíná dobrodružství, když si uvědomí, že může žít jako normální pes. S jeho přáteli Mickou, kterou "omylem" zajal, nebo s šíleným hyperaktivním křečkem v jakési skleněné kouli... kde pořád berou ty nápady zažívají úžasná dobrodružství při hledání ztracené Penny. Celkem jsem byl překvapený, že pro tento film použili pouze jednu píseň ale zase to není žádný muzikál, co si budeme nalhávat ale je úžasná. Nesmí tu chybět obrovská láska mezi Boltem a Penny, zábava s Bivojem, vtipné momenty, když Bolt dělal "psí oči" aby se najedl, nebo šílené až riskantní momenty, kdy Bolt skákal na vlaku. Vše do sebe perfektně zapadá a má to šmrnc. Přátelé, tohle je jeden z mých nejoblíbenějších filmů, které jsem viděl a opravdu doporučuji všem (hlavně těm, kteří mají mazlíčka) se na tento originální film kouknout. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Animák nejen pro děti...Superpes Bolt, který si myslí, že je fakt super pes a celý život je jen boj se zelenookým:-) Konec byl ale hodně předvídatelný, ale tak animáky mají asi končit. P.S. Namluvený křeček je fakt awesome!! ()

medlo 

všechny recenze uživatele

Pre mňa len ďalší animák. Ničím neprekvapil ani nezaujal. Všetky postavy sa mi zdali akoby ich vystrihli z iných animovaných filmov. Páčil sa mi jedine ten akčný škrečok, aj keď aj ten sa mi zdal povedomý. Ale keďže to bolo určené hlavne pre deti, nebolo to až také zlé. ()

chmíří 

všechny recenze uživatele

No trochu slabší 4*, i přes naprosto skvělou animaci a zábavné momenty, které v disneyho animacích bývá víc než dost tomu chybí typická pixarovská dospělost a příběhovost. Bolt už se sice blíží kvalitou k pixarovkám, ale pořád my připadá víc zaměřený na mladší ročníky, což si u filmů od pixaru většinou nemyslím. Takže za efekty 5*, ale za děj a příběh jenom 3*...70% ()

chamba 

všechny recenze uživatele

Tak tento animák ma dosť sklamal, možno keby som mal tak 11 rokov a bola by to moja prvá kreslenka, ktorú pozerám bol by som nadšený. Pri tom film začal veľmi solídne akčne a ja som v kútiku duše dúfal, že to tak zostane, že tento animák bude iný, ale bohužial skĺzlo to do obyčajnej nudy dostať sa odniekaľ - dakam a zisteniu krutej pravdy o živote. Dve hviezdy dávam len kvôli škrečkovi a pekným animáciam. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Nemôžem dať plné hodnotenie, pretože sa určite nejedná o žiaden spektakulárny animák. Úvodné sekvencie sa niesli v duchu nevídanej ultra animovanej akcie, no potom akosi klesol hrebienok, a vôbec sa to nezdalo vtipné, skôr detské, ale to je cieľová skupina a tak nie je o čom polemizovať. Bolt je pekne animovaný psík, mačička je pekná, nejaký ten morálny odkaz. Tak prečo štyri hviezdičky? Dámy a páni, zoznámte sa -RHINO. Ultra heroický, nesmierne perfektne zanimovaný škrečkovský mentor n-tého stupňa, ktorý vniesol do filmu charakter zatieňujúci Bolta. Absolútne perfektná postavička, ktorá sa popularitou a štýlovosťou radí hore ku Scratovi. Na druhú stranu musím vyzdvihnuť veľmi prešpikovanú animáciu a hudbu, ale na to sme si u pixaru zvykli, ale ničím iným ma tento film prakticky neoslovil. Jednoducho nemá v sebe tu multisociálnu auru. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Ách jo... Asi mi měkne mozek... Ale cynická kočka a morče, kterýmu rupla koule..? Jo.. Bolt sice byl výborně roztomilej, o tom žádná... Ale na ty dva nemá ani zdaleka... Asi už hodnotím animáky převážně podle vedlejších postav... A nekazit to těmhle dvěma ta omáčka okolo, tak máme výbornej film. A ještě ti holubi do toho. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Na animákovém poli velmi příjemné osvěžení. Akční scény jsou pecka, ale největší king je samozřejmě šílenej křeček. Pro mě jedna z nejlepších animákových postav vůbec. Ale co, ono to jde snadno, když jsi prostě AWESOME! :-) ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama