Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

MarkHoppus 

všechny recenze uživatele

Tak to tu ještě nebylo - superpes společně s křečkem v kouli tvoří duo na které jen tak nezapomenu. Film je velice hezky zpracovaný a tragické boltovo poznání, že nemá žádné superschopnosti a konečný HappyEnd - prostě nářez. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Vtipný a dôvtipný animovaný film so sympatickými postavami a zopár veľmi podarenými akčnými scénami. Vplyv producenta zo stajne Pixaru sa nezaprie, je to vidno pri úvodnej scéne ala Úžasňákovi, kvalitnej animácii, či originálnom príbehu, až som získal dojem ako je to možné, že mi ich nejaký nový film unikol. ()

Meery 

všechny recenze uživatele

prečo 5? lebo som ho za jeden večer videla dvakrát.. a ten druhýkrát som s asmiala ešte viac ako ten prvýkrát.. a keď si ho pozriem tretíkrát, zaručene sda budem smiať ešte viac... "Čo je to tá červená tekutina vytekajúc s mojej labky?" "To je krv" "Potrebujem ju?" .............. niet čo dodať... jeden z naj-animákov! ()

MiniChemo 

všechny recenze uživatele

Disney opět dokazuje, že když chce, tak na jejich animované filmy nikdo nemá, jako za starých časů. Příjemná oddychová podívaná pro celou rodinu. Prostě a jednoduše, dobře udělaný animák se vším, co k němu patří. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl můj táta: "To byla špica!" :-) A měl by pravdu.. po strhujícím začátku alá Superpes, se děj přehodí do reality a vy poznáte, že to na začátku byly žvásty, poznáváte postupně "osobnost" pejska Bolta, který byl celý život klamán.. Naprosto úžasná oddechovka, které nechybí nadhled a vtip, a hlavně.. a to oceňuji nejvíce, není patetická a zbytečně "do-očí-slzy-vhánějící".. jestli chápete co tím chci říct..?! ;-) ()

honeybunn2 

všechny recenze uživatele

Celkom pekná rozprávka, Bold bol trošku truhlík, ale sympatický. Micka bola super cinická, vychudnutá, životom skúšaná, pouličná cica mica, UFO škrečok bol nenormálny a v neposlednom rade ma očarili holuby. To je všetko. Bez ľudských postáv by to asi nešlo, ale ani jedna postava sa mi pre príbeh nezdala doležitá a neprirástla mi k srdcu. Najlepšia časť filmu bolo cestovanie tých troch zverov a Mickyne hefty. Pobavilo, neurazilo, ale toška to postrádalo čaro, aké som našla v napríklad Ratatouille. 3 hviezdy. ()

Wolfenzi 

všechny recenze uživatele

Scénář je sice dost předvídatelnej a nesnášim dětský hrdiny-natož animovaný děti... Ale zvířata jsou dokonalý. Hlavně křeček s holubama. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Tři až čtyři hvězdy. Je to vlastně docela milý animák, i docela vtipný. Když pominu ty klasické plakací scénky o tom, jak pejsek miluje holčičku a holčička miluje pejska a nic na světě se tomu nepostaví, které si tvůrci asi nedokáží odpustit a nějak záhadný výběr herců, jejichž hlasy mi moc nesedly, tak to bylo dobré. Ovšem až na toho odporného křečka. Brrr. ()

Lumpus 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Nic sem od tohoto animáku nečekal a dostal sem zábavu přímo vrchovatou, zajímavé nápady a invenci kterou bych zde opravdu nečekal, mě přikovali k židly:-) ()

Mes-siah 

všechny recenze uživatele

Výborny animák. Skvelý scenár. A dokonca aj dobrý preklad a český dabing. Už nič nebráni, tomuto animáku sa dostať medzi elitu. A keď nie , tak vám to tam pretlačí Rhino von Hamster (Šrečok) (1.6.2009) ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Parádní animák kterého jsem se nechápu proč tak bál. Celkem originální námět doplňuje řada vtipných situací a výborné zpracování všech charakterů hlavních postav...no vlastně .. až na křečka - ale podle všeho jsem jedinej komu se nelíbil...takže pokud chcete nějakou oddechovku na večer a uvažujte nad Boltem tak do toho.. ()

Averelli 

všechny recenze uživatele

nemůžu si pomoct.. čekala jsem prostě víc.. podle trailerů jsem si říkala jou! tohle musím vidět.. ale výsledek bohužel nesplnil moje očekávání.. asi jako u každého filmu tohoto typu, trailer je lepší jak film celkově dohromady :) ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

krásný film o pejskovi a jeho holčičce, nejen pro děti, ale i pro dospělé, mohu jen vřele doporučit, některé chvilky byli i pro mě dost smutné, ale vše naštěstí skončilo dobře ()

LukKon 

všechny recenze uživatele

Rozprávok o zvieratách (či už animovaných alebo hraných) je ako húb po daždi a pomaly mi začínajú liezť na nervy. Zaujať môžu už ani nie tak originalitou príbehu, ale skôr originálnymi postavami, čo sa v Boltovi podarilo vo väčšej miere ako som predpokladal. Príbeh sa rozbehol veľmi dobre, ale ako to už chodí, tempo nevydržalo celý čas a v poslednej pol hodinke stráca dych a príliš sa zaoberá "znovunájdením strateného sebavedomia". Celkovo však klady prevyšujú zápory a keďže sa jedná o animák, tak dávam slabšie 4*. ()

juditik 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, Bolt ma prekvapil...veľmi milo prekvapil. Nečakala som taký nárez a tak sympatické postavičky - mačka Micka-realistka, psychoškrečok Bivoj, bezchybné mestké holuby, a samozrejme Bolt - superpes... ja som sa skvele bavila! ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama